Un cioban de 76 de ani l-a înjunghiat mortal pe un adolescent de 15 ani. Bătrânul îl bănuia de furt 0

La trei zile distanţă de la crima comisă la marginea municipiului Fălticeni, când un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat mortal, procurorii şi poliţiştii suceveni au reuşit să-l prindă pe autorul faptei. Dacă în primă fază principalii suspecţi au fost fratele minorului decedat, un tânăr de 17 ani şi tatăl acestora, anchetatorii au stabilit că autorul crimei este Vasile Dochiţa, un cioban în vârstă de 76 de ani.

Un cioban de 76 de ani l-a înjunghiat mortal pe un
adolescent de 15 ani. Bătrânul îl bănuia de furt Vezi comentarii 0

Bătălia de la Ţiganca, cea mai sângeroasă luptă dată de români pentru reîntregirea ţării. Peste 10.000 de soldaţi au murit sau au fost daţi dispăruţi

Bătălia de la Ţiganca, cea mai sângeroasă luptă dată de
români pentru reîntregirea ţării. Peste 10.000 de soldaţi au murit sau
au fost daţi dispăruţi

După ce milioane de români din Bucovina şi Basarabia au fost deportaţi în lagărele din Siberia, nemulţumirea compatrioţilor a dus la apariţia unui conflict armat între soldaţii români şi cei sovietici. În timpul bătăliei de la Ţiganca, peste 10.000 de soldaţi români au murit sau au fost daţi dispăruţi, această luptă fiind considerată de istorici una dintre cele mai sângeroase bătălii date de români pentru reîntregirea ţării.

Detalii cutremurătoare în cazul violului în grup din Suceava: o tânără a fost abuzată sexual de şase indivizi, la doi paşi fiul ei de 10 ani

Detalii cutremurătoare în cazul violului în
grup din Suceava: o tânără a fost abuzată sexual de şase indivizi, la doi paşi fiul ei de 10 ani

Săptămâna trecută o femeie de 29 de ani a fost violată de şase indivizi de etnie rromă într-o magazie de pe raza comunei sucevene Cârlibaba. Fiul victimei, în vârstă de 10 ani, se afla într-o baracă, la doar câţiva metri de locul unde mama sa era abuzată sexual. Violatorii au fost arestaţi preventiv, după ce în prealabil l-au tâlhărit şi pe fratele tinerei.

Piromanul care a băgat spaima în poliţişti, trimis în judecată. A incendiat trei maşini, inclusiv cea a unui comisar

Piromanul care a băgat spaima în poliţişti, trimis în judecată. A incendiat trei maşini, inclusiv cea a unui comisar

Florin Nicolăică, de 40 de ani, din municipiul sucevean Rădăuţi, a fost trimis în judecată după ce a incendiat trei autoturisme. Una dintre maşini îi aparţinea unui comisar din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi. În trecut, piromanul a stat un an şi trei luni după gratii pentru că a lovit cu capul în gură un poliţist.

Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat mortal în plină stradă. Principalul suspect este fratele său, în vârstă de 17 ani

Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat
mortal în plină stradă. Principalul suspect este fratele său, în vârstă de 17
ani

Băiatul de 15 ani a fost lovit cu un cuţit exact în inimă. Din spusele fratelui său, de 17 ani, care a ajuns la spital înjunghiat, cei doi ar fi fost atacaţi de un individ necunoscut, care a ieşit dintr-un lan de porumb. Totuşi, principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea conform căreia cei doi fraţi s-au certat, iar cel mare l-a înjunghiat mortal pe cel în vârstă de 15 ani.

Ultima bătălie dintre Ştefan cel Mare şi turci: cum a fost salvat domnitorul moldovean dintre cadavre de aprodul Purice, după ce a căzut de pe cal

Ultima bătălie dintre
Ştefan cel Mare şi turci: cum a fost salvat domnitorul moldovean dintre cadavre
de aprodul Purice, după ce a căzut de pe cal

În anul 1486, Ştefan cel Mare a avut ultima sa bătălie cu turcii. Imperiul Otoman a trimis în Moldova o armată numeroasă pentru a-l înlătura pe Ştefan de la conducerea ţării şi pentru a-l numi pe Hronoda. Răzeşii voievodului moldovean au ieşit învingători, iar această bătălie a reprezentat ultima confruntare din războiul de 13 ani purtat de Ştefan cel Mare pentru înlăturarea suzeranităţii Porţii.

Şase indivizi au violat o tânără într-o magazie din Suceava. Fratele victimei a fost şi el tâlhărit de cei şase violatori

Şase indivizi au violat o tânără într-o
magazie din Suceava. Fratele victimei a fost şi el tâlhărit
de cei şase violatori

Şase indivizi cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, din judeţele Botoşani, Sălaj şi Maramureş, au atacat doi fraţi care locuiau într-o baracă din comuna suceveană Cârlibaba. Dacă pe bărbatul de 40 de ani l-au bătut şi i-au furat suma de 500 de lei, pe sora acestuia, în vârstă de 29 de ani, au violat-o toţi şase într-o magazie. Violatorii au fost arestaţi preventiv.

Primăria Suceava vrea să investească 2 milioane de lei într-o ruină de stadion

Primăria Suceava vrea să investească 2 milioane de lei
într-o ruină de stadion

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vrea să cheltuiască 2 milioane de lei din banii publici pentru a monta o nocturnă şi o tabelă nouă pe stadionul Areni. Edilul Sucevei a promis în ultimii ani că va construi un nou stadion, după ce cel din Areni a ajuns într-o stare jalnică, accesul fiind interzis în unele zone deoarece există riscul de a se prăbuşi, conform celor de la Inspecţia de Stat în Construcţii.

Cum a blocat Maria Grapini terminarea unei pârtii de schi în care s-au investit 10 milioane de euro. Episodul amuzant al ploii torenţiale de pe munte

Cum a blocat Maria
Grapini terminarea unei pârtii de schi în care s-au investit 10
milioane de euro. Episodul amuzant al ploii torenţiale de pe munte

În masivul Rarău din Câmpulung Moldovenesc ar trebui să existe în prezent o pârtie de schi de 4.200 de metri, cu telegondolă şi instalaţie de zăpadă artificială. Însă, după ce Guvernul României a investit 10 milioane de euro, a sistat brusc finanţarea. Locuitorii oraşului o consideră vinovată pe Maria Grapini, care în timpul unei vizite făcute în Câmpulung Moldovenesc a acuzat autorităţile locale că i-ar fi pus viaţa în pericol.

Într-un text publicat la data de 24 septembrie 2016 pe platforma contributors.ro, dl. Gabriel Liiceanu, intelectual rasat şi prosper om de afaceri, ne înştiinţează pe toţi cei care îl preţuim şi îl citim că nu îl mai miră nimic. Nimic din ceea ce se întâmplă zi de zi în România contemporană.

acum 4 zile · comentarii (73)

E complicat să fii Daniel Barbu. Fără să îi contest biografia intelectuală, cred că domnul Barbu nu înţelege cât de grav e să fie el însuşi. Să ai tot timpul o morgă serioasă, chiar şi atunci când emiţi panseuri care te-ar stânjeni şi pe tine însuţi. Să manifeşti o preocupare înaltă, dar septică pentru lume, cât să îţi practici retoric peste tot Weltanschauung (un cuvânt care ar putea fi pe placul domnului Barbu).

acum 4 zile · comentarii (42)

Întrebarea din titlu a fost generată de preocuparea celor ce văd în clătinarea pasageră, a unor structuri multinaţionale, doar necesitatea de a fi obligaţi să alegem între partenerul strategic de peste Ocean şi alinierea noastră, se pare necondiţionată, la exigenţele berlineze pentru comunitatea europeană, chiar dacă la ultimul summit al UE, în fotografia de familie, şeful statului român era în primul rând, iar cancelarul german pe cel secund.

acum 4 zile · comentarii (21)

Nu vedem nicio pregătire specială orchestrată şi condusă de autorităţi pentru un cutremur puternic, care poate interveni oricând. Nu avem o listă a instituţiilor publice cu grad ridicat de pericol la seism: şcoli, grădiniţe, spitale, unităţi militate, clădiri aflate în proprietatea statului, a primăriilor etc.

acum 5 zile · comentarii (9)

Începând de ieri după-amiază, analiştii politici de la Bruxelles şi cei din marile capitale europene se concentrează pentru a determina impactul unei analize fundamentale apărute în THE LANCET, clasament mondial al performanţelor sistemelor de sănătate. Din 188 de ţări, suntem pe locul 74, deloc, absolut deloc onorant dacă ne uităm la grupul de ţări care ne precede şi la cel care ne urmează...

acum 6 zile · comentarii (10)

Tovarăşu’ general, să trăiţi! Ce faci, e totul bine în lumea aia mizerabilă în care trăieşti? E minunat în universul ăla al tău, plin de mafioţi, în care te crezi cel puţin Dumnezeu, nu? E cool, în mintea ta bolnavă, să crezi că tu şi leprele de lângă tine puteţi la infinit să ne sfărâmaţi ţara în bucăţi, să ne jucaţi vieţile la poker, nu?

acum 6 zile · comentarii (71)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 2 ani · comentarii (158)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 2 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 3 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 3 ani · comentarii (142)
Postari Recente