Harta de risc rutier a judeţului Argeş. Care sunt drumurile şi localităţile cu cea mai neagră statistică 0

Un grup de lucru format din specialişti ai Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale şi Serviciului de Permise şi Înmatriculări a realizat, sub coordonarea Instituţiei Prefectului Argeş, o strategie de creştere a siguranţei rutiere. Primul lucru realizat în cadrul acestui grup l-a reprezentat întocmirea hărţilor de risc care cuprind zonele cu cea mai mare frecvenţă a accidentelor rutiere.

Harta de risc rutier a judeţului Argeş. Care sunt drumurile şi localităţile cu cea mai neagră statistică Vezi comentarii 0

ANI acuză un consilier local de la Rucăr, de incompatibilitate şi fals în declaraţii

ANI acuză un consilier local de la Rucăr, de incompatibilitate şi fals în declaraţii

Agenţia Naţională de Integritate l-a găsit în stare starea de incompatibilitate pe Gabriel Avram, consilier local pentru mandatele 2012 - 2016 şi 2016 - 2020 al comunei argeşene Rucăr, şi are indicii privind posibila săvârşire a infracţiunii de fals în declaraţii în cazul acestuia, motiv pentru care a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung - Muscel, în vederea verificării indiciilor referitoare la aceste fapte.

Regula primordială pentru un stil de viaţă sănătos: „Hrăneşte prima dată cea mai importantă parte a corpului tău“

Regula primordială pentru un stil de viaţă sănătos: „Hrăneşte prima dată cea mai importantă parte a corpului tău“

Ca să ai o sănătate bună şi un trup frumos, nu-ţi trebuie neapărat diete elaborate şi programe sofisticate de sport. E suficient să  adopţi un stil de viaţă echilibrat în care să respecţi câteva principii de bază. Iată câteva reguli pe cât de simple, pe atât de superficial tratate, pentru o viaţă sănătoasă şi fără kilograme în plus, de la un expert în nutriţie.

Remedii naturiste pentru miopie. Cum combate polenul afecţiunile oculare. Reţeta mixturii miraculoase pentru ochi

Remedii naturiste pentru miopie. Cum
combate polenul afecţiunile oculare. Reţeta mixturii miraculoase pentru ochi

Miopia sau tulburările vederii afectează o proporţie semnificativă a populaţiei globului. Conform ultimelor statistici al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 800 de milioane de oameni au miopie. Trebuie spus însă că această afecţiune oftalmologică se poate prin tratament optic (ochelari de vedere, lentile de contact), chirurgical sau prin metode naturiste. Iată mai jos câteva dintre cele mai bune metode naturiste pentru miopie.

Sandra N., artista cu peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube: „Când părinţii mi-au zis să fac altceva în afară de muzică, am făcut o criză foarte urâtă“ | youtube

Sandra N.,
artista cu peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube: „Când
părinţii mi-au zis să fac altceva în afară de muzică, am făcut o
criză foarte urâtă“

Sandra N. este la ora actuală una dintre cele mai apreciate şi sexy artiste din muzica românească. Originară din Câmpulung Muscel, Sandra N. (pe numele său real Alexandra Iulia Năftănăilă) face furori cu hiturile ei. Melodiile Sandrei N. au la ora actuală peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube, cea mai vizionată – peste 28 milioane de vizualizări - fiind „Mă dor ochii, mă dor”, interpretată în duet cu Adrian Sînă de la Akcent.

Clotilde Armand: „Am putea accepta membri ai altor partide, dar numai după ce vor trece printr-o perioadă de carantină cuprinsă între 3 şi 5 ani”

Clotilde Armand:
„Am putea accepta membri ai altor partide, dar numai după ce vor trece
printr-o perioadă de carantină cuprinsă între 3 şi 5 ani”

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvaţi România (USR), s-a întâlnit miercuri, 17 august, cu simpatizanţii USR din Piteşti. Armand (43 de ani) a fost însoţită de Cosmin Manole de la Uniunea Salvaţi Bucureştiul, de Adriana Brumaru, cea care se va ocupa de înfiinţarea filialei de la Piteşti, şi de soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu. Întâlnirea a avut loc la Hotelul Flamingo, unde au fost prezenţi peste 50 de simpatizanţi.

De ce e civilizaţia Occidentală un model? Simplu. Pentru setul de principii corecte, chiar dacă perfectibile, pe care le clamează. De exemplu, pentru că Tăricenii trebuie să stea la coadă ca toţi ceilalţi cetăţeni când vine vorba de probleme personale. Sau pentru că musulmanii, catolicii, evreii sau ortodocşii sunt liberi să-şi urmeze credinţa şi obiceiurile. Atât timp cât nu contravin legilor laice ale statului unde fac ce fac.

acum 7 zile · comentarii (88)

Duminică seara, România îşi trăgea sufletul, e vară, e sfârşit de august. Într-un studio de televiziune, jurnalistul Mălin Bot se uită în ochii fiului lui Dumitru Tinu, Andrei, şi îl întreabă: Nu vă deranjează că PSD este condus de un condamnat penal? Tânărul pesedist priveşte senin, candid, neperturbat în sinele său, şi răspunde: Nu mă deranjează deloc! Dimpotrivă, i-am dat votul meu de încredere!

acum 7 zile · comentarii (42)

Uniunea Salvaţi România este somată să îşi asume o ideologie. Să spună o data a cui e şi pe ce jură. USR nu este intrebată ce crede despre ceva sau ce are de gând să facă într-un domeniu sau altul. USR este obligată să îşi aleagă o etichetă ideologică după care toţi să ştie ce o să facă fără să o mai întrebe nimeni nimic.

acum 7 zile · comentarii (36)

Există oameni în Diaspora, care se gândesc cum ar fi ca într-o zi, să se întoarcă toţi acasă şi cu mentalitatea câştigată în Occident, cu experienţa de viaţă, cu o atitudine care nu mai accept umiliri şi înjosiri, cu demnitate şi curaj, să se ia la trântă şi să răstoarne sistemul corupt, care a acaparat România de zeci de ani. Chiar dacă este doar un vis şi pare o utopia a diasporenilor, le dă fiori reci pe şira spinării , ”zeilor„ de la putere.

acum 7 zile · comentarii (4)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu-Firea simte presiunea şi greutatea de a fi liderul de imagine al unui partid precum PSD. Din acest moment, bătălia pentru supravieţuirea ei politică nu se duce cu adversarii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, nici cu ecologiştii oraşului, nici cu televiziunile, ci cu propriii colegi din PSD, în special cu Liviu Dragnea.

acum 7 zile · comentarii (41)

Poate titlul vi se pare inutil provocator şi tema absurdă. Nu e aşa. Discuţia care a devenit acum o bătălie feroce, trecută la rang de principii şi care deja se află la nivelul acţiunilor de justiţie deoarece poate crea jurisprudenţă naţională şi servi drept precedent pentru alte state europene, a pornit într-adevăr de la forma unui costum de baie.

acum 7 zile · comentarii (38)

Aşadar, de ce e altfel Jurnalul lui Matei Călinescu, apărut recent la Humanitas, purtând subtitlul Ieşirea din timp? Subtitlu pe care îndrăznesc să-l pun în legătură cu Fuga din timp, tot un jurnal, din anii dadaişti ai lui Hugo Ball. Carte pe care, la un moment dat, a ţinut să o consulte profesorul român de zeci de ani stabilit în Statele Unite, la Bloomington

acum 7 zile · comentarii (0)

Majlinda Kelmendi e o sportivă medaliată cu aur la JO de la Rio. Despre ea presa internaţională a vorbit mai mult decât despre alţi campioni olimpici. Nu fiindcă e judoka, ci întrucât a reprezentat Kosovo. Comitetul Internaţional Olimpic i-a acceptat pe kosovari ca membri la sfârşitul lui 2014. Asta a stârnit, cum era de aşteptat, nemulţumirea sârbilor.

acum 8 zile · comentarii (14)

Circulă în spaţiul public variante de premier după alegerile parlamentare. PSD+ALDE se văd deja câştigătorii alegerilor, după modelul alegerilor locale. Purtători de cuvânt ai PSD, Gabriela Firea, Ion Iliescu, Victor Ponta şi alţii, ne „fezandează“, încercând să ne obişnuiască cu ideea că Liviu Dragnea merită şi chiar va fi viitorul premier,  în cazul în care alianţa pe care o conduce va câştiga majoritatea în Parlament.

acum 8 zile · comentarii (13)

Am avut o copilărie comunistă frumoasă şi liniştită, într-un mic sat din Moldova. Ai mei aveau carne, am fi putut să mâncăm şi de două ori pe săptămână, dacă am fi vrut, ba poate chiar şi mai des – de la Crăciun până spre martie sau chiar aprilie, pentru că se tăia porcul şi o parte din carne era pusă la borcan, în untură.

acum 8 zile · comentarii (39)

Ţara lui Abuliu e o piesă cu cheie scrisă de Dumitru Solomon şi jucată pe vremea comuniştilor, dar şi după (la Teatrul de Comedie în regia lui Horaţiu Mălăele care i-a şi dat acest titlu) despre un rege somnoros şi plictisit pe care slujitorii s-au gândit să-l trezească la realitate cu trilurile unei privighetori aduse la palat.

acum 8 zile · comentarii (1)
Postari Recente