VIDEO Vedeta TV Mihaela „MM” Moise, răfuială cu ginecologii din Piatra Neamţ: „Au vrut să-mi scoată ovarele”. Doctorii: „Este o minciună gogonată” 0

Mihaela Moise, o cunoscută apariţie în presa tabloidă sub numele „MM”, aduce acuze grave unor medici de la Spitalul Judeţean Neamţ, despre care susţine că i-au pus un diagnostic greşit şi au vrut să o opereze ca să-i extirpe ovarele. Clipul cu mărturia femeii a strîns deja pe Facebook sute de mii de vizualizări şi mii de comentarii.

VIDEO Vedeta TV Mihaela „MM” Moise, răfuială cu ginecologii din Piatra Neamţ: „Au vrut să-mi scoată ovarele”. Doctorii: „Este o minciună gogonată” Vezi comentarii 0

Patimile marilor duhovnici ai României. Arsenie Boca, Arsenie Papacioc şi Iustin Pârvu - amintiri din Iad: slujba Învierii în mină, bătăi crunte în beciurile Securităţii

Patimile marilor duhovnici ai României. Arsenie Boca, Arsenie Papacioc şi Iustin Pârvu - amintiri din Iad: slujba Învierii în mină, bătăi crunte în beciurile Securităţii

Sfântul Ardealului, Duhovnicul Moldovei, Patriarhul Dobrogei. Arsenie Boca, Iustin Pârvu şi Arsenie Papacioc, cele trei mari personalităţi ale ortodoxiei româneşti au în comun şi suferinţele îndurate în temniţele sau lagărele de muncă forţată. Pe niciunul prigoana vemurilor nu i-a clintit din credinţă, chiar dacă încercările şi caznele la care au fost supuşi au fost umilitoare.

Paşte 2015: slujbe speciale de Înviere la mănăstirile din Neamţ. Unde se citesc Evangheliile în zece limbi şi ce pregătiri se fac pentru pelerini

Paşte 2015: slujbe speciale de Înviere la mănăstirile din Neamţ. Unde se citesc Evangheliile în zece limbi şi ce pregătiri se fac pentru pelerini

Paşte 2015. Monahii care vieţuiesc în cele 79 de mănăstiri şi schituri ortodoxe din judeţul Neamţ se pregătesc de cel mai frumos moment religioase din an, slujba de Înviere a Domnului. An de an, de Paşte, mii de credincioşi vin să ia lumină din aceste locuri încărcate de spiritualitate şi departe de forfota urbană.

Părintele Cleopa, Patriarhul Daniel şi Securitatea. Cum a urcat Preafericitul Dan Ilie Ciobotea 3 trepte ale vieţii monahale în 10 zile, ajutat de Teoctist

Părintele Cleopa, Patriarhul Daniel şi Securitatea. Cum a urcat Preafericitul Dan Ilie Ciobotea 3 trepte ale vieţii monahale în 10 zile, ajutat de Teoctist

Duhovnicul mănăstirii Sihăstria este cel care l-a tuns în monahism pe actualul Patriarh, dându-i numele Daniel. Prigoana comunistă asupra părintelui arhimandrit Ilie Cleopa este de notorietate, în timp ce ascensiunea ierarhică a PF Daniel a alimentat speculaţiile privind colaborarea sa cu fosta Securitate.

Acum câteva zile doi români din Republica Moldova au fost răpiţi noaptea din propriile case, trecuţi Nistru cu ajutorul unei bărci şi sechestraţi de aşa-zisa "poliţie transnistreană". Un raport al Institutului Ovidiu Şincai atrăgea încă din 2005 atenţia asupra pericolului pe care această regiune îl reprezintă pentru România, dar sugera şi modul în care ar trebui arbordată această problemă.

acum 10 zile · comentarii (14)

Aşadar, nolens volens, suntem obligaţi să luăm religia în calcul şi să învăţăm serios despre islam. Pe cale de consecinţă, o curriculă şcolară bine gândită şi bine predată despre religie şi istoria religiilor le-ar permite viitorilor tineri adulţi să înţeleagă mai bine lumea în care trăiesc şi să evite, de exemplu, farmecul aventurii unei înrolări în jihad sau „căsătoriile” cu un tânăr luptător cu expertiză în decapitări şi violuri.

acum 10 zile · comentarii (20)

Mă plimbam prin Baia Mare, într-o zi de vară a anului 2014, însoţit de un profesor de română. Participasem la o întâlnire cu tinerii (cărora le oferisem o ediţie... vorbită a cărţii mele recent apărute Mesaj către tineri. Redescoperiţi literatura!), eram obosit de drum şi entuziasmat de modul cum fusesem primit.

acum 10 zile · comentarii (4)

Eleva Irina Postolache (18 ani) din Galaţi şi-a trecut în cont, la ultima sa participare la Olimpiadele şcolare, un titlu de campioană naţională: la începutul acestei săptămâni, puştoaica a luat locul întâi pe ţară la concursul de Arte Vizuale de la Arad. Cum îşi petrece Sărbătorile în Bucureşti, am invitat-o la o limonadă în Centrul Vechi şi am încercat să aflăm câteva dintre secretele succesului său.

acum 10 zile · comentarii (4)

Foarte aproape de noi, neaşteptat de aproape şi de intens, odată cu dezvoltarea şi adâncirea crizei din Ucraina, se pune întrebarea – din nou după mult timp, dar cu acelaşi potenţiual conflictual extrem – dacă mai putem asista acum, în 2015, la izbucniurea unui real şi cumplit război interconfesional.

acum 11 zile · comentarii (23)

Nu am testat niciodată un HTC One şi mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanţă. Întâmplarea a făcut să mă ţin departe de One M7 şi de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci când văd un M9. Şi cu privirea asta proaspăt am putut să-mi fac o părere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori să-l cumperi niciodată.

acum 11 zile · comentarii (7)

După cum bine se ştie, dacii erau cei mai ortodocşi dintre traci. Ei erau depozitari ai tuturor secretelor antice. De la drobul din migdale sfărâmate cu prima moară inventată chiar de ei şi până la secretele astronomice care îi vor fascina prevestitor pe incaşi şi azteci peste mai bine de 1.500 de ani. Probabil că această dezvoltare fără precedent s-a datorat faptului că dacii sunt primul popor de pe pământ.

acum 11 zile · comentarii (68)

Lt. Gen. Frederick „Ben“ Hodges, comandantul forţelor terestre americane din Europa, despre răspunsul aliat, general şi local, la acţiunile Moscovei pe flancul estic al NATO. „Este important ca Alianţa să-şi exercite libertatea de navigaţie în Marea Neagră, în interiorul Convenţiei de la Montreux. Altfel, ne vom trezi că ruşii îşi vor fi extins influenţa în Marea Neagră dincolo de ceea ce este adecvat şi autorizat.“

acum 11 zile · comentarii (5)

Cristian Măcelaru, un foarte bun tânăr dirijor, care activează în SUA, a dirijat la Ateneu un program foarte interesant, deşi, la prima vedere, nu părea ceea ce limba de lemn ar numi "ofertant". Primele simfonii ale lui Beethoven şi Şostakovici, plus César Franck. Ca să fiu sincer, m-a atras, în primul rând Şostakovici. După ce a început concertul, m-am felicitat pentru alegere, pentru că am înţeles mai multe.

acum 11 zile · comentarii (0)

După ce s-a decis reducerea TVA la alimente, au urmat câteva zile în care spaţiul media a fost inundat de argumente, din cele mai diverse. Pe lângă concluzia cvasi-generală că măsură va ajuta economia şi pe cei cu venituri medii şi mici (doar liberalii s-au trezit să fie conservatori şi să plângă de soarta celor bogaţi, care nu beneficiază şi ei mai mult de pe urma deciziei), au apărut şi opiniile scepticilor.

acum 11 zile · comentarii (16)

Pe Dan l-am cunoscut când eram în Bruxelles. Toată lumea îl ştia sau ştie pe Dan Luca la Bruxelles şi de fiecare dată când întrebam pe cineva despre fonduri, joburi, comunicare, public affairs, dezvoltare, răspunsul interlocutorului era: `Ai vorbit cu Dan Luca?”.

acum 11 zile · comentarii (2)

Îţi place să consumi opiniile altor tineri care, crezi tu, se aseamănă în cuget şi simţiri cu tine. Găseşti foarte uşor titluri cu lipici. Te regăseşti în revolta altora şi îţi asumi indignarea lor. Eşti în căutare de războaie cu Sistemul. Eşti cititorul ideal pentru orice scrib ascuns sub un profil fals de Facebook. Cu un copy mai dichisit, eşti tentat să dai „share” oricărui text. În fond, eşti omul în căutare perpetuă de pretext.

acum 12 zile · comentarii (1)
Postari Recente