Maşină luată de viitură la Bascov

Imaginile au fost surprinse de un martor ocular. Maşina a fost luată de viitură dintr-o parcare în urma ploii torenţiale. Iniţial oamenii au crezut că în autoturism au rămas persone blocate şi au vrut să le sară în ajutor, însă din fericire automobil nu se afla nimeni.

Servicii de tip telverde pentru argeşeni

Instituţia Prefectului  Argeş va promova, în perioada 1-18 august, un proiect al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale care are că obiectiv creşterea transparenţei actului administrativ şi a încrederii cetăţenilor în instituţiile publice. Una dintre activităţile principale ale acestuia o reprezintă contractarea unor servicii de tip telverde la care cetăţenii interesaţi pot avea acces.

Spectacol de lumini la Mănăstirea Curtea de Argeş

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a organizat în grădina Mănăstirii de la Curtea de Argeş un spectacol extraordinar de muzică, efecte speciale şi proiecţii de lumină, intitulat „Să trăiţi în lumină, răspândind lumină!”, la care au participat artişti de prima mână ai scenei romaneşti de muzică clasică.

Atenţie, se opreşte curentul electric în Mioveni!

SC CEZ Distribuţie SA anunţă noi întreruperi în alimentarea cu energie electrică, pentru miercuri 30 iulie 2014. Reprezentanţii companiei spun că este vorba despre efectuarea unor  revizii, lucrări de reparaţii şi modernizare planificate la reţeaua de distribuţie pentru se impugn asemenea măsuri.

În această zi de sărbătoare, 10 MAI - ZIUA NAŢIONALĂ A REGATULUI ROMÂNIEI, ne reafirmăm loialitatea faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României şi ne exprimăm nădejdea că într-un viitor apropiat, prin mila lui Dumnezeu şi voinţa Neamului nostru, vom avea binecuvântarea de a fi martori ai renaşterii Regatului României. Trăiască Regele!

acum 3 luni · comentarii (59)

Pe data de 9 mai comuniştii din toată lumea sărbătoresc cu mare fast Ziua Victoriei împotriva NAZISMULUI . Astăzi m-am aflat la Chişinău şi în trecere pe la o  manifestaţie dedicată aceste zile de către "europeniştii" de aici. O singură frază mi-a rămas în minte, aceasta fiind spusă de către maestrul politic Marian Lupu, liderul PD: "lor le datorăm ce avem azi".

acum 3 luni · comentarii (6)

O zi aglomerată în orăşelul din estul Ucrainei, devenit peste noapte simbolul rezistenţei armate separatiste. În ciuda avertismentelor cu privire la un atact terorist, a ezitării noilor autorităţi ce controlează regiunea, ziua de 9 mai a fost sărbătorită cu fast în Slaviansk.

acum 3 luni · comentarii (14)

Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

acum 3 luni · comentarii (6)

… adică chiar poluează mult. Dezastrele continue de la Copşa Mică, de la Srednogorie din Bulgaria, din „Triunghiul negru” cehoslovac, moartea tuturor organismelor din Vistula poloneză sau aerul ucigaş îmbâcsit cu metale grele şi emisii acide din zona Leipzig-ului redegist nu poartă nume de directive, ele au dat locuri de muncă şi, desigur, au dezvoltat multilateral societăţile socialiste. Hai să le ignorăm cu nostalgie.

acum 3 luni · comentarii (2)

Kelemen Hunor se leapădă public de orice legătură între proiectul legii autonomiei susţinut de UDMR şi situaţia din Ucraina, dar faptele şi declaraţiile anterioare ale liderilor Uniunii dovedesc contrariul. De când UDMR a devenit liderul partidelor extremiste maghiare din România, vorbitorii săi au făcut uz de nenumărate ori de exemplul Ucrainei pentru a ne convinge că mai bine acceptăm autonomia teritorială decât conflictele etnice!

acum 3 luni · comentarii (49)

Pe 16 ianuarie 2014, la ora 16:24:30, OPTAR a depus la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti o notificare prin care anunţa faptul că pe data 10 mai 2014 organizează o adunare publică. În acest fel, organizatorul şi-a îndeplinit obligaţia legală. Iată ce spune Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice:

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Nu sunt de acord cu etichete aruncate din nicio parte. Dar nici când vă văicăriţi atât nu este corect. Dărâmaţi tot ce aţi făcut bun până acum. Nu mai proiectaţi propriile frustrări în public. Nu mai încercaţi să ne prostiţi, pentru modul cum arată acum România sunteti in egală măsură responsabili alături de sistemul politic pe care în parte îl înjuraţi.

acum 3 luni · comentarii (86)
Postari Recente