Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Tulcea | bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Tulcea

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii de liceu susţin vineri, 3 iulie, ultima probă a examenului de Bacalaureat la probele de Geografie, Biologie, Chimie sau Fizică. Site-ul adevarul.ro va publica subiectele de la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Tot pe adevarul.ro puteţi urmări şi rezolvare subiectelor la Geografie, Biologie, Chimie, Fizică de la Bacalaureat 2015, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Tulcea

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Tulcea

Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de Bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Istorie. Subiectele la Istorie Bacalaureat 2015, precum şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015 vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Tulcea. Subiecte Bac 2015 Matematică Mate-Info, Ştiinţele Naturii, Tehnologic, Pedagogic

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Tulcea. Subiecte Bac 2015 Matematică Mate-Info, Ştiinţele Naturii, Tehnologic, Pedagogic

Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii de liceu ai promoţiei 2015, dar şi absolvenţi din promoţiile anterioare care nu şi-au obţinut diploma de bacalaureat, susţin miercuri, 1 iulie, proba de Bacalaureat 2015 Matematică. Subiecte şi rezolvări ale subiectelor la proba de Matematică de la Bacalaureat 2015, vor fi publicate pe adevarul.ro după începerea examenului.

Mai mult ca oricând, recentul concert al Orchestrei Române de Tineret a întărit percepţia potrivit căreia colectivul simfonic al acestei tinere generaţii de muzicieni se dovedeşte a fi un veritabil laborator; …al devenirii, al creşterii, al educării profesionale a membrilor formaţiei. Sunt studenţi ai universităţilor, ai academiilor de muzică din ţară, în ultimii ani absolvenţi ai acestora.

acum 7 zile · comentarii (0)

În timp ce Viktor Orban a transformat Transilvania în Sala Tronului de la Budapesta, preşedintele ţării se afla în Austria, iar premierul, probabil, în Turcia. România s-a întors în Evul Mediu: în sudul ţării se construieşte cea mai mare moschee turcească, în Transilvania Guvernul de la Budapesta vine ca la el acasă, cum a zis Orban, iar Moldova de dincolo de Prut este în sfera rusească de influenţă.

acum 7 zile · comentarii (15)

Nu vă grăbiţi cu un răspuns categoric doar fiindcă Tsipras, revoluţionarul-simbol al stângii, a suferit cea mai categorică înfrângere imaginabilă, ajungând acum să guverneze doar cu sprijinul partidelor din opoziţie în speranţa de a salva ţara de la dezastru...

acum 7 zile · comentarii (54)

O vorba tristă, dar foarte des auzită în Diaspora, spune că primii de care trebuie să te fereşti, odată ajuns în Occident, sunt compatrioţii tăi, românii. Diaspora este, cu regularitate, ţinta unor atacuri violente venite din ţară. Dar nu credeam că se poate ca un partid nou infiinţat, întitulat naţionalist, se poate alia, senin, cu inamicii propriului popor. Naţionaliştii români împotriva naţiunii române, asta da originalitate…

acum 7 zile · comentarii (17)

Tovarăşu’ Dan Ilie Ciobotea, ştii ce-i asta: „Aţi merita să adunăm tot satul aici, să vă violeze, să vedeţi ce înseamnă un viol”? Mă-ndoiesc că ai, cu adevărat, habar. M-am întrebat de multe ori de ce tocmai în cele mai grele şi neliniştite momente ale noastre, ale credincioşilor din ţărişoara asta declarată în majoritate ortodoxă, cel pe care ar fi trebuit să-l simţim alături poate la fel de mult ca pe Dumnezeu a fost de negăsit.

acum 8 zile · comentarii (218)

Se discută intens şi înflăcărat în aceste zile caniculare despre candidatura Maiei Sandu la funcţia de prim-ministru. Concomitent, se lansează acuzaţii şi deja se caută vinovaţii în eventualitatea unui eşec, în timp ce oamenii suferă de insolaţii, iar statul – de perturbaţii financiar-bancare. Altfel spus: ţara arde, iar „babele” alianţei se piaptănă.

acum 6 zile · comentarii (4)

De la Adam şi Eva, acest Alfa şi Omega al relaţiilor sexuale, există o regulă clară: în tot acest proces de asigurare a reproducerii biologice a speciei umane, bărbatul trebuie să seducă femeia pentru a ajunge în pat cu ea: „[..] atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni" (Facerea, 3.16). Asta mi-a rămas întipărit în memorie de la o lecţie de religie din gimnaziu, când un preot a suplinit absenţa profesoarei de la clasă.

acum 6 zile · comentarii (18)

În timpuri în care consultările democratice şi referendumurile pe tot felul de teme sunt la ordinea zilei, politicienii ar trebui ca, democratic, să urmeze voinţa exprimată a cetăţenilor europeni. Ei cer direct, prin cea mai mare petiţie din istoria UE, o protecţie extinsă a naturii. “Dacă nu e stricată, nu o repara!”.

acum 6 zile · comentarii (1)

Poate aţi văzut discuţiile din ultima vreme dintre economişti şi politicieni. S-a vorbit mult de excedent bugetar, cod fiscal, creştere economică, statistică şi s-au publicat multe cifre. Povestea pe scurt este că România chiar produce mai mulţi bani decât în anii trecuţi dar Guvernul îi strânge sub scaun. În ce scop?

acum 6 zile · comentarii (90)

Mai mult ca oricând, recentul concert al Orchestrei Române de Tineret a întărit percepţia potrivit căreia colectivul simfonic al acestei tinere generaţii de muzicieni se dovedeşte a fi un veritabil laborator; …al devenirii, al creşterii, al educării profesionale a membrilor formaţiei. Sunt studenţi ai universităţilor, ai academiilor de muzică din ţară, în ultimii ani absolvenţi ai acestora.

acum 7 zile · comentarii (0)

Violenţa sexuală reprezintă faţeta probabil cea mai respingătoare a relaţiilor antagoniste dintre oameni. În condiţii de conflict intergrupal, când lucrurile degenerează în ciocniri directe şi în invazie pe teritoriul străin, femeile şi copiii devin victimele neputincioase şi trofeele cele mai râvnite ale războinicilor.

acum 5 zile · comentarii (3)

Violul e viol s-ar zice. Ce mai intrăm în detalii despre cum se face? Suferinţa e aceeaşi şi ne trezim noi acum să facem hermeneutica agresiunii doar ca să ne simţim deştepte de Bucureşti. Dar cred că e nevoie de o înţelegere locală a violului, pentru că cel de la Vaslui nu e tot una cu un viol în Centrul Vechi, oricât de ciudat şi lipsit de compasiune pare o astfel de comparaţie.

acum 5 zile · comentarii (8)

Cei mai teribili violatori ai fetei din Vaslui sunt Cătălin Măruţă şi postul de televiziune ProTV. Realizatorul acestei emisiuni, etalon al jegului sub-uman, în goana sa nebuna după audienţa cu orice chip. a dezvăluit identitatea victimei violului, asigurându-se ca din acest moment şi pentru toată viaţa, această fată lovită crunt de soartă, să fie recunoscută ca „violata din Vaslui”.

acum 5 zile · comentarii (17)
Postari Recente