Fostul lider al minorităţii ucraiene din România a fost reţinut de autorităţile ucrainene în vederea extrădării în ţară 0

Afaceristul sucevean Dumitru Morhan, fostul lider al minorităţii ucrainene din România, a fost reţinut în Ucraina în baza unei cereri de extrădare emisă de autorităţile române. Acesta a fugit din ţară în anul 2014, cu puţin înainte ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României să-l condamne definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune.

Fostul lider al
minorităţii ucraiene din România a fost reţinut de autorităţile ucrainene în
vederea extrădării în ţară Vezi comentarii 0

Un italian a fost omorât după ce a venit în România să-şi recupereze concubina. Criminalul a fost trimis în judecată

Un italian a fost omorât după ce a venit
în România să-şi recupereze concubina. Criminalul a fost trimis
în judecată

Antonio Sesa, un italian în vârstă de 65 de ani, a fost omorât în bătaie, în localitatea suceveană Vama, de un localnic de 40 de ani. Victima se afla în România deoarece încerca să o convingă pe fosta lui iubită să se întoarcă la el, în Italia. Actualul iubit al femeii a reacţionat agresiv, lovindu-l cu picioarele de mai multe ori, până când italianul a decedat. Criminalul a fost trimis în judecată de procurorii suceveni.

Un nou – născut a fost găsit mort după ce mama sa l-a abandonat într-o pungă de plastic în apropiere unei gări din Suceava

Un nou – născut a fost găsit mort după ce mama sa l-a
abandonat într-o pungă de plastic în apropiere unei gări din Suceava

Poliţiştii suceveni caută o femeie ce şi-a abandonat copilul nou – născut într-o pungă de plastic, în preajma Policlinicii CFR din cartierul Burdujeni. Deocamdată, oamenii legii nu au foarte multe detalii, aceştia aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a putea stabili dacă micuţul a murit de frig sau era deja mort când a fost lăsat singur în frig.

Cea mai mare aberaţie cu fonduri europene din România, refinanţată cu o sumă fabuloasă. Groapa de gunoi din vârful muntelui va fi terminată în curând

Cea mai mare aberaţie cu fonduri europene din România, refinanţată cu o sumă fabuloasă. Groapa de gunoi din vârful muntelui va fi terminată în curând

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a aprobat continuarea a 11 proiecte din mai multe regiuni din România, cu o finanţare din partea Uniunii Europene de peste 500 de milioane de euro, printre care şi cele două depozite de deşeuri din judeţul Suceava, de la Moara şi cel din Pasul Mestecăniş şi infrastructura aferentă.

O avarie la magistrala termică a lăsat fără încălzire un oraş întreg. 11.000 de locuinţe nu au căldură şi apă caldă

O avarie la
magistrala termică a lăsat fără încălzire un oraş întreg. 11.000 de locuinţe nu au căldură şi apă caldă

Thermonet a închis astăzi căldura şi apa caldă în aproape tot oraşul Suceava, de dimineaţă de la 06.00, până diseară la ora 20.00. Cel puţin 11.000 de locuinţe racordate la sistemul public de termoficare au fost lăsate de Thermonet  fără apă caldă şi căldură după ce au descoperit o avarie la magistrala II, care alimentează cartierele Centru, Zamca, George Enescu, Obcini şi Areni.

Locomotiva din tezaurul naţional furată de hoţii de fier vechi. Avea blindaj şi a fost construită de germani în 1944

Locomotiva din tezaurul
naţional furată de hoţii de fier vechi. Avea blindaj şi a fost construită de germani în 1944

O locomotivă blindată, fabricată de germani în anul 1944 şi inclusă în tezaurul naţional al României, a fost abandonată în depoul staţiei Gării Iţcani. Abia după ce hoţii de fier vechi au distrus-o, furând aproape tot ce se putea vinde la fier vechi, autorităţile s-au gândit să o înconjoare cu un gard din plasă, ce poate fi pus la pământ fără prea mare efort.

Metoda perversă de furat lemn la Vatra Dornei. Cinci silvicultori au defrişat pădurea simulând dezastre naturale

Metoda perversă de furat lemn la Vatra Dornei. Cinci silvicultori au defrişat pădurea simulând dezastre naturale

Şeful Ocolului Silvic Vatra Dornei, Ionuţ Abutnăriţei, inginerii silvici Constantin Ţurcanu şi Nicuşor Monor, dar şi pădurarii Ionuţ Zoiţa şi Petrică Paţa, sunt acuzaţi că împreună cu afaceristul Mirel Bulugheană şi angajaţii acestuia Viorel Gurău şi Răzan Prelipceanu au tras cu un TAF peste 400 de arbori, dând impresia că aceştia ar fi fost doborâţi de vânt.

Caracterul unui om se vede atunci când a ajuns la putere. Este un adevăr verificat şi răsverificat. Liviu Dragnea părea un om normal, paşnic, atâta timp cât n-a avut puterea absolută. Acum, când o are, e de nerecunoscut. Vorbeşte mult, promite şi mai mult, continuă să-i aburească pe cei 18% dintre alegători, care l-au votat.

acum 8 zile · comentarii (38)

Pentru că din ce în ce mai des în ultimul timp dau peste mine tot felul de cunoscuţi de acum o mie de ani, ori din vreo viaţă anterioară, cărora le-a căzut sub ochi, (pesemne n-au avut cu ce îşi înveli sandvişul cu parizer luat la serviciu), cîte un rînd jumate din articolul pe care l-oi fi scris, şi mă întreabă dacă nu mi-a fugit încă a cincea nevastă ori dacă n-am fost decăzut din alte drepturi:

acum 9 zile · comentarii (1)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 2 ani · comentarii (158)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 2 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 3 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 3 ani · comentarii (142)
Postari Recente