Femeie ucisă de un câine în Sectorul 3 din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 53 de ani a fost găsită decedată în curtea unei locuințe din Sectorul 3 din Capitală. Potrivit anchetatorilor, aceasta a fost atacată de un câine.

O femeie din București a fost ucisă de un câine / Foto: Arhivă
O femeie din București a fost ucisă de un câine / Foto: Arhivă

„La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Atacul a fost observat de doi vecini. Potrivit acestora, victima venise în imobilul în care se afla câinele luat în îngrijire în urmă cu 4 luni pentru a-l hrăni.

„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, mai transmite sursa citată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite