Masajul, cea mai veche formă de terapie cunoscută de om. Ce fel de masaj vi se potriveşte în funcţie de afecţiuni 0

Masajul este recomandat de specialişti pentru că stimulează întregul organism. În funcţie de tipul de masaj ales, acesta vă poate creşte imunitatea, vă relaxează şi vă încarcă bateriile. Masajul reprezintă cea mai veche formă de terapie cunoscută de om, iar efectele lui se văd atât fizic, cât şi psihic.

Masajul, cea mai veche formă de terapie cunoscută de om. Ce fel de masaj vi se potriveşte în funcţie de afecţiuni Vezi comentarii 0

Cum apare iarna cumplitul sindrom al mâinilor vinete. Medic: „Se pare că este mai frecvent la femeile tinere“

Cum apare iarna cumplitul sindrom al mâinilor vinete. Medic: „Se pare că este mai frecvent la femeile tinere“

Capilarele sunt vase arteriale mici care asigură necesarul de oxigen şi substanţe nutritive către celule şi ţesuturi. Când acestea nu mai primesc ce au nevoie apare fenomenul Raynaud. Cel mai mult se plâng de aceste schimbări femeile. Spasmele vasculare din fenomenul Raynaud apar de obicei ca răspuns la expunerea la frig sau apă rece, stres sau chiar supărări mari.

Hidroterapia şi beneficiile ei. Cui îi este recomandată utilizarea apei în scopuri terapeutice - explicaţiile specialiştilor

Hidroterapia şi beneficiile
ei. Cui îi este recomandată utilizarea apei în scopuri terapeutice - explicaţiile specialiştilor

Apa este o sursă de viaţă, de energie, iar în unele cazuri este folosită pentru diferite tratamente. Este indicată persoanelor care suferă de oboseală cronică sau de stres, dar şi în diferite afecţiuni, precum cele musculare, articulare şi reumatismale. De asemenea copiii cu deficienţe precum Sindromul Down beneficiază în ţara noastră de hidroterapie.

Protestele antisistem continuă şi la Târgu-Mureş

Protestele antisistem continuă şi la Târgu-Mureş

Târgumureşenii ies şi în această seară să protesteze împotriva corupţiei. Pe paginile de socializare astăzi s-a făcut apel la solidaritate. Fiecare invită cât mai multă lume la protest. “Stop ignoranţei! Societatea se trezeşte!”, “Impreună rezistăm Târgu-Mureş” şi “Eşti din Târgu-Mureş dacă…”, “Tirgu Mures In Strada - Marosvásárhelyiek Az Utcán” sunt doar câteva din paginile create pe facebook pentru a scoate oamenii la protest.

Nu cred în corectitudinea politică a suferinţei sau a lacrimilor. Moartea se simte diferit de la om la om şi, de multe ori, reţeaua socială Facebook ajunge să dicteze emoţiile oamenilor. Lovim cu ciocanul judecătoresc să ne fabricăm propria dreptate, care este automat şi cea absolută. Între vii, nu mai există cale de mijloc, trebuie să plângi morţii din Paris, ba nu, morţii din Beirut, ba nu, morţii din Nigeria, ba nu, morţii din Colectiv.

acum 6 zile · comentarii (15)

Instituţia numită „Gaudeamus-carte de învăţătură” a fost înfiinţată în anul 1994, de către predecesorul meu, Eugen Preda, care, după evenimentele din 1989, a fost Directorul „Societăţii Române de Radiodifuziune” (SRR).  În anul 1995 am fost ales şi numit, de către Parlamentul României, pe postul de Preşedinte-Director-General (P-DG) al SRR.

acum 6 zile · comentarii (4)

Sandra şi Danny, respectiv Margrette şi Albert sunt două cupluri de octogenari. Au fiecare la activ peste 50 de ani de căsnicie. 50 de ani de iubire, de respect şi de înţelegere. Între cele două cupluri au existat solide relaţii de prietenie. Au existat şi vizite, şi concedii petrecute împreună. Până mai ieri, între cei patru totul a fost perfect. Totul a fost impecabil.

acum 6 zile · comentarii (0)

Sângele vicitimelor de la Bataclan strigă din pământ precum cel vărsat de Cain în illo tempore. El reclamă o luare-aminte autentică. Asaltul asupra Parisului şi reacţia optimă se cer bine înţelese şi bine cumpănite.„La arme cetăţeni”, au intonat pe Wembley, în melodia marseillezei, englezii şi francezii veniţi să asiste la un meci de fotbal amical.

acum 6 zile · comentarii (5)

Sigur că, cel puţin în această etapă, au învins. Au arătat eficienţa unei metode foarte demult anunţate, încă din manualul de gherilă urbană al lui Carlos Marighella din 1969: cum se poate, cu un consum minimal de resurse umane şi materiale, organizând un număr extrem de restrâns de lovituri, se poate obţine un rezultat extraordinar de important în sensul îndeplinirii obiectivului esenţial: provocarea terorii.

acum 6 zile · comentarii (41)

Sigur că, cel puţin în această etapă, au învins. Au arătat eficienţa unei metode foarte demult anunţate, încă din manualul de gherilă urbană al lui Carlos Marighella din 1969: cum se poate, cu un consum minimal de resurse umane şi materiale, organizând un număr extrem de restrâns de lovituri, se poate obţine un rezultat extraordinar de important în sensul îndeplinirii obiectivului esenţial: provocarea terorii.

acum 6 zile · comentarii (41)

Europa (re)trăieşte momente tulburi şi riscă să repete greşelile trecutului. Valul imigranţilor musulmani, secondat de iluzia vinovăţiei pentru sistemul colonialist de cândva, creează o stare de incertitudine printre decidenţii occidentali. Aceştia nici nu pot abandona politica duplicitară a multiculturalismului, nici nu mai pot perpetua tactica deficitară a combaterii terorismului prin metode pacifiste.

acum 6 zile · comentarii (7)

Neînţelegerile dintre PDM şi PLDM în privinţa reconstrucţiei unei majorităţi politice alături de  PL şi PPEM,  care să asigure continuitate şi determinare în continuarea parcursului pro-european al Republicii Moldova, riscă să îndepărteze tot mai mult Chişinăul de Bruxelles, pentru a-i face jocurile oligarhului Vlad Plahotniuc.

acum 6 zile · comentarii (8)

De 25 de ani încoace, de câte ori se numeşte un nou guvern, apar speranţele. “Să sperăm că se va schimba ceva”. De 25 de ani, foarte mulţi oameni aşteaptă de la un nou guvern nu să continue ce-a făcut celălalt, nu să meargă mai departe şi – cum sună o tipică întrebare din sondaje – să “ducă ţara într-o direcţie bună”, ci să schimbe. Şi să ne pună, în sfârşit, pe şine.

acum 6 zile · comentarii (18)

La aproape 100 de ani de la Proclamaţia de la Alba Iulia, care promitea drepturi egale tuturor minorităţilor etnice, şi după ce România şi-a ales un preşedinte minoritar, ţara noastră este departe de a fi asigurat aceste drepturi tuturor cetăţenilor săi. Exempli gratia: cazul doamnei Liszkay Piroska, căreia, după ce statul comunist român a privat-o de accesul la educaţie, acelaşi stat, prin Tribunalul Oradea, îi refuză dreptul la limba maternă!

acum 9 zile · comentarii (15)

Am urmărit o secvenţă din audierea doamnei Cristina Guseth în Comisia Juridică şi m-am întristat. Nu trebuie să fii jurist pentru a şti programul cu care te prezinţi în faţa unei asemenea comisii. Pe scurt, ar fi trebuit ca doamna Guseth să nu treacă de comisie. Prestaţia domniei sale a fost mai gravă decât fotografiile eliminatului de la Sănătate.

acum 8 zile · comentarii (56)
Postari Recente