Percheziţii DNA în depoul CFR Suceava. Procurorii au audiat angajaţi şi au ridicat documente într-un dosar de corupţie

Percheziţii DNA în depoul CFR Suceava. Procurorii au audiat angajaţi şi au ridicat documente într-un dosar de corupţie

Dosarul de corupţie în care este cercetat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, are ramificaţii şi la Suceava. Procurori DNA şi mascaţi ai jandarmeriei au descins, miercuri dimineaţă, în Depoul CFR din Iţcani. Percheziţiile au vizat un contract de achiziţii încheiat cu o firmă controlată de un apropiat al şefului CJ Timiş.

UPDATE Primarul comunei Udeşti, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru şantaj, într-un dosar instrumentat de DNA privind fraudarea fondurilor UE

UPDATE Primarul comunei Udeşti, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru şantaj, într-un dosar instrumentat de DNA privind fraudarea fondurilor UE

Săvel Botezatu, primarul comunei sucevene Udeşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seară, de către procurorii DNA, într-un dosar privind fraudarea subvenţiilor agricole din fonduri eurpene şi infracţiuni împotriva înfăptuirii justiţiei. Patru percheziţii au avut loc, dimineaţă, în localitate, dintre care una la sediul Primăriei şi una la sediul asociaţei de fermieri Oadeci.

Ştiu că sunt mulţi iubitori de zăpadă şi ski printre noi şi le admir alegerea. Însă eu, chiar dacă sunt născută în ianuarie, nu m-am simţit niciodată confortabil în prezenţa frigului, fie el şi însoţit de peisaje de basm. Mereu am visat la destinaţii exotice, la soare şi la plaje. Iar visele mi s-au împlinit. De-a lungul timpului, am petrecut câteva ierni superbe cu 30 de grade la umbră. Iată ce destinaţii îţi recomand...

acum 17 ore · comentarii (0)

În timpul Războiului Rece, România a vîndut Germaniei de Vest peste 250.000 de etnici germani. Exodul a fost negociat de mai multe părţi, pe plan oficial, dar şi pe filieră secretă, iar documentarul Paşaport de Germania arată felul în care erau hotărîte destinele celor plecaţi.

acum 19 ore · comentarii (24)

Dispreţul faţă de vecini, siguranţa imobilului, asociaţia de proprietari, autorităţi etc se observă cel mai bine atunci când are loc vânzarea unui apartament şi noul proprietar “sparge” pereţii, găureşte, mută, schimbă etc după bunul plac. Saci cu moloz depozitaţi pe casa scării sau la intrarea în bloc, căraţi fiind cu liftul, evident peste limita de greutate, praf şi mizerie etc toate generând o stare de disconfort pentru vecini.

acum 2 zile · comentarii (1)

Peter Demeny, cetăţean al României, de naţionalitate maghiară, m-a onorat cu comentarii succesive la opinia mea privind ceea ce nu ştia primarul unei localităţi româneşti, din inima Transilvaniei. Deşi le-a postat cu pseudonim a fost apoi onest şi a indicat şi părerea postată pe blogul domniei sale, de pe acest website. Din respect, pentru personalitatea domniei sale, îi răspund aici.

acum 2 zile · comentarii (10)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 11 luni · comentarii (22)
Postari Recente