Locuință închiriată, devastată de o femeie. Dezastrul găsit de doi australieni în casa „imprumutată“ unei prietene VIDEO

0
0

Doi bărbați din Melbourne au avut parte de o surpriza total neplăcută când au ajuns în locuința pe care au oferit-o spre închiriere. Când au pășit în casă, cei doi au rămas șocați să constate că femeia care a locuit acolo a lăsat o mizerie de nedescris, relatează Yahoo. 

Mizeria lăsată de femeie.
Locuința devastată. Foto: Captură video TikTok

Andrew Robson și partenerul său Jay închiriaseră casa din Point Cook când au hotărât să se mute în Queensland în anul 2019. Proprietarul locuinței, un prieten de familie, le-a solicitat să găsească o persoană care să se mute în timpul absenței lor. 

Atunci s-au gândit la Emily, mamă singură a trei copii. Aceasta era nevoită să-și găsească o casă în care să locuiască fiindcă contractul de închiriere pe care îl avea expirase. 

Cei doi au întâlnit-o în anul 2018 și au ajuns să o cunoască pe ea și pe cei trei copii, considerând-o o „prietenă”. 

I-am propus să se mute în acest loc. Ea s-a mutat, a fost o tranzacție foarte ușoară, fără probleme, a fost bine în prima lună", a declarat Andy într-un videoclip publicat pe TikTok. 

Însă, Emily a avut probleme financiare, cei doi fiind de părere că din cauza COVID. 

În cei trei ani vizitele au fost frecvent amânate sau refuzate. În cele din urmă, proprietarul a hotărât că situația nu mai putea continua și, în luna iulie, i-a comunicat acesteia că are trei luni la dispoziție pentru a părăsi casa. 

În aceste trei luni, proprietarul a încercat din nou și din nou să intre și să arunce o privire și de fiecare dată a fost întâmpinat cu scuze peste scuze", a afirmat Andy. „Fiind o prietenă, am avut încredere în cuvântul ei”. 

După ce i s-a înmânat notificarea de evacuare, Andy și Jay au fost întâmpinați cu „multă ostilitate”, au afirmat ei. Termenul de evacuare a expirat pe 10 octombrie, însă mama a refuzat să plece, iar plățile nu au mai fost efectuate. 

dezastru locuinta inchiriata australia jpg

Fecale și resturi alimentare

În urmă cu două săptămâni, proprietarul i-a anunțat pe cei doi că femeia s-a mutat în cele din urmă. Astfel, Andrew Robson și Jay au decis să se îndrepte spre casă pentru a vedea în ce stare se află. 

Cei doi au publicat imagini cu fiecare cameră din locuință. În camere au fost găsite resturi alimentare și deșeuri. Mobilierul a fost deteriorat, saltelele se aflau pe podea, iar în cămară au fost găsite fecale. 

Aceștia au deschis o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru curățenie.  

„Ceea ce am găsit în loc de casa frumoasă pe care ne-o aminteam nu este altceva decât un spectacol de groază. Fiecare perete desenat, mobilă deteriorată peste tot, gunoaie și fecale”, a afirmat Andrew Robson. 

Fiindcă Emily se mutase în baza unui acord informal, iar acum este de negăsit, cei doi au trebuie să plătească o factură uriașă la curățenie, agentul imobiliar estimând că va costa între 15.000 și 30.000 de dolari. 

Cuplul caută în prezent voluntari care să ajute la curățenie în acest weekend. Întâlnirea urmând să aibă loc în parcul Sidney Nolan din Point Cook sâmbătă și duminică la ora 9 dimineața.  

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri