FOTO Cum arată parcarea din Poiana Mică inaugurată astăzi. Braşovenii nu vor mai fi opriţi să urce cu maşinile când staţiunea este aglomerată 0

Investiţia se ridică la 16 milioane de lei, din care primăria a fost nevoită să plătească 8 milioane de lei din bugetul propriu după ce o parte din finanţarea europeană s-a pierdut. Parcarea are 434 de locuri şi va rezolva  o mare problemă a staţiunii Poiana Braşov: lipsa locurilor de parcare.

FOTO Cum arată parcarea din Poiana Mică inaugurată astăzi. Braşovenii nu vor mai fi opriţi să urce cu maşinile când
staţiunea este aglomerată Vezi comentarii 0
Simona Suciu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

VIDEO Senzaţiile tari sunt noile atracţii turistice. Braşovul are parcuri de aventură pentru cei care stau bine cu inima

VIDEO Senzaţiile tari sunt noile
atracţii turistice. Braşovul are parcuri de aventură pentru cei care stau
bine cu inima

În Braşov există multe parcuri de aventură pentru întreaga familie. Sunt şi trasee pentru copii şi pentru adulţi, dar şi atracţii speciale pentru amatorii de adrenalină. Pentru acestea din urmă trebuie să staţi bine cu inima şi să aveţi peste 18 ani.

Festival de teatru pentru copii

Festival de
teatru pentru copii

Teatrul pentru copii Arlechino Braşov invită toţi copiii la a III- a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii,  Caravana Poveştilor care se va desfăşura în perioada 29 mai – 4 iunie 2017.

Soluţii pentru eliminarea cozilor la paşapoarte şi înmatriculări: noi angajări şi birou la Făgăraş. Până atunci însă aglomeraţia va persista

Soluţii pentru
eliminarea cozilor la paşapoarte şi înmatriculări: noi angajări şi birou la
Făgăraş. Până atunci însă aglomeraţia va persista

Autorităţile au făcut o conferinţă de presă în care au anunţat că la Serviciul de Paşapoarte şi Înmatriculări se lucrează la capacitate maximă. Este nevoie de suplimentarea postului şi de infiinţarea unui birou la Făgăraş pentru a prelua o parte din cererile din judeţ. De asemenea traficanţii de bonuri sunt urmăriţi şi nu mai sunt lăsaţi să intre în sediul unităţii.

Îi invidiez pe bătrînii care se simt din ce în ce mai înţelepţi, care se pot lăuda cu ”experienţa” lor de viaţă şi sunt trataţi în consecinţă de generaţiile mai tinere. Eu unul sunt tot mai nedumerit, ca să nu zic de-a dreptul perplex. Şi sunt din ce în ce mai stingherit cînd mi se cer ”sfaturi”, ”soluţii”, ”învăţături” competente.

acum 5 zile · comentarii (251)

Astăzi, înaintea momentului întâlnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanţă şi cu o semnificaţie cu totul deosebită: va fi primul preşedinte american în funcţie care se va duce la Zidul Plângerii, locul sacru de rugăciune pentru evrei şi care este situat în zona de est a Ierusalimului, ocupată şi mai apoi anexată de Israel.

acum 5 zile · comentarii (40)

S-a întâmplat şi anul acesta celebrul eveniment „Noaptea Muzeelor”. Ce-i drept, mai promovată a fost mişcarea de protest a muzeografilor care a precedat pomana culturală, pentru că vremea ploioasă nu i-a mai scos pe români din case ca în alte dăţi, dar nici de această dată nu au lipsit cozile la care oamenii au aşteptat ore în şir.

acum 6 zile · comentarii (16)

Vă spuneam, în articolul de ieri, care putea să fie obiectivul specific, cel puţin în prima etapă, al noii alianţe politico-militare pe care Donald Trump a anunţat-o cu atâta pompă la Riad: concentrarea forţelor necesare pentru a permite lupta eficientă împotriva ameninţării iraniene.

acum 6 zile · comentarii (64)

Principala temă de dezbatere, de controverse şi de talk- showuri a săptămânii ce se încheie astăzi a fost aceea a destinului arhivei SIPA. Un serviciu secret înfiinţat în timpul guvernării lui Adrian Năstase, pe când la Ministerul Justiţiei legea, năzbâtiile, nedreptăţile şi abuzurile le făcea dezagreabila doamnă Rodica Stănoiu. Aşa după o dictau interesele politice ale vremii, ale PSD şi după cum i-o cereau corifeii acestuia.

acum 6 zile · comentarii (7)

Vânătoarea de informatori ai Securităţii ca poliţie politică lasă impresia unei societăţi care a ieşit dintr-o grea ocupaţie străină. Francezii sau polonezii după ocupaţia nazistă, de exemplu. Ocupanţii au dispărut, înfrânţi, iar noi ne curăţăm de elementele colaboraţioniste, de trădători.

acum 6 zile · comentarii (11)

Este de notorietate faptul că premierul Grindeanu a scăpat din „lesa” pe care-şi imagina Dragnea că o ţine cu mână de fier. Anunţul iniţial, că un comitet de la PSD condus de Dragnea va monitoriza la sânge activitatea guvernului, a devenit subiect de bancuri pe internet.

acum 7 zile · comentarii (8)

Agenda noastră publică e mereu plină de surprize, de la dramele Biancăi şi ale lui Victor Slav, la noul 007 fără talent, domnul Ponta. Asta ne face însă de multe ori să uităm de indignarea legitimă faţă de unele măsuri. De ce? Pentru că între timp, şi relativ rapid, „s-a mai întâmplat ceva". Este ceva normal, mai ales în societatea alertă în care trăim.

acum 3 ani · comentarii (1)

Braşov, Strada Prundului, nr. 9, intersecţie cu Strada Trotuş, nr. 2. Un imobil verde, ce poartă patina timpului, şi o parcare amenajată cu locuri libere. O duminică perfectă de august. Vacanţă, în sfârşit, vacanţă! Te bucuri de prieteni, de  frumuseţile ţării, de natură, de oraşe medievale devenite oraşe europene.

acum 3 ani · comentarii (0)