FOTO VIDEO Cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, transportaţi la Spitalul din Târgu Mureş. Urmează să fie duşi la Bucureşti

FOTO VIDEO Cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, transportaţi la Spitalul din Târgu Mureş. Urmează să fie duşi la Bucureşti

Un elicopter militar s-a prăbuşit în această dimineaţă la graniţa dintre judeţele Sibiu şi Mureş. Opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar două au supravieţuit, dar deocamdată nu se ştie în ce stare sunt. Ambii răniţi au fost aduşi la Spitalul din Târgu Mureş şi vor fi transportaţi la Bucureşti la Spitalul de Arşi.

Mureşenii investesc în apartamente

Mureşenii investesc în apartamente

În utlimele luni, piaţa imobiliară din Mureş a înregistrat schimbări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Mureşenii au cumpărat mai multe apartamente şi garsoniere, în special în cartierele considerate „bune”, in principalele oraşe din judeţ.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi judeţul Mureş, ora 16.00: 38,35% | victor ponta

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi judeţul Mureş, ora 16.00: 38,35%

Biroul Electoral Central (BEC) va monitoriza dacă alegătorii se vor înghesui sau nu să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014. Primele estimări privind prezenţa la urne vor fi date la ora 11.30, apoi, din trei în trei ore, pe tot parcursul zilei de duminică. În al doilea tur al alegerilor prezidenţiale 2014, la ora 16.00, s-au prezentat la urne în judeţul Mureş 38,35% din alegători.

La ultimul referendum ne-am numărat şi-am ieşit 19 milioane. Cu toate acestea, pe 2 şi 16 noiembrie am fost tot peste 18 milioane pe listele electorale. Dacă adăugăm şi faptul că din 3 - 5 milioane de români aflaţi în străinătate au votat doar aproximativ 400 de mii, iar în total au votat aproape 12 milioane de cetăţeni, n-ai cum să nu te întrebi dacă a mai rămas cineva care ar fi putut vota şi n-a făcut-o în turul II al alegerilor prezidenţiale.

acum 3 zile · comentarii (5)

„Cătălin Predoiu – premier"?! Lipsă de consideraţie şi de imaginaţie. Figurile sinistre din politică ţin morţiş să demonstreze că trebuie să date jos deodată şi laolaltă, şi consemnate la podea. Electoratul le dă şansă după şansă, iar ei nu fac decât să se p... pe voturi.

acum 3 zile · comentarii (0)

Despre forţa tăcută a maselor, care se transformă în delir, s-au scris teancuri de cărţi. Cei care ar fi trebuit să le citească sau să înţeleagă ceva din ele sunt cei din echipa lui Victor Ponta. Fascinaţi de propriile convingeri şi planuri, au aruncat nesăbuit  cuvinte, care s-au întors împotriva lor în ziua votului din turul doi. Klaus Iohannis merge la Cotroceni şi datorită faptului că Victor Ponta a vorbit de multe ori fără să gândească.

acum 3 zile · comentarii (49)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 3 zile · comentarii (4)

Trăim într-o lume care depinde de progres. Stabilitatea noastră ca societate depinde de avansuri economice şi tehnologice, de o administraţia mai competentă şi de un guvern rezonabil. Nu avem puterea să îndeplinim toate aceste cerinţe; poate că nu pot fi toate îndeplinite simultan. Trebuie să le înţelgem în relaţiile lor şi în funcţie de ce este urgent şi ce este important pentru noi.

acum 4 zile · comentarii (0)

Cuvântul „incompatibilitate” pluteşte deasupra preşedintelui nou ales ca un fel de sabie a lui Damocles. Toată lumea se gândeşte la acest cuvânt, mai puţin Klaus Iohannis, care şi-a luat rolul în serios, iar pe deasupra a lansat zilele acestea cartea „Pas cu pas”. Titlul pare să ascundă o strategie a întregii sale vieţi. De luat aminte!

acum 4 zile · comentarii (44)

Se spune că victoria lui Klaus Iohannis este un fel de nouă revoluţie. Prin urmare, aşa cum se-ntâmplă îndeobşte la revoluţii, prăvălia domnului Victor Rebengiuc şi-a deschis din nou, primitoare, uşile. Galantarele sunt pline cu hârtie igienică, dar mâncătorii de rahat nu se înghesuie nici acum, cum n-au făcut-o nici în urmă cu 25 de ani, să-i treacă pragul.

acum 4 zile · comentarii (37)

Studiul în oraşul, judeţul sau chiar şi ţara natală ţine de domeniul trecutului. Într-o economie în care concurenţa pentru locurile de muncă este acerbă şi cerinţele sunt mari, studiile superioare iţi vor  da un avantaj. Cu toate acestea cifrele sunt descurajatoare – in 2013 , potrivit Mediafax, 620.000 de persoane, dintre care aproape 86.000 de absolvenţi, au intrat în şomaj.

acum 4 zile · comentarii (0)

Oricine ar fi fost în situaţia electorală de a pierde 20 de procente în doar două săptămâni, ar fi intrat în pământ de ruşine. Se pare că personajul nostru nu deţine aşa ceva. Aşa cum am mai scris, „Michimaus“ a reuşit să personifice toate relele clasei noastre politice, prin urmare demisia sa, chiar dacă pe moment nu schimbă mare lucru, este necesară simbolic, ca efect al votului din 16 noiembrie.

acum 4 zile · comentarii (5)

Se întamplă să primesc „reclamaţii” referitoare la nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti. De cele mai multe ori se recunoaşte: bicicliştii nu sunt mai buni sau mai răi decât şoferii sau pietonii. Toţi participanţii la trafic au tendinţa de a încălca regulile. Cine este de vină şi ce se poate face ? În opinia mea, cea mai mare vină o poartă politicienii. Ei sunt cei care au terfelit prestanţa poliţiştilor.

acum 4 zile · comentarii (2)
Postari Recente