O lună şi jumătate de restricţii pe DN7 , iar coşmarul şoferilor continuă

O lună şi jumătate de restricţii pe DN7 , iar coşmarul
şoferilor continuă

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită urgentarea lucrărilor de reabilitare a DN7 Piteşti – Rm. Vâlcea, unde, de o lună şi jumătate, la KM 155, în zona Deduleşti, a fost impusă  o restricţie de circulaţie pentru vehiculele comerciale de marfă de peste 7,5 tone. Reprezentanţii CNADNR spun însă că lucrările nu se pot încheia înainte de finele lunii viitoare.

FOTO Ajutaţi de Biserică

FOTO Ajutaţi de Biserică

17 elevi din Curtea de Argeş, care provin din familii defavorizate, monoparentale sau cu o situaţie materială precară sunt ajutaţi de Centrul de Consiliere Socio-Educativă, iar la iniţiativa Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului şi a unui avocat, copiii au primit ghiozdane şi rechizite. Cei mici nu au rămas datori şi i-au dat un cadou de suflet Înalt Prea Sfinţiei Sale Calinic, în semn de mulţumire.

FOTO Magiunul de prune Topoloveni a lăsat deja primele impresii dulci la expoziţia internaţională World Food Moscow

FOTO Magiunul de prune Topoloveni a lăsat deja primele impresii dulci la expoziţia internaţională World Food Moscow

Săptămâna această,, Sonimpex Topoloveni participă cu renumitul magiun produs în Argeş la expoziţia internaţională World Food Moscow, ca parte a programului " Eureka: descoperiţi comorile Europei".  Degustat de aproape toţi viziatorii, Magiunul de Topoloveni, un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi şi fără gluten, a primit  mii de aprecieri în primele zile ale expoziţiei.

S-a grăbit să ajungă la şcoală, dar a lovit opt maşini

S-a grăbit să ajungă la şcoală, dar a lovit opt maşini

Început de an şcolar de pomină în Mioveni, unde un elev de clasa a 12-a care se afla la volanul maşinii tatălui său şi disperat că întârziase la festivitatea de deschidere a cursurilor, a apăsat prea mult pe acceleraţie şi într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului intrând cu autoturismul în opt automobile parcate regulamentar, pe care le-a avariat, a noua maşină lovită fiind cea condusă de elev.

Intervenţie spectaculoasă a salvamontiştilor argeşeni

Intervenţie spectaculoasă a salvamontiştilor argeşeni

Intervenţie spectaculoasă a salvamontiştilor argeşeni pentru recuperarea a doi turişti din Cehia, unul dintre ei rănit, iar tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş pentru îngrijiri medicale, doctorii confirmând că starea de sănătate a pacientului în vârstă de 20 de ani fiind stabilă. Acţiunea de reperare şi salvare a celor doi turişti străini a durat peste 12 ore, fiind realizată de către salvamontiştii din Nucşoara.

Ultimele verificări înainte de începerea noului an şcolar

Ultimele verificări
înainte de începerea noului an şcolar

Primarul oraşului Mioveni a cerut atât directorilor, cât şi responsabililor de şcoli din primărie ca unităţile de învăţământ să fie verificate, de la acoperişuri, instalaţii electrice, sanitare şi de încălzire, până la toate sălile de curs, iar acolo unde sunt probleme să se ia de urgenţă toate măsurile de remediere, pentru a nu exista surprize neplăcute la începerea şcolii.

VIDEO Poliţiştii argeşeni l-au identificat şi reţinut pe autorul spargerii unei sucursale a BRD din Piteşti

VIDEO Poliţiştii argeşeni l-au identificat şi reţinut pe autorul spargerii unei sucursale a BRD din Piteşti

Poliţiştii argeşeni l-au identificat şi reţinut pe autorul spargerii unei sucursale a BRD din Piteşti de acum un an si jumătate când a sustras o sumă de bani aproximată la 10.000 de lei. Bărbatul de 44 de ani din Piteşti urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie şi este acuzat şi de două fapte de tentativă de tâlhărie comise în acest an.

În această zi de sărbătoare, 10 MAI - ZIUA NAŢIONALĂ A REGATULUI ROMÂNIEI, ne reafirmăm loialitatea faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României şi ne exprimăm nădejdea că într-un viitor apropiat, prin mila lui Dumnezeu şi voinţa Neamului nostru, vom avea binecuvântarea de a fi martori ai renaşterii Regatului României. Trăiască Regele!

acum 4 luni · comentarii (59)

Pe data de 9 mai comuniştii din toată lumea sărbătoresc cu mare fast Ziua Victoriei împotriva NAZISMULUI . Astăzi m-am aflat la Chişinău şi în trecere pe la o  manifestaţie dedicată aceste zile de către "europeniştii" de aici. O singură frază mi-a rămas în minte, aceasta fiind spusă de către maestrul politic Marian Lupu, liderul PD: "lor le datorăm ce avem azi".

acum 4 luni · comentarii (6)

O zi aglomerată în orăşelul din estul Ucrainei, devenit peste noapte simbolul rezistenţei armate separatiste. În ciuda avertismentelor cu privire la un atact terorist, a ezitării noilor autorităţi ce controlează regiunea, ziua de 9 mai a fost sărbătorită cu fast în Slaviansk.

acum 4 luni · comentarii (14)

Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

acum 4 luni · comentarii (6)

… adică chiar poluează mult. Dezastrele continue de la Copşa Mică, de la Srednogorie din Bulgaria, din „Triunghiul negru” cehoslovac, moartea tuturor organismelor din Vistula poloneză sau aerul ucigaş îmbâcsit cu metale grele şi emisii acide din zona Leipzig-ului redegist nu poartă nume de directive, ele au dat locuri de muncă şi, desigur, au dezvoltat multilateral societăţile socialiste. Hai să le ignorăm cu nostalgie.

acum 4 luni · comentarii (2)

Kelemen Hunor se leapădă public de orice legătură între proiectul legii autonomiei susţinut de UDMR şi situaţia din Ucraina, dar faptele şi declaraţiile anterioare ale liderilor Uniunii dovedesc contrariul. De când UDMR a devenit liderul partidelor extremiste maghiare din România, vorbitorii săi au făcut uz de nenumărate ori de exemplul Ucrainei pentru a ne convinge că mai bine acceptăm autonomia teritorială decât conflictele etnice!

acum 4 luni · comentarii (49)

Pe 16 ianuarie 2014, la ora 16:24:30, OPTAR a depus la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti o notificare prin care anunţa faptul că pe data 10 mai 2014 organizează o adunare publică. În acest fel, organizatorul şi-a îndeplinit obligaţia legală. Iată ce spune Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice:

acum 4 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 4 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 4 luni · comentarii (0)

Nu sunt de acord cu etichete aruncate din nicio parte. Dar nici când vă văicăriţi atât nu este corect. Dărâmaţi tot ce aţi făcut bun până acum. Nu mai proiectaţi propriile frustrări în public. Nu mai încercaţi să ne prostiţi, pentru modul cum arată acum România sunteti in egală măsură responsabili alături de sistemul politic pe care în parte îl înjuraţi.

acum 4 luni · comentarii (86)
Postari Recente