Ce adevăr ascunde „Du-mă, mamă, la Sovata, să-l cunosc şi eu pe tata!”. Tratamentele miraculoase care se fac în celebra staţiune românească 13

„Du-mă, mama, la Sovata, să-l cunosc şi eu pe tata!”. Este o vorbă cunoscută de mai toată lumea. De unde provine o ştiu doar cei care înţeleg cu adevărat ce fel de tratamente medicale au loc în staţiunea mureşeană. Recunoscută pentru peisajele superbe, pentru Lacul Ursu şi bazinele cu apă termală, staţiunea Sovata atrage an de an zeci de mii de turişti.

Ce adevăr ascunde „Du-mă, mamă, la Sovata,
să-l cunosc şi eu pe tata!”. Tratamentele miraculoase care se fac în celebra staţiune românească Vezi comentarii 13

Recorduri mondiale la Sighişoara. Menestreli şi Trubaduri - 5 secole de muzică şi teatru medieval

Recorduri mondiale la Sighişoara. Menestreli şi Trubaduri - 5 secole de muzică şi teatru medieval

Porţile Cetăţii Sighişoara s-au deschis joi pentru cea de-a 23-a ediţie a Festivalului Medieval. Până duminică seara, turiştii ajunşi în singura cetate medievală locuită din Europa vor avea parte de spectacole inedite, de lupte ale cavalerilor şi vor putea intra în atmosfera medievală, exact ca acum 400 de ani. Anul acesta Sighişoara vrea să doboare patru recorduri mondiale.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii şi pentru adulţi

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii şi pentru adulţi

În perioada vacanţei, tinerii caută cele mai distractive locuri. Rezervările s-au făcut din timp, aşa că acum abia dacă mai poţi găsi un spaţiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate în aceste zile în sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului şi Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costineşti şi Eforie-Sud. Sunt, însă şi alte tabere în sistemul privat, dedicate copiilor şi nu numai.

Ce locuri de muncă găsiţi în străinătate în vara aceasta şi câţi bani puteţi câştiga

Ce locuri de muncă găsiţi în străinătate în vara aceasta şi câţi bani puteţi câştiga

Cele mai multe şi mai bine plătite locuri de muncă vin vara asta din Anglia. Englezii caută personal bine pregătit pentru hoteluri, iar în acest domeniu cei mai căutaţi sunt bucătarii. Un astfel de job este recompensat chiar şi cu 25.000 de lire pe an. Se caută şi medici şi asistenţii medicali în diferite specializări, dar sunt şi joburi pentru cei mai puţin calificaţi.

Cum apar, de fapt, fobiile şi ce se întâmplă în creierul nostru de ne provoacă spaimă. Cum tratăm frica de înălţime, de insecte sau de spaţii mici

Cum apar, de fapt, fobiile şi ce se întâmplă în creierul nostru de ne provoacă spaimă. Cum tratăm frica de înălţime, de insecte sau de spaţii mici

Ti-e frică să zbori, ţi-e teamă de insecte sau pur şi simplu ai rău de înălţime? Atunci s-ar putea să suferi de cel puţin o fobie. Fobiile sunt afecţiuni tratabile, iar cel puţin 10% din adulţi sunt afectaţi de fobii. Frica de insecte, de apă, de animale sau pur şi simplu teama de a călca pe un canal sunt doar câteva din fobiile românilor.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Mureş | bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie,
Biologie, Chimie, Fizică Mureş

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Examenul de Bacalaureat 2015 se încheie astăzi cu probele scrise la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi făcute publice după începerea examenului. Rezolvările subiectelor la  Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor putea fi urmărite şi pe adevarul.ro, după ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Mureş

Subiecte Bacalaureat 2015 Matematică M1, M2, M3, M4 Mureş

Bacalaureat 2015 Matematică. Absolvenţii claselor a XII-a susţin astăzi 1 iulie proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2015. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi publicate pe adevarul.ro, după începerea examenului, iar rezolvările subiectelor la Bacalaureat 2015 Matematică vor fi prezentate pe adevarul.ro, după ora 12.00.

MaghiaRomânia a primit multe comentarii pe Facebook, şi e imposibil să  publicăm toate care ne-au plăcut. O colegă a făcut, totuşi, o selecţie de comentarii, la care am adăugat şi eu două impresii de la un eveniment MaghiaRomânia. Dacă vă place postarea, îi puteţi da un share, dând înapoi Facebook-ului aceste comentarii. :)

acum 8 luni · comentarii (4)

Jurnaliştii specializaţi în Servicii Secrete şi nu numai se bazează pe surse bine plasate din interior. Dacă ar fi să-l credem pe Thomas Gordon, autorul eseului Secrets and Lies: A History of CIA Mind Control and Germ Warfare, apărut la William Associates Inc. în 2007, sursa sa în CIA era ofiţerul William Buckley, trimis peste tot în lume sub acoperirea de secretar politic al Ambasadei SUA.

acum 8 luni · comentarii (4)

Aparatul de radio Estonia semăna cu o noptieră pe patru picioare. Poate şi de aceea, mama îl decorase cu un mileu frumos care avea marele dezavantaj că trebuia înlăturat ori de câte ori doream să ridic capacul pick-upului. Marfă rusească, dar prindea bine Europa Liberă. Avea şi ochi magic, de un verde intens, care mă ajuta să-mi dau seama când mă apropii de post.

acum 8 luni · comentarii (6)

Că religiile (în multitudinea lor) sunt un mixt şi uneori ajung în amuzanta situaţie de a se contrazice singure nu-i o surpriză şi nu mă miră. Probabil erau scribii obosiţi şi-au greşit. Cu toate astea nu pot să nu mă gândesc şi să nu întorc Biblia pe toate părţile pentru a căuta pasajul ăla în care Fecioara Maria îi spunea lui Iosif „abia aştept s-ajungem în Bethleem şi să-mpodobim bradul”. Sau smochinul.

acum 8 luni · comentarii (35)

Sâmbătă, în oraşul meu a fost un eveniment de lansare a unei cărţi interesante. Nu se întâmplă prea des asemenea evenimente, adică nu atât de des cum se întâmplă în Bucureşti sau la Târgurile de carte, dar avem şi noi scriitorii şi publiciştii noştri şi ne bucurăm pentru ei şi, poate mai mult decât în capitală, absorbim mai intens evenimentele culturale, tocmai pentru că nu se întâmplă zilnic.

acum 8 luni · comentarii (95)

A venit, Luminăţia Ta, luna lui dechemvrie, iar în a douăzeci şi una zi ar trebui să-l ungă pe bürgermeister domn peste ghiaurii de la Gurile Dunării. Iar mai apoi se-mplinesc ani douăzeci şi cinci de când l-au fugărit oamenii pe cârmuitorul cel nebun, ca mai apoi să-l puşte chiar de sărbătoarea naşterii profetului lor. Toată lumea aşteaptă să vadă cum o să fie de-acum încolo şi numără clipele până la venirea neamţului.

acum 8 luni · comentarii (19)

Cum e posibil ca nişte cetăţeni ai unor democraţii liberale să îşi tortureze semenii? Cum poate o societate „liberă” să accepte cruzimea şi sadismul împotriva altor oameni, cum pot fi utilizate tehnici barbare într-o autoproclamată lume „civilizată”? De ce este compatibilă libertatea cu brutalitatea? Răspunsul vine din însăşi esenţa capitalismului.

acum 8 luni · comentarii (33)
Postari Recente