UDMR a votat acum iesirea de la guvernare | udmr

UDMR a votat acum iesirea de la guvernare

UDMR s-a reunit astăzi la Târgu Mureş pentru a lua o decizie finală în privinţa ieşirii de la guvernare. Consiliul Reprezentanţilor Unionali s-a întrunit, după ce în 27 noiembrie a avut loc Consiliul Permanent al Uniunii, care a recomandat reorientarea. părăsirii actualei coaliţii aflate la putere.

Comuna Hodoşa din judeţul Mureş – „buturuga mică” în calea „carului” CNS privind crearea „Ţinutului Secuiesc”

Comuna Hodoşa
din judeţul Mureş – „buturuga mică” în calea „carului” CNS privind crearea
„Ţinutului Secuiesc”

Administraţia locală din comuna Hodoşa, judeţul Mureş – exclusiv UDMR şi PCM, s-a opus adoptării Memorandumului Cosiliului Naţional Secuiesc, privind crearea unei regiuni administrative a României care să fie denumită „Ţinutul Secuiesc” şi care să cuprindă 153 de localităţi din judeţele Mureş, Harghita, Covasna, Braşov şi Bacău.

Comisar de mediu din Mureş, reţinut pentru luare de mită. Cerea bani de la firmele controlate pentru a trece cu vederea neregulile

Comisar de mediu din Mureş, reţinut pentru luare de mită. Cerea bani de la firmele controlate pentru a trece cu vederea neregulile

Un comisar din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Mureş a fost reţinut luni seara de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Tîrgu Mureş, urmând ca în cursul zilei de marţi, 9 noiembrie, să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă.

FOTO VIDEO Cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, transportaţi la Spitalul din Târgu Mureş. Urmează să fie duşi la Bucureşti

FOTO VIDEO Cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Sibiu, transportaţi la Spitalul din Târgu Mureş. Urmează să fie duşi la Bucureşti

Un elicopter militar s-a prăbuşit în această dimineaţă la graniţa dintre judeţele Sibiu şi Mureş. Opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar două au supravieţuit, dar deocamdată nu se ştie în ce stare sunt. Ambii răniţi au fost aduşi la Spitalul din Târgu Mureş şi vor fi transportaţi la Bucureşti la Spitalul de Arşi.

Mureşenii investesc în apartamente

Mureşenii investesc în apartamente

În utlimele luni, piaţa imobiliară din Mureş a înregistrat schimbări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Mureşenii au cumpărat mai multe apartamente şi garsoniere, în special în cartierele considerate „bune”, in principalele oraşe din judeţ.

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi judeţul Mureş, ora 16.00: 38,35% | victor ponta

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi judeţul Mureş, ora 16.00: 38,35%

Biroul Electoral Central (BEC) va monitoriza dacă alegătorii se vor înghesui sau nu să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014. Primele estimări privind prezenţa la urne vor fi date la ora 11.30, apoi, din trei în trei ore, pe tot parcursul zilei de duminică. În al doilea tur al alegerilor prezidenţiale 2014, la ora 16.00, s-au prezentat la urne în judeţul Mureş 38,35% din alegători.

MaghiaRomânia a primit multe comentarii pe Facebook, şi e imposibil să  publicăm toate care ne-au plăcut. O colegă a făcut, totuşi, o selecţie de comentarii, la care am adăugat şi eu două impresii de la un eveniment MaghiaRomânia. Dacă vă place postarea, îi puteţi da un share, dând înapoi Facebook-ului aceste comentarii. :)

acum 7 zile · comentarii (4)

Jurnaliştii specializaţi în Servicii Secrete şi nu numai se bazează pe surse bine plasate din interior. Dacă ar fi să-l credem pe Thomas Gordon, autorul eseului Secrets and Lies: A History of CIA Mind Control and Germ Warfare, apărut la William Associates Inc. în 2007, sursa sa în CIA era ofiţerul William Buckley, trimis peste tot în lume sub acoperirea de secretar politic al Ambasadei SUA.

acum 7 zile · comentarii (3)

Aparatul de radio Estonia semăna cu o noptieră pe patru picioare. Poate şi de aceea, mama îl decorase cu un mileu frumos care avea marele dezavantaj că trebuia înlăturat ori de câte ori doream să ridic capacul pick-upului. Marfă rusească, dar prindea bine Europa Liberă. Avea şi ochi magic, de un verde intens, care mă ajuta să-mi dau seama când mă apropii de post.

acum 7 zile · comentarii (6)

Că religiile (în multitudinea lor) sunt un mixt şi uneori ajung în amuzanta situaţie de a se contrazice singure nu-i o surpriză şi nu mă miră. Probabil erau scribii obosiţi şi-au greşit. Cu toate astea nu pot să nu mă gândesc şi să nu întorc Biblia pe toate părţile pentru a căuta pasajul ăla în care Fecioara Maria îi spunea lui Iosif „abia aştept s-ajungem în Bethleem şi să-mpodobim bradul”. Sau smochinul.

acum 8 zile · comentarii (35)

Sâmbătă, în oraşul meu a fost un eveniment de lansare a unei cărţi interesante. Nu se întâmplă prea des asemenea evenimente, adică nu atât de des cum se întâmplă în Bucureşti sau la Târgurile de carte, dar avem şi noi scriitorii şi publiciştii noştri şi ne bucurăm pentru ei şi, poate mai mult decât în capitală, absorbim mai intens evenimentele culturale, tocmai pentru că nu se întâmplă zilnic.

acum 8 zile · comentarii (95)

A venit, Luminăţia Ta, luna lui dechemvrie, iar în a douăzeci şi una zi ar trebui să-l ungă pe bürgermeister domn peste ghiaurii de la Gurile Dunării. Iar mai apoi se-mplinesc ani douăzeci şi cinci de când l-au fugărit oamenii pe cârmuitorul cel nebun, ca mai apoi să-l puşte chiar de sărbătoarea naşterii profetului lor. Toată lumea aşteaptă să vadă cum o să fie de-acum încolo şi numără clipele până la venirea neamţului.

acum 8 zile · comentarii (19)

Cum e posibil ca nişte cetăţeni ai unor democraţii liberale să îşi tortureze semenii? Cum poate o societate „liberă” să accepte cruzimea şi sadismul împotriva altor oameni, cum pot fi utilizate tehnici barbare într-o autoproclamată lume „civilizată”? De ce este compatibilă libertatea cu brutalitatea? Răspunsul vine din însăşi esenţa capitalismului.

acum 9 zile · comentarii (32)
Postari Recente