FOTO: S-au încheiat Sărbătorile Argeşului şi Muscelului. Constantin Nicoloscu,  întâmpinat cu aplauze la întâlnirea Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului 0

Ca în fiecare an, în ultima zi a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti au organizat, în parcul domeniului Goleşti, Întâlnirea Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului.  Anul acesta, la ediţia a VIII-a,  au fost omagiate personalităţi din domeniile: Administraţie publică locală şi centrală, Societatea civilă, Mediu de afaceri şi Tineri argeşeni de succes

FOTO: S-au încheiat Sărbătorile
Argeşului şi Muscelului. Constantin Nicoloscu,  întâmpinat cu aplauze la întâlnirea Fiilor şi
Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului Vezi comentarii 0

Minor lovit de un angajat al gării din Curtea de Argeş

Minor lovit de un angajat al gării din Curtea de Argeş

Un băiat de 17 ani din municipiul Curtea de Argeş acuză că a fost lovit cu pumnul în faţă de împiegatul de mişcare al gării oraşului, iar scandalul a apărut atunci când tânărul însoţit de alţi patru prieteni au început să joace tenis de picior în parcarea din faţa gării. Deranjat de copii, angajatul i-a alergat şi l-a lovit pe unul dintre adolescenţi.

Plantaţie de cannabis pe strada Livezilor

Plantaţie de cannabis pe strada Livezilor

Incendiu cu urmări neaşteptate în Piteşti, pe strada Livezilor unde pompierii au găsit o plantaţie de cannabis! Un anunţ obişnuit la Serviciul Unic de Urgenţă 112 care anunţa că iese fum dintr-un apartament de la etajul unu al unui bloc din oraş s-a transformat într-o descoperire de senzaţie a lucrătorilor ISU Argeş: droguri în ghivece. La faţa locului au venit poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti.

VIDEO Scandal între ţigani în faţa Curţii de Apel Piteşti

VIDEO Scandal între ţigani în faţa Curţii de Apel Piteşti

Scandal în faţa Curţii de Apel Piteşti, aplanat rapid de efectivele jandarmeriei. Nemultumiţi de hotărârea magistraţilor în cazul în care sunt implicaţi două grupuri de romi, aceştia s-au încăierat la ieşirea din sala de judecată, iar pentru calmarea spiritelor a fost solicitată o echipă a IJJ Argeş care a aplanat conflictul înainte să degenereze.

VIDEO Cristian Cioacă, din nou în faţa magistraţilor

VIDEO Cristian Cioacă, din nou în faţa magistraţilor

Cristian Cioacă a ieşit pentru prima oară din Penitenciarul Colibaşi de când a fost condamnat definitiv pentru uciderea soţiei sale, după ce avocata fostului poliţist a depus contestaţie în anulare la executarea pedepsei, invocând faptul că unul dintre judecătorii care i-au dat verdictul ar fi fost incompatibil şi că clientul său nu ar fi fost audiat într-un anume moment al anchetei penale.

VIDEO Ducele de Albota pus pe şotii

VIDEO Ducele de Albota pus pe şotii

După ce ieri a oferit recompensă trei Dustere colegilor primari din opoziţie care vor să vină în P.S.D., edilul comunei argeşene Albota a venit azi cu recompensa în cadrul conferinţei săptămânale ţinută la sediul partidului. Ion Dumitru a pus cele trei machete pe birou şi a precizat că totul a fost o glumă.

Au furat maşina goală, dar proprietarul a găsit-o plină

Au furat maşina goală, dar proprietarul a găsit-o plină

Întâmplare de râsu-plânsu în Argeş unde hoţii au furat o maşină şi mai multe utilaje şi obiecte între care şi o betonieră şi au ajuns cu ea în lacul Miceşti. Ghinionul infractorilor a fost că au greşit drumul şi au ajuns cu autovehiculul în lac, dar norocul lor a fost mare deoarece au nimerit în albia secată a acumulării, altfel probabil că ar fi sunat la 112 pentru a anunţa incidentul.

VIDEO Gheorghe Turda dus de urgenţă la spital

VIDEO Gheorghe Turda dus de urgenţă la spital

Artistul Gheorghe Turda a leşinat la Teatrul Davilla din municipiul Piteşti acolo unde avea repetiţii pentru un spectacol. La faţa locului au ajuns salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş şi ale SMURD, personalul medical acordându-i primele îngrijiri după care cântăretul de folclor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii suplimentare.

FOTO: Sus pe Argeş, la Izvoare

FOTO: Sus pe Argeş, la Izvoare

În perioada 27-28 august 2014, la Piteşti va avea loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional de Muzică Tradiţională Veche ”Sus pe Argeş, la Izvoare”, un eveniment care se adresează şcolilor populare de arte şi meserii din ţară şi din străinătate. Festivalul îşi propune sprijinirea şi lansarea talentelor muzicale şi interpretative ale muzicii tradiţionale.

În această zi de sărbătoare, 10 MAI - ZIUA NAŢIONALĂ A REGATULUI ROMÂNIEI, ne reafirmăm loialitatea faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României şi ne exprimăm nădejdea că într-un viitor apropiat, prin mila lui Dumnezeu şi voinţa Neamului nostru, vom avea binecuvântarea de a fi martori ai renaşterii Regatului României. Trăiască Regele!

acum 4 luni · comentarii (59)

Pe data de 9 mai comuniştii din toată lumea sărbătoresc cu mare fast Ziua Victoriei împotriva NAZISMULUI . Astăzi m-am aflat la Chişinău şi în trecere pe la o  manifestaţie dedicată aceste zile de către "europeniştii" de aici. O singură frază mi-a rămas în minte, aceasta fiind spusă de către maestrul politic Marian Lupu, liderul PD: "lor le datorăm ce avem azi".

acum 4 luni · comentarii (6)

O zi aglomerată în orăşelul din estul Ucrainei, devenit peste noapte simbolul rezistenţei armate separatiste. În ciuda avertismentelor cu privire la un atact terorist, a ezitării noilor autorităţi ce controlează regiunea, ziua de 9 mai a fost sărbătorită cu fast în Slaviansk.

acum 4 luni · comentarii (14)

Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

acum 4 luni · comentarii (6)

… adică chiar poluează mult. Dezastrele continue de la Copşa Mică, de la Srednogorie din Bulgaria, din „Triunghiul negru” cehoslovac, moartea tuturor organismelor din Vistula poloneză sau aerul ucigaş îmbâcsit cu metale grele şi emisii acide din zona Leipzig-ului redegist nu poartă nume de directive, ele au dat locuri de muncă şi, desigur, au dezvoltat multilateral societăţile socialiste. Hai să le ignorăm cu nostalgie.

acum 4 luni · comentarii (2)

Kelemen Hunor se leapădă public de orice legătură între proiectul legii autonomiei susţinut de UDMR şi situaţia din Ucraina, dar faptele şi declaraţiile anterioare ale liderilor Uniunii dovedesc contrariul. De când UDMR a devenit liderul partidelor extremiste maghiare din România, vorbitorii săi au făcut uz de nenumărate ori de exemplul Ucrainei pentru a ne convinge că mai bine acceptăm autonomia teritorială decât conflictele etnice!

acum 4 luni · comentarii (49)

Pe 16 ianuarie 2014, la ora 16:24:30, OPTAR a depus la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti o notificare prin care anunţa faptul că pe data 10 mai 2014 organizează o adunare publică. În acest fel, organizatorul şi-a îndeplinit obligaţia legală. Iată ce spune Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice:

acum 4 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 4 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 4 luni · comentarii (0)

Nu sunt de acord cu etichete aruncate din nicio parte. Dar nici când vă văicăriţi atât nu este corect. Dărâmaţi tot ce aţi făcut bun până acum. Nu mai proiectaţi propriile frustrări în public. Nu mai încercaţi să ne prostiţi, pentru modul cum arată acum România sunteti in egală măsură responsabili alături de sistemul politic pe care în parte îl înjuraţi.

acum 4 luni · comentarii (86)
Postari Recente