Primarul comunei Band, cântăreţul Mircea Rus, este trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu 1

Procurorii din cadrul DNA Mureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mircea Rus, primarul comunei Band, a lui Bartha Domokos, viceprimarul aceleiaşi comune, dar şi a directorului general adjunct şi administratorului formei SC Expert Instal SRL din Iaşi, Valeriu Berezovschi şi Nicoleta Pascal. Acuzaţiile care li se aduc acestora sunt de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri şi uz de fals.

Primarul comunei Band, cântăreţul Mircea Rus, este trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu Vezi comentarii 1

Start la Cross Beat- Intersecţia Culturală

Start la Cross Beat- Intersecţia Culturală

Elevii mureşeni au parte prima oara în viaţa lor de o educaţie muzicală mai puţin obişnuită. Mai mulţi tineri muzicieni, iubitori de jazz şi muzică clasică umblă din şcoală în şcoală şi promovează muzica de calitate, le arată şcolarilor instrumente şi îi invaţă mai multe despre compozitori şi cântăreţi.

Primarul oraşului Luduş a trecut la PSD

Primarul oraşului Luduş
a trecut la PSD

Cristian Moldovan, primarul oraşului Luduş a decis sa treacă de la Partidul Naţional Liberal la Partidul Social Democrat. Oraşul Luduş din judeţul Mureş va primi de la Guvern suma de 1900 de lei pentru deblocarea situaţiei financiare. Suma este infimă, spune primarul, care a solicitat peste 20 de milioane de lei.

Accident tehnologic simulat la barajul de la Răstoliţa

Accident tehnologic simulat la barajul de la Răstoliţa

Un exerciţiu de cooperare cu forţe şi mijloace în teren a avut loc la Răstoliţa. Evenimentul a fost organizat pentru buna gestionare a unei situaţii de urgenţă generată de un eventual accident tehnologic la barajul din localitate. La prezentarea exerciţiului a participat şi Prefectul judeţului Mureş, Vasile Liviu Oprea.

Adio, vacanţă dragă!

Adio, vacanţă dragă!

Nici nu s-a terminat bine vacanţa că elevii din judeţul Mureş sunt din nou invitaţi la muzeu. După atelierele din timpul verii, conducerea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Tîrgu-Mureş s-a gândit să le ofere celor mici noi activităţi de petrecere a timpului liber. Astfel, vineri 19 septembrie aceştia sunt aşteptaţi la două activităţi creative

Referendumurile, precum cel din Scoţia, ca şi alegerile, cum este cazul celor prezidenţiale, în România sau a acelora parlamentare, în Republica Moldova, vin, agită spiritele, apoi lasă cetăţenii în seama liderilor lor, validaţi sau departajaţi de concurenţa acerbă, confruntaţi cu realitatea complexă, generată de concordanţa previzibilă sau nu, între promisiunile politicienilor şi capacitatea lor, reală, de a le transpune în viaţa cotidiană.

acum 9 zile · comentarii (8)

În scurta sa carieră politică, Victor Ponta a reuşit să străbată traseul simbolic de la „Micul Titulescu”, aşa cum l-a gratulat când l-a împins spre marea politică fostul premier Adrian Năstase, la „Micul Ceauşescu”, aşa cum a ajuns consiliat de fostul deţinut Adrian Năstase. Diferenţa dintre primul şi ultimul cognomen este că, în primul caz, era o exagerare, iar în al doilea, este un pericol.

acum 9 zile · comentarii (37)

După ce probabil dimineaţă s-a afişat la Sfânta Liturghie pentru a-l ruga pe bunul Dumnezeu să îl ajute în ceea ce urma să facă, Robert Turcescu a publicat ieri pe blogul său personal un text în care a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anunţul a fost însoţit de câteva documente: statele de plată şi livretul militar.

acum 9 zile · comentarii (78)

Ofiţerii acoperiţi ai serviciilor secrete ar trebui să acţioneze în interesul protejării statului pe care îl reprezintă. Al tuturor cetăţenilor acelui stat. Şi atunci de ce se simte Robert Turcescu vinovat în faţa publicului şi în faţa lui Dumnezeu? Se presupune că orice a făcut în această calitate a făcut-o cu bună-credinţă în interesul propriei ţări.

acum 9 zile · comentarii (12)

Dincolo de momentul electoral nu putem scăpa din vedere faptul că sprijinirea separatismului pe criterii etnice reprezintă astăzi motivul pentru o agresiune reală prin care se schimbă frontierele de stat la câteva sute de kilometri de noi. De frică să nu spună prostii şi încercând să joace la toate capetele posibile, candidaţii la Preşedinţie se mulţumesc să fie prudenţi.

acum 9 zile · comentarii (30)

Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

acum 9 zile · comentarii (1)

Viitorul Presedinte al Romaniei a propus vineri la Alba Iulia (moment/spatiu simbolic) Unirea tuturor Romanilor. Pilonii economici inclusi in Proiectul de Tara definit vineri certifica intentia de a continua trendurile pozitive din ultimii ani si se bazeaza pe potentialul de convergenta ridicat al Romaniei spre nivelurile medii ale modernitatii europene.

acum 9 zile · comentarii (2)

„Există o a cincea dimensiune, dincolo de ceea ce este cunoscut pentru om. O dimensiune la fel de vastă ca spaţiul şi atemporală ca infinitul. Aceasta este calea de mijloc între lumină şi umbră, între ştiinţă şi superstiţie. Ea transcende toate temerile noastre şi se află într-un vid al cunoaşterii. Aceasta este dimensiunea imaginaţiei: este o zonă numită Zona Crepusculară!”

acum 9 zile · comentarii (10)

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre pierderea şi câştigarea sufletului. Donarea de organe se încadrează perfect în această tematică: mulţi îşi pierd sufletul încercând să-şi salveze trupul. În schimb, oferirea unei părticele din trupul nostru, pentru aproapele aflat în suferinţă, ne poate salva sufletul.

acum 10 zile · comentarii (17)
Postari Recente