Strategiile de marketing: cum reuşesc marile branduri să fie ţinute minte şi care sunt marile eşecuri româneşti

Strategiile de marketing: cum reuşesc marile branduri să fie ţinute minte şi care sunt marile eşecuri româneşti

Strategiile de marketing inspirate ne sedimentează în minte produsul promovat mai ales prin imaginile adecvat asociate mesajului. Concordanţa este cuvântul cheie al reuşitei promovării. O strategie de marketing greşită, în schimb, presupune invariabil o neconcordanţă la nivelul mixului clasic de marketing: produs, preţ, promovare şi plasament (distribuţie).

Argeşul va avea 8 salvatori de subteran

Argeşul va avea 8 salvatori de subteran

Serviciul Salvamont Argeş a început procesul de instruire a salvatorilor de subteran, după ce Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România a acordat Serviciului Salvaspeo Argeş certificatul de acreditare pentru o perioadă de 5 ani. Acest lucru presupune un ciclu de şcoli pe diverse niveluri de competenţă, până la obţinerea certificatului de salvator în subteran.

Ultimele cuvinte ale lui Papaiani pentru autorităţile din Argeş: „Tare mi-e teamă că nu o să mai apuc să-mi redobândesc cu acte dreptul de a mă fi născut la Piteşti“

Ultimele cuvinte ale lui Papaiani pentru autorităţile din Argeş: „Tare mi-e teamă că nu o să mai apuc să-mi redobândesc cu acte dreptul de a mă fi născut la Piteşti“

Maestrul Sebastian Papaiani s-a stins din viaţă, marţi, la vârsta de 80 de ani, după accidentul vascular cerebral suferit în primăvara acestui an. Actorul a dus un adevărat război cu autorităţile locale din Piteşti. Timp de 20 de ani a luptat în instanţe în mai multe tentative nereuşite de a-şi recupera dreptul asupra casei în care s-a născut.

Portretul înfiorător al celui mai tânăr stăpân de sclavi din Berevoeşti: judecat deja fiindcă a bătut crunt o vecină care a refuzat să facă sex cu el

Portretul înfiorător al celui mai tânăr stăpân de sclavi din Berevoeşti: judecat deja fiindcă a bătut crunt o
vecină care a refuzat să facă sex cu el

Aflat de peste două luni în arest preventiv alături de alte 33 de persoane în dosarul sclavilor de la Berevoeşti, Ionuţ Cătălin Grancea (18 ani) are un trecut încărcat de violenţă extremă. Acum doi ani i-a furat unei tinere două telefoane şi a lovit-o de zeci de de ori în faţă şi în stomac. Ionuţ Cătălin Grancea este cel mai tânăr proprietar de sclavi din Berevoeşti, Argeş.

Ce rol are credinţa în viaţa noastră şi de ce este greşit să credem că ne bate Dumnezeu” - explicaţiile psihologilor

Ce rol are credinţa în viaţa noastră şi de ce este greşit să credem că ne bate Dumnezeu” - explicaţiile psihologilor

Credinţa într-un ajutor divin se transformă, în foarte multe cazuri, într-o puternică resursă interioară, căreia mulţi dintre noi îi datorează puterea de a merge mai departe după încercările vieţii. O demonstrează studiile empirice care au stabilit că în credinţă mulţi îşi găsesc alinarea, însă şi psihologii sunt de acord că a fi credincios ajută în menţinerea sănătăţii mintale şi netezeşte terenul vindecării multor probleme psihice.

Remedii naturiste pentru pintenii calcaneeni. De ce sunt adesea aceştia confundaţi cu fasciita plantară

Remedii
naturiste pentru pintenii calcaneeni. De ce sunt adesea aceştia confundaţi cu
fasciita plantară

Cunoscuţi popular ca „ciocuri în călcâi”, pintenii calcaneeni sunt în fapt depuneri osoase ce se formează pe calcaneu. Durerea apare atunci când ţesutul care formeaza arcul piciorului (fascia plantară) se inflamează. Nu pintenul in sine doare, ci compresia pe care acesta o exercita asupra unui mic nerv ce trece pe sub el. Există remedii naturiste ce pot ajuta la ameliorarea radicală a durerilor.

Cum a reuşit o româncă să conducă o policlinică de top din Germania: „M-am prezentat la clinică singură, cu trei flori în mână, fără pile şi relaţii“

Cum a reuşit o româncă să conducă o policlinică de top din Germania: „M-am prezentat la clinică singură, cu trei flori în mână, fără pile şi 
relaţii“

Liliane Michels, unul dintre românii care fac medicină de vârf în Germania, conduce o policlinică specială din Tübingen, la care majoritatea pacienţilor sunt copii. Pentru că  a practicat până la 39 de ani în România şi este de 24 de ani în Germania, înţelege exact de unde vin diferenţele între sistemul sanitar de acolo şi cel din România şi, mai ales, cauzele exodului fără precedent al medicilor români.

Dulceaţa naturală de momordică. Cum a reuşit mămica magiunului de Topoloveni să facă un deliciu dulce dintr-o legumă foarte amară, fără să adauge pic de zahăr

Dulceaţa naturală de momordică. Cum a reuşit mămica magiunului de Topoloveni să facă un deliciu dulce dintr-o legumă foarte amară, fără să adauge pic de zahăr

Bibiana Stanciulov, ambiţioasa deţinătoare a mărcilor Topoloveni şi Topoloveana, a lansat, prin firma sa furnizoare de conserve naturale inclusiv pentru Casa Regală a României, dulceaţa de momordică, un produs unic în România, după o reţetă proprie originală, înregistrată la OSIM, care are la bază una dintre cele mai amare legume din lume, considerată recent de specialişti un adevărat panaceu: castravetele amar.

Îţi vine să verşi? E bine. Nu, nu te speria! Nu ai nimic greşit în tine, nu eşti bolnav, nu te grăbi să-nghiţi pastile. Eşti om. Atât. Eşti încă om. Nu-s mulţi ca tine, deşi tu speri ca prostul să mai fie şi alţii aşa. Să le vină să verse şi lor în toiul nopţii, când îi trezeşte scârba.

acum 8 zile · comentarii (161)

Într-o încleştare dramatică, cei şase candidaţi rămaşi în competiţie au evoluat pe aceeaşi scenă a minunatului Ateneu, Filarmonica George Enescu şi Universitatea Naţională de Muzică numărându-se printre sprijinitorii acestui eveniment major. Repertoriul recomandat a impus alte stiluri, care au marcat artele spre sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul celui de-al XX-lea.

acum 8 zile · comentarii (1)

În ultimele săptămâni, nord-coreenii au tot lansat rachete din submarine şi, în urmă cu puţin timp, au testat încă un dispozitiv nuclear, aparent cel mai mare pe care l-au testat până acum. După aceste evenimente, două întrebări au nevoie de răspunsuri. În primul rând, cât de semnificative sunt aceste teste din punct de vedere militar? În al doilea rând, care sunt intenţiile politice ale Coreei de Nord cu privire la aceste teste?

acum 8 zile · comentarii (4)

Cred că unul dintre cele mai interesante momente ale acestui final de an politic 2016 îl reprezintă prezentarea, la Summitul de la Bratislava, a documentului oficial care sintetizează viziunea Grupului Vişegrad asupra reformelor necesare Europei. Interesant din mai multe puncte de vedere.

acum 8 zile · comentarii (30)

Evoluţiile curente la nivel global şi european arată tot mai mult că se apropie un moment dificil, pe care nu ni l-am fi dorit niciodată ca români: alegerea strategică între SUA şi UE. În toate strategiile româneşti, programele electorale, declaraţiile de politică externă (multe dintre ele pe care le-am scris personal pentru diferiţi beneficiari) peste tot apare triada SUA, NATO, UE.

acum 8 zile · comentarii (105)

Un an de civilizaţie. Atât vom fi avut în iarnă, când se va învesti un nou guvern, cel mai probabil unul roşu. Până atunci, camarila Dragnea&Co. va arunca cu pietre în Guvernul Cioloş până când DNA (sau alegerile) îi va despărţi. Gestul lui Dragnea de a-l chema pe prim-ministru să dea explicaţii în plen a fost un fel de „hai s-o dăm parte-n parte” - cam aşa ar suna invitaţia în „limbajul Dragnea”, nu în „limba străină a tehnocraţilor”.

acum 9 zile · comentarii (6)

Am să vă povestesc în textul ăsta, pe care am simţit că trebuie să-l scriu exact astăzi, când un om extrem de curajos ne-a vorbit deschis despre mizeria din sistem, despre cum am ajuns aici. Şi despre cum, cu VOI alături, putem merge mult, mult mai departe.

acum 9 zile · comentarii (10)
Postari Recente