FOTO Căsătorie ca în urmă cu 100 de ani în Gorj: mirii şi invitaţii au purtat costume populare. „Oamenii învaţă să se comporte liberi“ 0

Doi tineri din Târgu Jiu s-au căsătorit, ieri, într-un mod special. Mihaela şi cu soţul ei, dar şi invitaţii lor, au venit în faţa ofiţerului de stării civile de la Primăria Târgu Jiu îmbrăcaţi în costume populare. Şi petrecerea care a urmat a fost organizată tot într-un stil autentic: cu taraf de lăutari, farfurii din lut şi linguri din lemn.

FOTO Căsătorie ca în urmă cu 100 de ani în Gorj: mirii şi invitaţii au purtat costume populare. „Oamenii învaţă să se comporte liberi“ Vezi comentarii 0

Două posturi jumate se vacantează în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, iar pentru ocuparea lor se anunţă o procedură netransparentă şi politizată, ca şi până acum. După ilegalităţile din Senat, la desemnarea celor doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii, asta e încă o dovadă a modului în care politicienii abuzează de legile neclare pe care tot ei le-au făcut, ca să ţină cetăţenii la distanţă

acum 27 zile · comentarii (0)

Nu prea fac chestiunea asta, însă diseminez şi aici un interviu pe care l-am dat Ioanei Ene Doginoiu, publicat astăzi 3 aprilie, pe site-ul www.ziare.com. Preiau textul integral şi vă rog să citiţi şi comentariile din postarea originală. După ce citiţi comentariile, vă rog să-mi explicaţi şi mie care este legătura intre subiectul interviului si faptul ca lumea mă înjură în baza originii mele etnice.

acum 27 zile · comentarii (15)

Acum vreo zece ani, un prieten care avea un mare restaurant, mi-a arătat ce a filmat el în bucătărie cu nişte camere ascunse. Exasperat că un angajat fură încontinuu, a instalat nişte camere disimulate în bucătărie şi în alte câteva locuri. Şi chiar în ziua în care le-a dat drumul, m-a chemat să îmi arate ceva.

acum 27 zile · comentarii (45)

Preşedintele Republicii Moldova, deja celebrul (nu în sensul bun) Igor Dodon, a pătruns adânc pe teritoriul agitaţiei nervoase necontrolate. Cam devreme: predicţiile arătau că se va epuiza în vreo doi ani. Performant, a reuşit să-şi mănânce bruma de credibilitate în mai puţin de trei luni, rămânând să se bazeze de acum încolo numai pe lozinci, provocări şi aberaţii.

acum 27 zile · comentarii (63)

A trecut un trimestru de la începutul guvernării PSD şi este momentul să începem inventarierea îndeplinirii Programului de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile. Inventarierea aceasta va continua în trimestrele următoare, până la aflarea răspunsului la întrebarea: i-a „prostit” PSD sau nu, pe alegătorii care i-au dat votul?

acum 27 zile · comentarii (7)

Între altele, ţoapa română are obiceiul să-şi parcheze maşina (de regulă luxoasă) în poarta casei tale, aşa încît, dacă vrei să ieşi în stradă la volanul maşinii proprii, sau, întorcîndu-te de la slujbă, vrei să parchezi în înghesuitul spaţiu de lîngă poartă, să fii blocat. În genere, n-ai ce-i face. Stai şi înjuri.

acum 28 zile · comentarii (214)

În manualele de istorie, în dreptul anului 1919 este consemnată o reuşită de excepţie a democraţiei româneşti în secolul al XX-lea: introducerea votului universal, în defavoarea celui bazat pe cens, care restrângea dreptul electoral celor lipsiţi de mijloace materiale.

acum 28 zile · comentarii (1)

Dacă vrem să înţelegem cum s-au jucat cărţile în jocul care pregătea fundaţiile lumii ce trebuia să se nască prin căderea Cortinei de Fier, atunci e bine să citim rapoartele conservate în arhive privind discuţiile avute între liderii politici ai momentului.

acum 28 zile · comentarii (33)

În această seară am formulat şi trimis un comunicat de presă în care am atras atenţia cu privire la nerespectarea de către administraţia condusă de Cosmin Necula a etapelor procesului bugetar şi în care totodată am criticat faptul că proiectul de buget al municipiului Bacău pentru anul 2017 nu este adus la cunoştinţa cetăţenilor.

acum 2 luni · comentarii (2)

Cât de iresponsabili pot fi cei care conduc guvernul, care încearcă, smechereşte, să scape în primul rând ei, apropiaţii lor şi toţi cei care au furat sau vor fura, să persiste în această hotărâre, în condiţiile în care oamenii şi-au dat seama de această mârlanie, ies în stradă în număr tot mai mare, iar Dragnea cu marioneta lui să meargă în continuare în această direcţie?

acum 3 luni · comentarii (1)
Postari Recente