FOTO Imagini cu acrobaţiile aeriene de la Bucharest International Air Show 2017. Piloţii români au participat în premieră cu F-16

Peste 100 de aeronave civile şi militare, în evoluţii aeriene sau expuse publicului la sol, şi peste 200 de piloţi şi paraşutişti din România, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, dar şi din alte state, au participat, sâmbătă, la a noua ediţie a Bucharest International Air Show, organizată pe Aeroportul Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov, înfiinţată. Firea: E un moment istoric

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi cei 40 de primari ai localităţilor din judeţul Ilfov au semnat joi acordul pentru înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov, formată din reprezentanţi ai CGMB, ai Consiliului Judeţean Ilfov şi ai consiliilor locale, care va avea rolul de a asigura şi monitoriza transportul în comun în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Municipalitatea vrea să solicite Guvernului transmiterea în subordine a Romexpo, a Blocului Rosenthal şi a mai multor terenuri ale statului

Primăria Capitalei vrea să solicite Guvernului emiterea unor hotărâri prin care să transmită în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) atât clădirea Romexpo şi Blocul Rosenthal, cât şi mai multe terenuri ale Societăţii Române de Televiziune sau Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat”.

/ pnl

PNL a lansat o
campanie de informare cu privire la promisiunile nerealizate ale Primăriei Bucureşti

Filiera PNL Bucureşti a lansat o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la problemele administrative din cadrul Primăriei Bucureşti. Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, a declarat că a stat deja de vorbă cu bucureştenii, cărora le-a comunicat soluţiile liberalilor privind eficientizarea RADET, decongestionarea traficului, reducerea poluării din oraş.

Bucureştenii sînt obişnuiţi, mai degrabă, cu vuietul maşinilor şi cu ţiuitul claxoanelor, cu ritmuri de manea şi „n-aveţi un leu să iau o pîine?”, sunete pe care le păstrează mereu în fundal. Aşa încît, în drumurile noastre zilnice, deseori nu mai observăm unele din lucrurile care ne înconjoară şi nu mai sîntem conştienţi de tot restul universului sonor din jur. Mai ştim să ascultăm cu atenţie Bucureştiul?

acum 7 zile · comentarii (0)

Bă, Gheorghe, ăsta care doarme peste drum, la umbră, e Nicoliţă al nostru? Gheorghe dă din umeri şi soarbe din bere. Bă, Gheorghe, ia uită-te la el cum doarme la umbră! El e? Că are pantalonii lui. Gheorghe face un efort cumplit, se întoarce şi se chiorăşte prin gardul Terasei Fericirii. Mormăie: nu e, bă, el. E altu. Păi şi atunci de ce are are pantalonii lui, bă, Gheorghe?

acum 11 zile · comentarii (9)

Am fost martorul „scandalului” de la Primărie. De fapt, sunt chiar persoana agresată de poliţistul local din imagine. De aceea, cred că sunt în măsură să spun ce s-a întâmplat pe data 8 iunie 2017 la Primăria Capitalei. Dar nu o voi face. Voi lăsa înregistrările video s-o facă în locul meu.

luna trecuta · comentarii (6)

Între altele, ţoapa română are obiceiul să-şi parcheze maşina (de regulă luxoasă) în poarta casei tale, aşa încît, dacă vrei să ieşi în stradă la volanul maşinii proprii, sau, întorcîndu-te de la slujbă, vrei să parchezi în înghesuitul spaţiu de lîngă poartă, să fii blocat. În genere, n-ai ce-i face. Stai şi înjuri.

acum 4 luni · comentarii (214)

Ieri, Primăria Capitalei a transmis un Comunicat. Acesta începe aşa: „La initiativa Primarului General, Gabriela Firea, ieri, la sediul Municipalităţii, a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat toţi factorii decizionali, responsabili cu identificarea unor soluţii pentru decongestionarea traficului din zona Prelungirea Ghencea.”

acum 4 luni · comentarii (5)

Nu, nu este un anunţ al Primăriei Capitalei. Este o certitudine a mea! Nu am avut niciun moment îndoiala că, în Bucureşti, locuitorii nu vor putea călători cu bicicleta pe banda RATB, atunci când va fi amenajată pe prima bandă. Singura problemă este că nu ştiu când se va întâmpla asta.

acum 4 luni · comentarii (0)
Postari Recente