EXCLUSIV VIDEO Drona care a survolat lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD, găsită după apelul public. A ajuns în posesia Poliţiei 17

Drona aparţinând Claboo Media, care a survolat lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD şi care dispăruse fără urmă, a fost recuperată. Dispozitivul, cu informaţii vitale pentru anchetă, a intrat în posesia Poliţiei. Dispariţia dronei s-a petrecut inexplicabil, după ce dispozitivul a înregistrat imagini cu supravieţuitorul care striga după ajutor, agăţat de coada aparatului de zbor.

EXCLUSIV VIDEO Drona care a survolat lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD, găsită după apelul public. A ajuns în posesia Poliţiei Vezi comentarii 17

Marius Constantin rămâne după gratii

Marius Constantin rămâne după gratii

Marius Constantin rămâne în continuare în închisoare. Tribunalul Constanţa i-a respins solicitarea de a fi anchetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Decizia nu este definitivă. De asemenea, instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia controlului judiciar pentru Izaura Anghel şi Grinică-Ion Anghel.

Crăciunul românesc aproape că nu poate fi conceput fără porc. Pregătirea Sărbătorilor nu implică atât căutarea darului spiritual,  cât umplerea mesei, pe cât posibil cu „porcării” . Astfel,  precum evreii de pe vremea lui Moise, care idolatrizau un viţel de aur, românii au suit, chiar şi în statistici, porcul pe soclu, şi i se închină,  spre umplerea pântecelui, transformat sistematic în dumnezeu.

acum 13 ore · comentarii (24)

Victor Ponta a anunţat că renunţă la titlul de doctor şi că, după ce va ieşi din politică, are de gând “să iniţieze un nou demers doctoral”. Vestea bună e că s-ar putea ca, la un moment dat, să iasă din politică. Vestea proastă e că nici acum, în ciuda gestului său aparent onest, dl Ponta tot nu a înţeles despre ce e vorba.

acum 2 zile · comentarii (13)

Pe 8 februarie 1587, călăul Mariei Stuart a avut o zi teribil de proastă. Din motive încă necunoscute, cu prima lovitură de secure n-a reuşit s-o descăpăţâneze total pe regina Scoţiei şi a trebuit să mai lovească de două ori - ba unele relatări spun că şi-a desăvârşit opera abia cu cuţitul. Prin multe din deciziile sale, Victor Ponta ne aminteşte de acel călău.

acum 2 zile · comentarii (45)

Domnul preşedinte al C.J. Vrancea a lansat pe pagina de FB un îndemn sau apel către toţi cetăţenii să umple “Tolba lui Moş Crăciun” amplasată în Piaţa Unirii şi că nu poate singur să o umple, are nevoie de ajutor. Păi, normal, cine poate face singur, ceva concret? De aia există lucruri eficiente în echipă, dar depinde despre ce fel de echipe vorbim.

acum 2 zile · comentarii (76)

De câte ori citesc rânduri tipice unei propagande desuete, care flutură pericolul unei revolte în secuime sau a unei intervenţii militare maghiare, în spaţiul intracarpatic - cum se intenţiona, în decembrie 1989, când camioanele kaki, ale Budapestei, cu ajutoare aparent umanitare, a se citi plutoane gata de luptă, erau deja la câţiva metri de fâşia arată, ce marca graniţa, gata de a intra în Transilvania, pământ în veci românesc - mă apucă râsul.

acum 2 zile · comentarii (25)

Au început dezbaterile pentru bugetul României. La fel de gâfâit, în buza Crăciunului, la fel de neprofesionist redactat şi dezbatut, la fel de lipsit de finalitate ca în ultimii 25 de ani. Audierile în Comisii - o formalitate. Votul în Plen - o simplă suită de discursuri politice. Totul este de fapt agreat după "negocierile" cu FMI şi Comisia Europeană.

acum 2 zile · comentarii (3)

Dacă în prima parte a "Babiloniei", Ilona-Ibolya Andre ne-a povestit Crăciunurile copilăriei, autoarea ne duce înapoi în anii 80. Perioadă din care reţine nu doar lipsa de alimente, ci şi exemplele de hărnicie şi generozitate ale soacrei sale. Bomboanele de pom, reper al copilăriei, devin acum sursă de venit pentru Ilona. Dar şi un prilej al unui moment de babilonie*, depăşit graţie unei fiinţe în care nu credea până atunci: un înger :) .

acum 15 ore · comentarii (4)

Spre deosebire de Sulla, care de fapt n-avea nimic (în comun) cu prefectura, Cernea are, nişte colţi ascuţiţi, faţă de BOR şi Întâistătătorul ei. Şi faţă de Dumnezeu, în general. Cred şi voi încerca să argumentez că Patriarhul are temeinice motive să fie prezent duminică la Cotroceni, de va fi invitat, ceea ce nu mă îndoiesc. Însă nu de unul singur, ci în mijlocul capilor tuturor cultelor legal recunoscute în România!

acum 15 ore · comentarii (45)

Alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte interimar al PNL marchează o schimbare istorică în politica de la noi. Tânărul politician liberal reprezintă un ideal de „capitalism” - promisiunile unei noi generaţii, bazată pe libera iniţiativă şi pe spiritul dezinvolt al activismului public. Va deveni Gorghiu prima femeie prim ministru al României?

Subsemnatul, Ungureanu Laurenţiu, ziarist verde, preşedinte onorific al Comitetului Naţional de Sprijin pentru Textierii Mici şi Mijlocii (CNSTMM), înaintez următoarea petiţie autorităţilor de management al calităţii şi organismelor cu abilităţi în domeniu, din ţară şi din străinătate. Solicit a se acţiona în consecinţă. Rog seriozitate.

România este a doua cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, cu regiuni în care diferenţele dintre nivelurile de trai şi veniturile diverselor categorii socio-profesionale ating cote alarmante. Pentru combaterea acestei realităţi este nevoie în continuare de măsuri sociale de impact şi, la fel de important, de un climat de înţelegere pentru acceptarea acestor măsuri. Astăzi şi FMI se preocupă de problema inegalităţilor.

Ştiţi expresia aia, „Radio Guerrilla, te doare bila“? Nu e din dicţionarul cu zicători şi proverbe, dar a intrat în vocabularul urban în ultimii ani. Ei, bine, a venit momentul ăla din an în care orice om întreg la minte trebuie să facă nişte gesturi de bun-simţ ca să nu aibă mai apoi probleme cu „bila“ de Sărbători (fie că vorbim de „colecist“ sau de „cap“).

Postari Recente