Trei maşini lovite în centrul municipiului Piteşti şi două persoane rănite

Trei maşini lovite în centrul municipiului Piteşti şi două persoane rănite, după ce şoferul unui Logan MCV a forţat semaforul intrând pe culoarea roşie într-o intersecţie a două artere rutiere principale din oraş, maşina s-a lovit de un autoturism Fiat condus regulamentar de o şoferiţă, după care autovehiculul care a provocat accidentul a lovit un taximetru cu o clientă după care s-a răsturnat cu roţile în sus.

Piteştiul este pentru o săptămână capitala tenisului de câmp

Timp de o săptămînă, Piteştiul este capitala tenisului de câmp. La baza sportivă de lângă piaţa Traian, a început prima ediţie a Turneului Comesad Open, dotat cu premii în valoare de 10.000 de do­lari. Competiţia se desfăşoară în perioada 19-27 iulie, este una re­zervată băieţilor şi face parte din circuitul FRT Pro, la această ediţie anunţându-si participarea tenismeni din 17 ţări.

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 19 ani din Argeş

Băiatul a fost găsit  înecat, în Barajul de acumulare Piteşti, la marginea oraşului. Trupul fără suflare a fost zărit plutind pe luciul apei. Descoperirea macabră a fost făcută de angajaţii barajului, care au sunat imediat la 112. Anchetatorii cred că trupul zăcea în apă de cel puţin câteva zile. La începutul săptămânii plecase de acasă să se angajeze, iar de atunci părinţii nu au mai ştiut nimic de el.

Femeie mutilată de concubin

Scandal mare în comuna Izvoru unde o femeie gravidă în 4 luni a fost bătută şi tăiată cu lama de concubinul ei cu care mai are un copil în vârstă de un an. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc din Costeşti unde medicii au constatat că, din fericire, loviturile agresorului nu au pus în pericol viaţa acesteia şi a fătului, dar pacienta a rămas internată.

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 65

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 65, la limita judetelor Argeş şi Olt, la ieşirea din localitatea Coloneşti spre Piteşti. Traficul rutier în zonă a fost blocat complet timp de aproape o oră, iar în evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule, primele cercetări arătând că o autocisternă a intrat în coliziune cu un autoturism, pe care ulterior l-a proiectat într-o alta maşină.

Jurnaliştii din Arges, alături de colegul lor Adi Ilinca

Adi Ilinca, unul dintre cei mai buni jurnalişti ai din Argeş are mare nevoie de sprijin moral şi mai ales material. Recent, pe 10 iulie 2014, Adi a fost diagnosticat cu „tumoră cerebrală de gradul II/III”, diagnostic reconfirmat de repertarea investigaţiilor. Operaţia  care i-ar putea salva viaţa ziaristului costă  50.000 Euro

Parteneriat între Dacia şi Liceul Tehnologic Mioveni pentru susţinerea învăţământului profesional

Astăzi, la sediul Guvernului României, a fost semnat un protocol de parteneriat între Dacia, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Argeş  şi  Primăria oraşului Mioveni pentru înfiinţarea şi susţinerea funcţionării unor clase de învăţământ profesional în domeniul mecanică, calificarea profesională sculer-matriţer, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni.

Incendiu puternic în comuna argeşeană Bascov, la o fabrică de prelucrare a produselor din cauciuc. Pagube materiale importante, nicio victimă umană

Incendiu de proporţii, luni dimineaţă, în comuna argeşeană Bascov, după ce flăcările au izbucnit la o fabrică de cauciucuri din localitate. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, care au intervenit pentru a stringe focul, au asigurat că nicio persoană nu este în pericol. Pagubele materiale sunt, însă, importante.

80 de familii izolate din cauza ploii

28 gospodării cu 30 de familii din satul Verneşti, comuna Valea Danului, au fost afectate de ploile puternice şi de revărsarea apelor pârâului care traversează localitatea, iar podul către cătunul Băniceşti s-a rupt, astfel că 80 de familii din această zona sunt acum izolate.

În această zi de sărbătoare, 10 MAI - ZIUA NAŢIONALĂ A REGATULUI ROMÂNIEI, ne reafirmăm loialitatea faţă de Majestatea Sa Regele Mihai I al României şi ne exprimăm nădejdea că într-un viitor apropiat, prin mila lui Dumnezeu şi voinţa Neamului nostru, vom avea binecuvântarea de a fi martori ai renaşterii Regatului României. Trăiască Regele!

acum 3 luni · comentarii (59)

Pe data de 9 mai comuniştii din toată lumea sărbătoresc cu mare fast Ziua Victoriei împotriva NAZISMULUI . Astăzi m-am aflat la Chişinău şi în trecere pe la o  manifestaţie dedicată aceste zile de către "europeniştii" de aici. O singură frază mi-a rămas în minte, aceasta fiind spusă de către maestrul politic Marian Lupu, liderul PD: "lor le datorăm ce avem azi".

acum 3 luni · comentarii (6)

O zi aglomerată în orăşelul din estul Ucrainei, devenit peste noapte simbolul rezistenţei armate separatiste. În ciuda avertismentelor cu privire la un atact terorist, a ezitării noilor autorităţi ce controlează regiunea, ziua de 9 mai a fost sărbătorită cu fast în Slaviansk.

acum 3 luni · comentarii (14)

Parada militară, de la 9 mai 2014, s-a derulat ireproşabil în Piaţa Roşie, din Moscova, unde dominante au fost detaşamentele pregătite pentru defilare şi uniformele veteranilor de război. La finalul ceremoniei militare, Vladimir Putin a coborât de la tribuna oficială şi a mulţumit personal generalilor care au asigurat succesul acestui eveniment, transmis de posturile importante de televiziune, din lume.

acum 3 luni · comentarii (6)

… adică chiar poluează mult. Dezastrele continue de la Copşa Mică, de la Srednogorie din Bulgaria, din „Triunghiul negru” cehoslovac, moartea tuturor organismelor din Vistula poloneză sau aerul ucigaş îmbâcsit cu metale grele şi emisii acide din zona Leipzig-ului redegist nu poartă nume de directive, ele au dat locuri de muncă şi, desigur, au dezvoltat multilateral societăţile socialiste. Hai să le ignorăm cu nostalgie.

acum 3 luni · comentarii (2)

Kelemen Hunor se leapădă public de orice legătură între proiectul legii autonomiei susţinut de UDMR şi situaţia din Ucraina, dar faptele şi declaraţiile anterioare ale liderilor Uniunii dovedesc contrariul. De când UDMR a devenit liderul partidelor extremiste maghiare din România, vorbitorii săi au făcut uz de nenumărate ori de exemplul Ucrainei pentru a ne convinge că mai bine acceptăm autonomia teritorială decât conflictele etnice!

acum 3 luni · comentarii (49)

Pe 16 ianuarie 2014, la ora 16:24:30, OPTAR a depus la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti o notificare prin care anunţa faptul că pe data 10 mai 2014 organizează o adunare publică. În acest fel, organizatorul şi-a îndeplinit obligaţia legală. Iată ce spune Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice:

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Studenţii în domeniul IT&C care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate pe durata verii mai au la dispoziţie trei zile pentru a aplica pentru una dintre poziţiile de stagiu disponibile pe platforma „Stagii pe bune”. Aplicaţiile se realizează online la http://stagiipebune.ro până duminică, 11 mai.

acum 3 luni · comentarii (0)

Nu sunt de acord cu etichete aruncate din nicio parte. Dar nici când vă văicăriţi atât nu este corect. Dărâmaţi tot ce aţi făcut bun până acum. Nu mai proiectaţi propriile frustrări în public. Nu mai încercaţi să ne prostiţi, pentru modul cum arată acum România sunteti in egală măsură responsabili alături de sistemul politic pe care în parte îl înjuraţi.

acum 3 luni · comentarii (86)