O femeie care s-a trezit din comă după doi ani a făcut declaraţii teribile. Pe cine a indicat drept agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wanda Palmer a mărturisit că fretele său este cel care a adus-o în pragul morţii FOTO CNN
Wanda Palmer a mărturisit că fretele său este cel care a adus-o în pragul morţii FOTO CNN

O femeie din Virginia de Vest care s-a trezit din comă după doi ani l-a indicat drept agresor pe fratele său. Victima a fost la un pas de moarte, spune Poliţia, citată de CNN.

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, şi-a acuzat fratele că a atacat-o la reşedinţa ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Anchetatorii au precizat că femeia a fost „atacată, lovită şi lăsată să moară”, potrivit unei declaraţii postate de Departamentul şerifului Jackson County pe Facebook.

Conform CNN, Poliţia a transmis că a găsit-o pe Palmer într-o „poziţie verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Şeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că,  atunci când a sosit Poliţia, ei au crezut că ea era moartă, dar şi-au dat seama la scurt timp că era încă în viaţă şi respira superficial.

La doi ani de la atac, arma cu care s-a produs agresiunea nu a fost găsită, a spus Mellinger. Un martor însă a declarat că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jurul miezului nopţii, cu puţin timp înainte de a fi descoperită femeia, a spus Mellinger.

În acest caz nu există înregistrări telefonice, filmări sau martori oculari, a spus şeriful. Poliţia a investigat mai multe persoane, dar nu a putut formula acuzaţii. În urmă cu câteva săptămâni, a spus Mellinger, a primit un telefon la biroul său de la clinica de îngrijiri unde era internată Wanda Palmer, precizând că aceasta poate vorbi cu autorităţile. Palmer a reuşit să răspundă  la întrebări doar cu da sau nu, dar a oferit suficiente date pentru ca poliţia să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger pentru CNN.

Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat şi acuzat vineri de tentativă de omor. El a fost judecat şi s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari, potrivit şerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum şi de ce s-a produs atacul. 

Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să ţină conversaţii de lungă durată, a mai spus şeriful din Jackson County pentru CNN.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Cum poate fi evitat dezastrul economic. Sfaturile unui expert în macroecomie

Navele ruseşti ne dau târcoale, dar în caz de urgenţă Forţele Navale Române nu prea au cu ce să riposteze

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite