Cele mai crunte profeţii ale părintelui Iustin: ce urgie va veni, când va fi întronizat Antihristul şi care este pecetea Satanei

Cele mai crunte profeţii ale părintelui Iustin: ce urgie va veni, când va fi întronizat Antihristul şi care este pecetea Satanei

Anunţul înfricoşător făcut de părintele Iustin pe patul de moarte, despre urgia ce va să vină după 12 luni, nu a fost decât una din profeţiile cumplite pe care acesta le-a făcut despre sfârşitul lumii. În decursul vieţii, „Duhovnicul Moldovei” s-a referit deseori la războaie sau la destinul Europei şi al României.

VIDEO Reţeaua de tuneluri secrete din Ceahlău şi fenomenele inexplicabile de pe munte. Povestea labirintului subteran şi a gheţarului activ din inima masivului

VIDEO Reţeaua de tuneluri secrete din Ceahlău şi fenomenele inexplicabile de pe munte. Povestea labirintului subteran şi a gheţarului activ din inima masivului

Pasionaţii de fenomene paranormale, ezoterism sau civilizaţii extraterestre sunt fascinaţi de teoria unor tuneluri şi săli secrete care ar exista sub muntele Ceahlău. Mitul este alimentat de mărturia unui profesor din Iaşi care susţine că ar fi pătruns într-un astfel de tunel, însă întreaga poveste pare desprinsă din filmele de science fiction.

Fac ce fac politicienii noştri şi iar ne obligă să îl parafrazăm pe Caragiale... Felul şi forma în care a fost adoptată legea finanţării partidelor şi a campaniilor electorale săptămâna trecută pare să se ghideze după principiul „să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimica!”. Şi chiar că din această dilemă nu putem ieşi... am zis!

acum 6 zile · comentarii (0)

Cred că de prea multe ori ne încurcăm în detalii fără sens şi pierdem din vedere esenţialul. Pe scurt şi fără prea multă filosofie (să mă scuze maestrul Pleşu), Parlamentul ar trebui să reprezinte voinţa naţiunii. Or, în acest moment, parlamentarii se reprezintă doar pe sine. Şi cercurile de influenţă nefastă din care fac parte.

acum 6 zile · comentarii (39)

Dragă frate din Basarabia, nu fi supărat pe noi că în numele neamului românesc politicienii interbelici au făcut tot ce era necesar pentru a destrăma ţara asta. Ei încearcă şi acum să facă acelaşi lucru. După cum bine ştii, bunicii noştri i-au alungat din ţară, căci aici nu mai aveau de trăit, după pata ce ne-au lăsat-o pe obraz.

acum 6 zile · comentarii (1)

La începutul anului 1990, începuse să se manifeste, în sânul noii structuri de putere, lupta surdă pentru acapararea resturilor Securităţii şi a secretelor acesteia. Gelu Voican-Voiculescu, viceprim-ministru al Guvernului condus de către Petre Roman, va propune la începutul lui ianuarie 1990 o primă reformare a structurilor ministerelor din domeniul apărării şi securităţii naţionale.

acum 6 zile · comentarii (4)

Biroul de presă arondat comunităţii româneşti din cadrul Paradisului Ceresc este asaltat de atât de multe cereri din partea românilor încât a ajuns să aibă activitatea blocată pe termen nedefinit. Aşa se explică şi salvarea lui Dan Şova intervenită pe neaşteptate şi cauzată de o greşeală apărută din tratarea cu neatenţie a muntelui de cereri venite pe adresa lui Dumnezeu.

acum 6 zile · comentarii (22)

În curând se împlinesc 97 de ani de la unirea (condiţionată a) Basarabiei cu România. Un eveniment pe cât de neglijat la nivelul opiniei publice româneşti, pe atât de uzat în discursurile politicianiste. Ca de altfel întregul teritoriu dintre Prut şi Nistru, tratat până în prezent drept unul de sacrificiu.

acum 6 zile · comentarii (4)

Este ca o plecare pe front orice ieşire în traficul din Kathmandu. Pe frontul unei aglomerări urbane în care aştepţi să vezi câţi oameni vor cădea seceraţi de autovehicolele ce vin în rafale şi dacă te vei număra printre oamenii aceştia şi tu! Se trage din toate direcţiile. N-ai unde să te ascunzi. Iată şi un obuz printre proiectilele de calibru mic. E un elefant ce duce ditamai stiva de lemne în spinare.

acum 6 zile · comentarii (4)

Dragă Burtă Verde, decît să stai să te uiţi toată ziua pe Internet fără nici un folos şi nu eşti dispus să înveţi mare lucru în general, fiind printre cei care au reuşit să păstreze din şcoala generală doar acel simpatic sentiment de superioritate atunci când stăteai cu gaşca pe gard şi scuipai în capul tuturor ălora nou veniţi, e momentul să îţi canalizezi mai lucrativ aceste înclinaţii naturale şi să te apuci de postăceală.

acum 6 zile · comentarii (0)

Având în vedere că subiectul participării cu arma-n mână la Revoluţie a actualului procuror general al României, Tiberiu Niţu, a trecut aproape nevăzut în negura arestărilor şi a ştirilor care ne tot cântă că ne paşte nu ştiu ce război, trebuie cumva şi cineva să îi ceară demisia şefului procurorilor. O fac eu, în calitate de tânăr siderat vizavi de neclaritatea istoriei recente a ţării în care m-am născut.

acum 7 zile · comentarii (29)

După un sfert de secol de postcomunism, în care clasa politică şi subcategoriile sociale ce cresc pe lângă ea şi din cauza ei au încălcat legile în mod repetat, sfidând cetăţeanul de rând, telejustiţia este fenomenul prin care societate românească are senzaţia că i se face dreptate, chiar că este invitată să participe la actul de justiţie.

acum 7 zile · comentarii (7)

Încă de la primele sondaje de opinie făcute în anii ’90, instituţiile cu imaginea cea mai bună erau, pentru români, Armata şi Biserica – cu procentaje relativ egale, de peste 90%. Politicienii au înţeles repede lucrul ăsta şi s-au grăbit să se asocieze, cît mai mult, cu cele două instituţii – sau cu reprezentanţi ai acesteia.

acum 7 zile · comentarii (17)

România de azi e dezorganizată, haotică, la mâna bunului plac şi a minciunii instituţionalizate. Orice iniţiativă, orice analiză şi, în general, orice ins care încearcă să se adapteze civilizaţiei româneşti trebuie să înveţe mai întâi excepţiile, abaterea de la o normă minimă de convieţuire, în numele unui succes îndoielnic.

acum 7 zile · comentarii (78)

Enunţul „Scopul scuză mijloacele” este o propoziţie care, în zilele noastre, a reintrat în circulaţie, find înscrisă aproape pe toate gardurile. Este vorba de „gardurile” din aşa-numita piaţă liberă, fie ea economică sau politică. Enunţul a fost formulat de către Machiavelli în cartea sa „Principele”, carte lăudată inclusiv de către un metafizician ca Lucian Blaga.

acum 7 zile · comentarii (0)