O femeie din Cugir a împlinit 107 ani. Cei trei copii rămaşi în viaţă au peste 70 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia din Cugir a împlinit 107 ani. Foto: ziarulunirea.ro
Femeia din Cugir a împlinit 107 ani. Foto: ziarulunirea.ro

Cea mai vârstnică persoană din judeţul Alba şi una dintre cele mai longevive din România este o femeie care a împlinit 107 ani.

Noja Palaghia locuieşte în oraşul Cugir este şi cea mai longevivă membră a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Solidaritatea” Cugir. Femeia a împlinit pe data de 20 iulie 2022 vârsta de 107 ani.

S-a născut în 1915, a avut o viaţă liniştită pe care şi-a dedicat-o familiei. A fost căsătorită mai bine de 45 de ani şi spune că cea mai mare avere pe care a strâns-o până la vârsta de 107 ani sunt copii, nepoţii şi strănepoţii. 

Palaghia a avut patru copii, dintre care trei sunt în viaţă, având 82, 77 şi 72 de ani. Femeia mai are şapte nepoţi şi şase strănepoţi.

Şi la această vârstă, femeia este membru cotizant al Casei de Ajutor Reciproc a pensionarilor.

„Doamna Noja reprezintă pentru C.A.R.P. Cugir un caz unic de longevitate, atât ca vârstă, cât şi în calitate de membru cotizant, fiind un exemplu de seriozitate şi încredere în ceea ce priveşte corectitudinea în relaţiile sale cu asociaţia. Îi dorim multă sănătate cu ocazia împlinirii a 107 ani de viaţă şi ne dorim să avem ocazia să o felicităm mulţi ani de aici încolo”, a afirmat preşedintele asociaţiei, Vistian Blaga, citat de ziarulunirea.ro.

Vă mai recomandăm:

 

Via Transilvanica, traseul de drumeţie lung de 1.400 de kilometri, aproape de final. Când va avea loc inaugurarea

 

Profesoara cu nota 10 la Titularizare nevoită să predea la patru unităţi de învăţământ

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite