DNA Piteşti a trimis pentru a doua oară în judecată două foste angajate ale Finanţelor Argeş 0

Două funcţionare cu atribuţii de control în cadrul fostei D.G.F.P. Argeş au fost trimise în judecată de procurorii DNA, care le acuză de abuz în serviciu. Odată cu ele, Direcţia Naţională Anticorupţie l-a trimis în judecată şi pe administratorul unui societăţi comerciale, acuzat de instigare la abuz în serviciu. Cele trei persoane au mai fost inculpate într-un alt dosar în care au fost condamnate la închisoare cu suspendare.

DNA Piteşti a trimis pentru a doua oară în judecată două foste angajate ale Finanţelor Argeş Vezi comentarii 0

Motivul pentru care femeile simt mai mult decât bărbaţii stresul la serviciu şi de ce îi înnebuneşte pe angajaţi sloganul „clientul nostru, stăpânul nostru”

Motivul pentru care femeile simt mai mult decât bărbaţii stresul la serviciu şi de ce îi înnebuneşte pe angajaţi sloganul „clientul nostru, stăpânul nostru”

Ceea ce pentru o persoană poate fi stresant la locul de muncă pentru alta nu constituie neapărat un factor de stres. Acest lucru arată că înţelegerea stresului este o chestiune subiectivă. Totuşi, există domenii de activitate şi meserii în care stresul ocupaţional este mai frecvent decât în altele. Diferenţa este vizibilă şi pe categorii de sex.

Lista greşelilor grave în criza bebeluşilor din Argeş. Verdict oficial: s-au încălcat inclusiv protocoale internaţionale

Lista greşelilor grave în criza bebeluşilor din Argeş. Verdict oficial: s-au încălcat inclusiv protocoale internaţionale

Ancheta făcută de Corpul de Control al premierului în Piteşti, după îmbolnăvirea în lanţ, cu sindrom hemolitic uremic, la începutul anului, a celor 16 bebeluşi din Argeş, arată că în cazul mai multor copii internaţi în secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti nu s-a respectat protocolul transferului interclinic al pacienţilor şi că ancheta DSP Argeş ar fi fost una de mântuială.

„Blestemul Brădet“ loveşte alt brand de lactate din Argeş. „Orice asemenea scandal e un bobârnac pentru fermieri. Acum a fost cireaşa de pe tort“

„Blestemul Brădet“ loveşte alt brand de
lactate din Argeş. „Orice asemenea scandal e un bobârnac pentru fermieri. Acum a fost cireaşa de pe tort“

Scandalul brânzei cu E. Coli, în care a fost implicat S.C. Lactate Brădet, din Argeş, loveşte şi în alte firme similare care se confruntă cu probleme financiare serioase. Situaţia generală a pieţei nu este nici ea prea strălucită. Reprezentanţii asociaţiilor producătorilor şi procesatorilor spun că, deşi nu a avut repercusiuni grave la nivelul întregii pieţe, scandalul Brădet a fost o problemă în plus a fermierilor români.

Primarul comunei Albota a trimis  trei miei într-un maxi-taxi la Bucureşti ziaristului Florin Paraschivescu ca să nu mai scrie articole denigratoare

Primarul comunei
Albota a trimis  trei miei într-un
maxi-taxi la Bucureşti ziaristului Florin Paraschivescu ca să nu mai
scrie articole denigratoare

Miercuri 25 mai, la Judecătoria Piteşti a avut loc un nou termen în procesul  în care Florin Paraschivescu, fostul patron de la ziarul Atac de Argeş, este acuzat de şase infracţiuni de şantaj şi una de tâlhărie, printre persoanele vătămate care s-au constituit părţi civile numărându-se primarii de la Mioveni, Albota şi Bascov, precum şi Benone Lazăr, patronul celei mai mari companii de transport din România-International Lazăr Company

Cura de slăbire cu flori de soc, dieta care te ajută să elimini nu doar kilogramele şi celulita, ci şi toxinele

Cura de slăbire cu flori de soc, dieta care te ajută să elimini nu doar kilogramele şi celulita, ci şi toxinele

Socul, banala plantă exploatată mai ales pentru proprietăţile sale antiinflamatorii, sudorifice şi galactogene, are şi alte virtuţi terapeutice. Capacitatea sa de a regla metabolismul şi de a stimula funcţiile de eliminare face din soc un excelent adjuvant şi accelerator în curele de slăbire şi în cele de curăţare a organismului. Atenţie, însă! Consumate în exces, preparatele pe bază de soc devin periculoase.

La deschiderea sărbătorii dedicate împlinirii celor 80 de ani de la inaugurarea Muzeului Naţional al Satului l-am întâlnit cu bucurie pe celebrul om de ştiinţă Corneliu Ioan Bucur, cel care în spirit gustian a făcut să sporească şi să strălucească virtuţile muzeului sibian Astra, văzut ca „Muzeu al Civilizaţiei Populare, Tradiţionale din România”.

acum 2 zile · comentarii (0)

S-a împărţit internetul în două tabere, din nou. Colţul din dreapta, în care stau apărătorii căsătoriei tradiţionale, abundă de indivizi care se cred superiori moral şi-i dispreţuiesc pe cei care gândesc altfel decât ei. În colţul din stânga,  susţinătorii libertăţilor individuale, care menţionează din 3 în 3 minute cât de deştepţi sunt ei, în raport cu cealaltă tabară. Miza? Cine cu cine, când şi cum se poate sau nu căsători.

acum 2 zile · comentarii (24)

Amploarea cifrei de afaceri a firmei Hexi Pharma ca şi numărul exorbitant, neverosimil de mare de contracte obţinute de aceasta de-a lungul celor zece ani de-a lungul cărora a fost principalul şi, pare-se, chiar preferatul furnizor de dezinfectanţi pentru unităţile sanitare aflate în proprietatea Statului nu puteau să nu stârnească interesul presei.

acum 2 zile · comentarii (4)

Usturaţi şi (probabil) speriaţi de cele trei milioane de semnături, analiştii au reacţionat în opinii diverse, de la răbufniri aşteptate până la proiecţii fatidice. Efectul a fost că dezbaterea publică (stâlp al democraţiei) a fost alungată de către monologul editorial. Şi, din păcate, cu argumente colorate ca un curcubeu. Vesel în culori, dar lipsit de consistenţă.

acum 3 zile · comentarii (135)

Subiectele de la Evaluarea Naţională pentru clasa a VI-a, la matematică, au constituit o surpriză plăcută. Aşa trebuie alcătuite subiectele de la toate etapele de examinare, inclusiv la teze. În primul rând, de apreciat faptul că proba s-a numit „Matematică şi Ştiinţe”, o construcţie agregat, interdisciplinară, aşa cum nu s-a acceptat la elaborarea planului cadru pentru gimnaziu.

acum 3 zile · comentarii (0)

O operă românească semnificativă a repertoriului muzical cameral al zilelor noastre, lucrare prezentată acum în primă audiţie la noi, de asemenea evoluţia unui muzician performer, un violist-solist ce inspiră şi electrizează publicul, o formaţie dinamică de percuţionişti ce fac cinste Universităţii bucureştene de muzică...

acum 3 zile · comentarii (0)

Propunerea făcută de Cătălin Predoiu lui Nicuşor Dan în dezbaterea găzduită de Antena 3 a deschis cel mai important front al actualei campanii electorale. Cel puţin la nivel discursiv, cel puţin la nivel de interes al unei părţi de public, faptul că Predoiu şi PNL au făcut o propunere privind susţinerea unui singur candidat împotriva candidatului PSD a trezit, repet, măcar pentru o parte a publicului, interesul pentru campania electorală.

acum 3 zile · comentarii (14)

La Cannes, Cristian Mungiu a luat premiul pentru regie pentru Bacalaureat. Bogdan Mirică a luat premiul criticii internaţionale pentru Câini, iar Alexandru Nanau a fost premiat de France Culture Cinema pentru documentarul Toto şi surorile lui. Performanţele acestea ar trebui să se numească “noi succese ale cinematografiei româneşti”. Dar formula nu e cea mai potrivită.

acum 4 zile · comentarii (2)

În seria de conferinţe publice organizate la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, miercuri, 24 mai 2016, la orele serii, la iniţiativa ex-ambasadorului Ionel N. Sava, a fost invitat generalul (r.) dr. Constantin Degeratu, ex-consilier prezidenţial, ex-şef al Statului Major General, unul din fondatorii Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică, care a confirmat apropiata întâlnire a think tank-ului menţionat cu ambasadorul rus.

acum 4 zile · comentarii (27)

Ezit de trei zile dacă să scriu sau nu acest text. În primul rând, pentru că nu-mi place să mă victimizez. În al doilea rând, pentru că motivările Curţii Constituţionale date în cele două dosare privind alegerile într-un singur tur încă nu au fost publicate şi nu-mi place să aduc acuzaţii fără să mă fi documentat înainte. Dar ce am descoperit acum trei zile nu are legătură nici cu mine, nici cu respectivele motivări.

acum 4 zile · comentarii (106)

Aflăm zilele acestea că aşa-numita Coaliţie pentru Familie a strâns 3 milioane de semnături pentru a revizui Constituţia şi a interzice căsătoriile gay. Aflăm că 3 milioane de cetăţeni români vor să marginalizeze comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi persoane trans) din România, să o demonizeze, să-i spună (a câta oară?) că avem cetăţeni de rangul doi în România.

acum 4 zile · comentarii (160)
Postari Recente