Bărbat dispărut în canalul de fugă al râului Argeş

Bărbat dispărut în canalul de fugă al râului Argeş

Întâmplare tragică petrecută pe lacul de acumulare Noapteş, din Curtea de Argeş. Un bărbat de 46 de ani, plecat la braconaj cu trei prieteni, a murit înecat sâmbătă. De atunci, mai multe echipaje ale pompierilor încearcă să-i recupereze cadavrul. Până acum toate căutarile nu au avut niciun rezultat.

Mare grijă pe unde vă scăldaţi!

Mare grijă pe unde vă scăldaţi!

Lacurile de acumulare şi cele neamenajate constituie  nu doar pericol de înec, ci şi de îmbolnăvire.  Potrivit Raportului naţional privind calitatea apelor de îmbăiere, elaborat de Institutul de Sănătate Publică Bucureşti, în spaţiul hidrografic Arges-Vedea nu există zone sigure de scăldat.

Ucisă de anevrism la 19 ani

Ucisă de anevrism la 19 ani

O fată de 19 de ani din Cuca-Argeş, care a fost admisă la două facultăţi, a decedat în condiţii suspecte posibil din cauza unui anevrism, dar familia acuză faptul că salvarea nu a venit în timp util pentru a-i acorda primul ajutor. În replică, conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean spune că intervenţia s-a făcut în timp optim şi s-au luat toate măsurile pentru ca fata să poată fi salvată.

Drum blocat de aluviuni

Drum blocat de aluviuni

Traficul rutier a fost întrerupt pe DN 73, între Piteşti şi Braşov, din cauza unor aluviuni care au acoperit partea carosabilă în zona localităţii argeşene Dragoslavele. Un autoturism a rămas blocat în zona în care s-au produs scurgerile de pietre de pe versanţi, dar nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Urmărire ca în filme pe DN 65

Urmărire ca în filme pe DN 65

Un şofer de 44 de ani din Olt urmărit de poliţiştii rutieri din Slatina a provocat un accident rutier pe DN 65 în localitatea argeşeană Lunca Corbului, intrând cu maşina într-un tir care circula regulamentar, în acelaşi sens, pe banda sa de deplasare.

În această zi de sărbătoare, 10 MAI - ZIUA NAŢIONALĂ A REGATULUI ROMÂNIEI, ne reafirmăm loialitatea faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României şi ne exprimăm nădejdea că într-un viitor apropiat, prin mila lui Dumnezeu şi voinţa Neamului nostru, vom avea binecuvântarea de a fi martori ai renaşterii Regatului României. Trăiască Regele!

acum 3 luni · comentarii (59)

Pe data de 9 mai comuniştii din toată lumea sărbătoresc cu mare fast Ziua Victoriei împotriva NAZISMULUI . Astăzi m-am aflat la Chişinău şi în trecere pe la o  manifestaţie dedicată aceste zile de către "europeniştii" de aici. O singură frază mi-a rămas în minte, aceasta fiind spusă de către maestrul politic Marian Lupu, liderul PD: "lor le datorăm ce avem azi".

acum 3 luni · comentarii (6)

O zi aglomerată în orăşelul din estul Ucrainei, devenit peste noapte simbolul rezistenţei armate separatiste. În ciuda avertismentelor cu privire la un atact terorist, a ezitării noilor autorităţi ce controlează regiunea, ziua de 9 mai a fost sărbătorită cu fast în Slaviansk.

acum 3 luni · comentarii (14)

Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

acum 3 luni · comentarii (6)

… adică chiar poluează mult. Dezastrele continue de la Copşa Mică, de la Srednogorie din Bulgaria, din „Triunghiul negru” cehoslovac, moartea tuturor organismelor din Vistula poloneză sau aerul ucigaş îmbâcsit cu metale grele şi emisii acide din zona Leipzig-ului redegist nu poartă nume de directive, ele au dat locuri de muncă şi, desigur, au dezvoltat multilateral societăţile socialiste. Hai să le ignorăm cu nostalgie.

acum 3 luni · comentarii (2)

Kelemen Hunor se leapădă public de orice legătură între proiectul legii autonomiei susţinut de UDMR şi situaţia din Ucraina, dar faptele şi declaraţiile anterioare ale liderilor Uniunii dovedesc contrariul. De când UDMR a devenit liderul partidelor extremiste maghiare din România, vorbitorii săi au făcut uz de nenumărate ori de exemplul Ucrainei pentru a ne convinge că mai bine acceptăm autonomia teritorială decât conflictele etnice!

acum 3 luni · comentarii (49)

Pe 16 ianuarie 2014, la ora 16:24:30, OPTAR a depus la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti o notificare prin care anunţa faptul că pe data 10 mai 2014 organizează o adunare publică. În acest fel, organizatorul şi-a îndeplinit obligaţia legală. Iată ce spune Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice:

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Nu sunt de acord cu etichete aruncate din nicio parte. Dar nici când vă văicăriţi atât nu este corect. Dărâmaţi tot ce aţi făcut bun până acum. Nu mai proiectaţi propriile frustrări în public. Nu mai încercaţi să ne prostiţi, pentru modul cum arată acum România sunteti in egală măsură responsabili alături de sistemul politic pe care în parte îl înjuraţi.

acum 3 luni · comentarii (86)
Postari Recente