O femeie din Suceava și-a înjunghiat mortal soțul și a fost arestată preventiv

0
0

O femeie din localitatea Şaru Dornei, Suceava, a fost arestată preventiv 30 de zile, după ce și-a înjunghiat mortal soțul în inimă.

O femeie a fost arestată după ce și-a omorât soțul / Foto Arhivă / Shutterstock
O femeie a fost arestată după ce și-a omorât soțul / Foto Arhivă / Shutterstock

Potrivit poliției, în noaptea de luni spre marți, pe fondul unui conflict verbal, femeia l-a înjunghiat pe bărbat în inimă, provocându-i moartea. 

În cauză a fost înregistrat dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Corpul bărbatului a fost abandonat de femeie, iar aceasta a fost identificată de polițiști la locuinţa unui cunoştinţe din localitatea de domiciliu.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, în data de 14 septembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de persoana inculpată, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, scrie Agerpres.

Propunerea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în aceeaşi zi, fiind emis mandatul de arestare preventivă a persoanei inculpate, pentru o durată de 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Suceava - Serviciul Investigaţii Criminale.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite