O femeie și-a dezmembrat soțul pensionar pentru că bănuia că are o amantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Italia a fost arestată, fiind acuzată de crimă, după ce soțul ei de 72 de ani a fost găsit mort și dezmembrat.

Shefki Kurti și Nadire Kurti / Foto: corriere.it
Shefki Kurti și Nadire Kurti / Foto: corriere.it

Fragmente din corpul pensionarul Shefki Kurti au fost găsite în luna iulie în mai mulți saci de gunoi într-un canal din Rovingo, nordul Italiei. Luni, poliția a arestat-o pe Nadire Kurti, de 70 de ani, fiind suspectă că ea a comis crima.

Cei doi soți erau de origine albaneză și locuiau în Italia din 1991. Aceștia erau căsătoriți de 40 de ani și aveau doi copii, Arben și Alketa.

Presa locală scrie că femeie și-a recunoscut faptele și că l-ar fi omorât pe bărbat deoarece credea că acesta are o amantă și o va părăsi.

Ancheta poliției italiene nu a găsit nicio legătură extraconjugală a bărbatului. Nadire Kurti a fost arestată și internată într-un spital de psihiatrie, scrie  Corriere del Veneto.

Cum a fost găsit bărbatul

În perioada 28 - 31 iulie, în râul Adigetto au apărut mai multe pungi de plastic cu fragmente din corpul bărbatului. Angajații unei companii de utilități publice au fost cei care au alertat poliția după ce au găsit un picior, dar și alte părți ale corpului.

A fost deschisă o anchetă, iar examenul medico-legal a stabilit perioada decesului. Poliția a identificat cadavrul după ce a fost recunoscut un tatuaj de pe picior. 

Fiul bărbatului a spus că tatăl său a plecat de acasă după o ceartă cu soția lui, dar și că a suspectat că s-a mutat în altă locuință.

Dispariția acestuia a fost anunțată abia pe data 1 august, după ce începuseră să fie găsite părți din cadavru, însă nu fusese stabilită identitatea.

Poliția a stabilit că soția a fost ultima persoană care l-a văzut în viață pe Shefki Kurti, pe data de 24 iulie, astfel că aceasta a devenit suspectă. În casa cuplului au fost descoperite urme de sânge.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite