Femeie din Belgia, omorâtă de bradul de Crăciun VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Belgia a murit joi după ce un brad de Crăciun, înalt de 20 de metri, a căzut peste ea, potrivit DPA.

Victima se afla la un târg de Crăciun din Belgia atunci când bradul de 20 de metri a căzut peste ea și a ucis-o, potrivit presei locale citate de Agerpres. 

Copacul uriaș era amplasat în târgul de Crăciun al oraşului Oudenaarde, aflat la circa 50 de kilometri vest de Bruxelles. Acesta nu a rezistat unei puternice rafale de vânt și a căzut joi seară,  potrivit agenţiei belgiene de presă Belga. 

Bradul de Crăciun a căzut peste trei persoane, iar o femeie a murit la scurt timp în spital din cauza rănilor grave suferite.  

Nu se știe dacă masivul brad de Crăciun, decorat în mod festiv, fusese sau nu fixat corespunzător. În mai multe filmulețe se vede cum bradul se mişca puternic în bătaia vântului înainte să cadă. 

Primarul din Oudenaarde, Marnic De Meulemeester,  a declarat că ploile abundente şi rafalele de vânt violente au doborât copacul, potrivit presei locale. 

Poliția a izolat locul accidentului și anchetează cazul. 

Postul de televiziune VRT a relatat, citând un martor ocular, că aproximativ 20 de persoane au ridicat copacul imediat după accident şi au eliberat două dintre victime. Cea de-a treia persoană a fost ulterior salvată de echipele de urgenţă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite