Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Neamţ 0

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Absolvenţii de liceu susţin vineri, 3 iulie, proba scrisă la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte au avut elevii la BAC 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica. Tot pe adevarul.ro găsiţi, live, rezolvări de subiecte la Geografie, Biologie, Chimie şi Fizică, Bacalaureat 2015.

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Neamţ Vezi comentarii 0
Bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Neamţ | bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Neamţ

Bacalaureat 2015 Istorie. Absolvenţii liceelor cu profil uman susţin miercuri, 1 iulie, proba scrisă la istorie. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte au avut elevii la BAC 2015 Istorie. Tot pe adevarul.ro au loc rezolvari de subiecte la Istorie Bacalaureat 2015, iar profesori de specialitate vor vorbi despre subiecte.

Bacalaureat 2015 Română Neamţ. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română Neamţ. Ce subiecte au picat la BAC

Bacalaureat 2015 Română. Absolvenţii de liceu susţin luni, 29 iunie, proba scrisă la limba şi literatura română. Urmăriţi site-ul adevarul.ro pentru a vedea ce subiecte la BAC 2015 Română au avut elevii. Tot pe adevarul.ro au loc rezolvari ale subiectelor de la Română, iar profesori de limba română vor vorbi despre dificultatea subiectelor.

Tovarăşu’ Ponta, n-am să-ţi pot spune „domnule prim-ministru”, pentru că eu nu cred că eşti nici domn, nici prim-ministru. Nu te-am privit niciodată aşa. Nici n-aveam cum. Nu fac parte din categoria românilor spălaţi pe creier, care se uită tâmpi la ecranele îngălbenite ale antenelor dirijate de tine şi de prietenii tăi la fel de penali, văzând cum o haită întreagă de slugi deghizate în jurnalişti se înghesuie să vă spele cadavrele.

acum 29 zile · comentarii (153)

Unele remarci trebuie făcute imediat, ca o palmă peste ochi, pentru ca cei care au îndrăznit să NE mintă cu seninătate, primind adevărul drept în faţă, să nu mai aibă curaj să ridice privirea din pământ. Măcar o vreme... Aşadar, am ceva important să-i transmit domnului Călin Anton Popescu-Tăriceanu: nu ne mai luaţi de proşti! Ştim mai bine ca dumneavoastră unde se află Danemarca.

acum 25 zile · comentarii (11)

Chile se află sub efectul descoperirii unei serii de scandaluri de corupţie care au implicat-o chiar şi pe actuala preşedintă, Michelle Bachelet prin fiul acesteia, Sebastian Dávalos, care lucra ca responsabil pentru sectorul cultural în cadrul administraţiei prezidenţiale. În celelalte scandaluri, Penta, Soquimich au fost implicaţi reprezentanţi ai tuturor partidelor.

acum 25 zile · comentarii (0)

În curând va cădea cortina pe scena majorităṭii teatrelor din ṭară. Pentru Teatrul Naṭional I.L. Caragiale din Bucureṣti, stagiunea 2014/15 va rămâne în istoria sa ca timpul în care instituṭia a apărut în lume cu chipul unei tinereṭi regăsite, încheind o perioadă ieṣită din tipare – în care s-a jucat ṣi s-a construit în acelaṣi timp.

acum 25 zile · comentarii (0)

„Nu ţi se mai cere să aduci pe lume oameni „de nădejde” ai societăţii care să lupte pentru propăşirea ei sau pentru apărarea patriei sau pentru construirea societăţii multilateral dezvoltate. Ţi se cere un consumator de nădejde, iar pentru asta trebuie să te asiguri ca ai suficienţi bani în cont“.

acum 25 zile · comentarii (27)

Să încetăm a ne uimi zilnic pentru că avem parlamentari ticăloşi. E o evidenţă încă de pe vremea CPUN-ului, o permanenţă a stării noastre de 25 de ani încoace. Ei au făcut legile pline de găuri şi interpretări care le permit să scape dacă e nevoie. Au fost ca nişte termite puse pe furat şi construit instituţii mâncate de tuneluri destinate să îi scape. Şi ca la orice termite, cel mai uşor e să dai foc la muşuroi pentru a scăpa de ele.

acum 25 zile · comentarii (128)

Victor, ai murit deja, dar nu o ştii. Te agăţi de putere, ca toţi cei dinaintea ta, dar nimic nu va opri căderea ta. Strigătul tău e doar unul al disperării, voturile primite în Parlament astăzi sunt doar cele ale unui sistem mort, care îşi trage ultima suflare. Astăzi, mai mult decât oricând, sunt convins că nu mai ai nicio şansă.

acum 25 zile · comentarii (37)

Discuţiile despre Strategie Naţională de Apărare survin într-un context politic care ilustrează foarte bine provocările la adresa credibilităţii, stabilităţii şi securităţii statului, cărora România va trebui să le găsească un răspuns adecvat, prin mecanisme instituţionale care să funcţioneze dincolo de durata mandatelor anumitor persoane în funcţii publice.

acum 25 zile · comentarii (5)

Vineri, 12 iunie, Federaţia Rusă, va aniversa Ziua Naţională, într-un climat de nici pace, nici război, în Marea Baltică şi în Marea Neagră, acolo unde exerciţiile anunţate ale NATO sunt precedate sau urmate de alarmarea unor efective de... trei ori mai mari ale armatei ce ascultă ordinele preşedintelui Vladimir Putin. După două zile, pe 14 iunie, europenii dintre Prut şi Nistru vor merge să voteze, fie cu Vestul sau cu Estul.

acum 26 zile · comentarii (22)

Există o ofensivă împotriva plicurilor adică plăţilor informale către medici asociate corupţiei. Şi aplauze la deciziile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care menţin medicii în categoria funcţionarilor publici pentru a putea fi incriminaţi pentru corupţie. Şi asta în condiţiile în care un medic român are salariu de mizerie, printre cele mai mici din UE.

acum 26 zile · comentarii (3)