Pedofilul care a pipăit două fetiţe la un ştrand din Piteşti a fost condamnat 1

Nicuşor Iordache, bărbatul care, în vara anului trecut a pipăit, în ştrand, două fetiţe din Piteşti, cu pretextul că le învaţă să înoate, şi-a primit sentinţa. Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe Nicuşor Iordache la patru ani închisoare şi îl obligă să achite câte 25.000 de lei pentru fiecare dintre cele două fetiţe, ca daune morale. Decizia nu este definitivă.

Pedofilul care a pipăit două fetiţe la un ştrand din Piteşti a fost condamnat Vezi comentarii 1

Afrodisiacul civilizaţiei Maya, recunoscut de fitoterapeuţi contemporani. „Stimulează circulaţia la nivel genital şi poate produce euforie“

Afrodisiacul civilizaţiei Maya, recunoscut de fitoterapeuţi contemporani. „Stimulează circulaţia la nivel genital şi poate produce euforie“

Aromata plantă cu flori galben-portocalii, cunoscută sub numele de Damiană şi apreciată de mii de ani, este ingredientul unui lichior foarte popular în Mexic. Asta se întâmplă datorită proprietăţilor afrodisiace ale plantei, în cazul căreia s-a demonstrat capacitatea de stimulare a secreţiei de testosteron, dar şi unele proprietăţi antidepresive, anxiolitice şi nu numai.

Peste 200 de argeşeni participă la mitingul din Piaţa Universităţii: "Ţara n-a votat hoţia! Voi nu sunteţi România!"

Peste 200 de
argeşeni participă la mitingul din Piaţa Universităţii:

Peste 200 de argeşeni participă la mitingul din Piaţa Universităţii din Bucureşti. Mitingul este organizat împotriva modificării legilor justiţiei, a Codului Penal şi a Codului Fiscal. Participanţii din Argeş s-au mobilizat de mai multe zile pe reţelele de socializare şi au plecat spre Capitală într-o coloană de peste 50 de maşini.

„Profesorul de genii“, despre olimpicii care aleg Occidentul: „Nu trebuie să le îngrădim dorinţa de a se perfecţiona“

„Profesorul de genii“, despre olimpicii care aleg Occidentul: „Nu trebuie să le îngrădim dorinţa de a se perfecţiona“

Octavian  Dumitraşcu este profesorul despre care se spune că scoate genii pe bandă rulantă. Recent a fost premiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, împreună cu doi dintre olimpicii români pregătiţi de el, care s-au remarcat, în 2017, la concursurile internaţionale, Costin Andrei Oncescu şi Bogdan Sitaru, iar la festivităţile recente ale  Galei „10 pentru Argeş“ a primit, al doilea an consecutiv, trofeul penru Educaţie.

Argeşenii se pregătesc pentru mitingul din Piaţa Universităţii. O coloană de 60 de maşini cu protestatari va pleca sâmbătă din Piteşti, spre Bucureşti

Argeşenii se pregătesc pentru mitingul din Piaţa Universităţii. O coloană de 60 de maşini cu
protestatari va pleca sâmbătă din Piteşti, spre Bucureşti

Sâmbătă, după amiază, trei coloane de maşini sunt aşteptate să soasească de la Craiova, Timişoara si Oradea, în Piteşti, de unde li se va alătura o a patra, pentru a porni spre Bucureşţi cu destinaţia Piaţă Victoriei, acolo unde este anunţat un marş de amploare împotriva modificării legilor justiţiei, a Codului penal şi a Codului fiscal.

Cum au fost legaţi şi ameninţati cu incendierea doi soţi bătrâni la care tâlharii sperau să găsească „milionul“. Poliţia nu reuşeşte să găsească atacatorii

Cum au fost legaţi şi ameninţati cu incendierea doi soţi bătrâni la care tâlharii sperau să găsească „milionul“. Poliţia nu reuşeşte să găsească atacatorii

Un cunoscut om de afaceri din Argeş şi soţia acestuia au fost atacaţi în propria locuinţă şi jefuiţi. Potrivit declaraţiei date poliţiştilor de victime, patru invidizi le-au legat, le-au bătut şi le-au furat o geantă cu bani şi medicamente. Hoţii au mizat că vor pleca cu o avere din casă, dar au furat o sumă ridicolă. La o săptămână de la o comiterea tâlhăriei, atacatorii sunt în continuare liberi.

Cine o înlocuieşte pe Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E doctor în Drept şi vorbeşte fluent franceza şi engleza | parlamentul european

Cine o înlocuieşte pe Viorica
Dăncilă în Parlamentul European. E doctor în Drept şi vorbeşte
fluent franceza şi engleza

Gabriela Zoană (38 de ani), director general adjunct la Registrul Comerţului, îi va lua locul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European. Gabriela Zoană a fost avocat timp de 10 ani, este doctor în Drept şi vorbeşte fluent franceza şi engleza. În 2014 a fost pe poziţia 20 pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

În Argeş, peste 1300 de utilizatori au rămas fără curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte

În Argeş, peste 1300 de utilizatori au rămas fără curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte

Traficul rutier a fost restricţionat miercuri noapte pentru autovehiculele de peste 7.5 tone pe DN73 Valea Mare (judeţul Argeş) - Fundata (judeţul Braşov). Trei drumuri care traversează judeţul  sunt acoperite cu zăpadă, iar 1330 de utilizatori au rămas fără curent electric. Până la ora 22.00, în Argeş va fi Cod galben de vreme rea.

Riscul de avalanşă în Munţii Făgăraş este în creştere. În acest sezon, în ţară, sunt înregistrare deja patru decese în urma unor avalanşe

Riscul de avalanşă în Munţii Făgăraş este în creştere. În acest sezon, în ţară, sunt înregistrare deja patru decese în urma unor avalanşe

Prognoza meteo pentru următoarele anunţă precipitaţii solide abundente, ceea ce va duce la ridicarea riscului de avalanşă în Munţii Făgăraş de la gradul trei (însemnat), la gradul patru (ridicat). Nu trebuie neglijat faptul că, până în acest moment, în ţară, patru persoane au murit după ce au fost surprinse de avalanşe.

Cura de 45 de zile care te ţine departe de alergii. Cum prepari infuzia combinată de măceşe

Cura de 45 de zile care te ţine departe de alergii. Cum prepari infuzia combinată de măceşe

Alergiile sunt reacţii imunologice excesive ale organismului la anumite elemente, denumite alergeni. Polenul, acarienii, părul animalelor, sporii ciupercilor, elemente inofensive pentru majoritatea oamenilor, sunt principalii vinovaţi în declanşarea alergiilor la persoanele cu astfel de predispoziţii. Lista alergenilor e mult mai lungă, iar remediile nu se rezumă la medicamente.

REPORTAJ Soarta gărilor de pe traseul regal Piteşti – Curtea de Argeş: bijuterii arhitecturale închise, lăsate în paragină

REPORTAJ Soarta gărilor de pe traseul regal Piteşti – Curtea de Argeş: bijuterii arhitecturale închise, lăsate în paragină

În urmă cu 120 de ani, în prezenţa regelui Carol I, se inaugura calea ferată Piteşti-Curtea de Argeş, realizată în doar doi ani. Acum linia regală de cale ferată a ajuns în paragină. Cele patru gări de pe traseu, toate monumente de artă, au fost închise; pe traseu mai circulă doar patru trenuri pe zi, iar şansele de reabilitare a gărilor sunt mici.

Cine este prima femeie-salvamontist din Argeş: drumul de la birou la sălbăticia munţilor

Cine este prima femeie-salvamontist din Argeş: drumul de la birou la sălbăticia munţilor

Alexandra are 24 de ani, lucrează în HR şi este, de câteva săptămâni, prima femeie salvamontist din Argeş. Are o condiţie fizică foarte bună, o determinare uriaşă şi ambiţie cât cuprinde ca să vrea să urce pe munte pentru a salva vieţi. A depus cerere de candidatură, ca aspirant, la Salvamont Argeş, care i-a urat bun-venit după un interviu în care i-a convins pe veteranii acestui serviciu că este făcută pentru asta, că e gata să se implice.

Atmosfera de carnaval psihotic de pe scena politică românească are la bază următoarea dilemă-din care, încă o vreme, nu putem ieşi: electoratul a încredinţat puterea, în mod legitim şi generos, unui partid condus, discreţionar, de o persoană condamnată penal -cu un potenţial serios de a sfârşi la închisoare; prioritatea preşedintelui României, în aceste condiţii, a fost să ţină acest multilaureat penal departe de puterea executivă.

acum 13 ore · comentarii (10)

Ce contează dacă Iohannis a trădat sau nu cauza? Ce contează că a acceptat ca Prim Ministru pe marioneta lui Dragnea? Voi chiar nu înţelegeţi că sunteţi singuri? Că nimeni nu are cum vă ajuta dacă voi nu vă ajutaţi singuri? Sunteţi singuri! Este doar realitatea… cinică şi crudă. Nu mai aşteptaţi un lider mesianic, trebuie să realizaţi totul prin voi înşivă! Articolul acesta va fi dur, dar cine are urechi de auzit să audă.

acum 20 ore · comentarii (9)

Cred că acesta este riscul fundamental de ţară cu care ne confruntăm acum, obsedaţi cum suntem, exclusiv, de rezultatele unei bătălii politice, mărunte şi nesemnificative în sine, dar care poate avea consecinţe majore, obturându-ne treptat orizonturile, ducându-ne din ce în ce mai aproape de momentul în care vom lăsa să treacă de noi momentul în care un grup de state se va lansa decisiv în dimensiunile celei de-a Patra Revoluţii Industriale.

acum 22 ore · comentarii (43)

Să închidem discuţiile cu desemnarea ca premier a dnei Dăncilă. Şi dacă preşedintele respingea prima propunere, a doua ar fi fost Carmen Dan, la fel de nocivă, a treia Olguţa Vasilescu şi urma suspendarea. Am fi avut o perioadă de tulburări inutile, urmată de suspendarea preşedintelui şi de „rezolvarea” de către Tăriceanu a subordonării justiţiei. Capitol încheiat.

Şansa istorică a intrării în orbita civilizaţiei occidentale arată că istoria ne-a favorizat din nou ca în 1918, când s-a făcut România Mare! Într-adevăr, aderarea la UE în 2007 este o şansă istorică, unică pentru România. Această şansă istorică a intrării ţării noastre în orbita civilizaţiei occidentale este relevant ilustrată de vizita premierului Japoniei, Shinzo Abe, la Bucureşti în săptămâna aceasta.

acum 2 zile · comentarii (3)

Un număr apreciabil de lingvişti au atras atenţia, în repetate rânduri, asupra unei greşeli persistente: folosirea lui „ca şi” în locul lui „ca” în contexte în care nu se fac comparaţii. Am scris şi eu despre acest fenomen, precum şi oroarea românilor faţă de cacofonie, dar socotesc că revenirea este oricând binevenită.

acum 2 zile · comentarii (27)

Cunoaşterea trecutului prin ochii unui trăitor al istoriei are avantajul inegalabil de a înţelege istoria în timpul ei, aşa cum s-a desfăşurat fără imperfecţiunile de analiză la care suntem supuşi noi, cei de astăzi ai istoriei de ieri. Un argument în acest sens îl reprezintă întâlnirea cu istoricul Neagu Djuvara care a avut nobleţea de-a ne oferi câteva adevăruri istorice la întrebări ale căror răspunsuri păreau incontestabile.

acum 2 zile · comentarii (0)

Partida pro-rusă din Republica Moldova are multe componente. Cea mai cunoscută, vizibilă şi vocală e reprezentată de Preşedintele Igor Dodon, asumat pro-rus şi cu gesturi ostentative în favoarea Rusiei, ca şi cum şi-ar fi asumat rolul de reprezentant al fostei metropole imperial sovietice în Republica Moldova. Apărarea intereselor Rusiei la Chişinău, nu reprezentarea propriului popor.

acum 2 zile · comentarii (18)

Toţi plătim să ni se colecteze gunoiul menajer. E absolut normal să plătim. Doar că taxa de gunoi nu e un bir de pe vremea sultanului, e preţul unui serviciu. Iar dacă la magazin ai de plătit numai merele pe care le cumperi, nu toate merele din depozit pe care vrea să ţi le taxeze magazinul, la fel e (sau ar trebui să fie) şi cu gunoiul: plăteşti în funcţie de cît gunoi produci.

acum 2 zile · comentarii (6)

Aglomeraţia de la ora 18.00 din traficul bucureştean. Mă târăsc spre casă făcându-mi loc prin nebunia care deja s-a transformat în normalitate. Că tot mergeam cu ameţitoarea viteză de 10 km pe oră, zic să o sun pe mama, aşa că folosesc telefonul din dotare. Bineînţeles că nu folosesc sistemul hands-free, motiv suficient pentru a fi oprit de un filtru de la Rutieră care era în zona Universităţii.

acum 2 zile · comentarii (54)
Postari Recente