FOTO VIDEO O campioană naţională la şah şi expertă în software reprezintă România la Miss Grand Internaţional 2014  din Thailanda 0

Este frumoasă şi deşteaptă şi cu dimensiuni aproape de perfecţiune. Este campioantă naţională la şah, inginer IT şi prezentatoare de ştiri. A câştigat numeroase concursuri de fumuseţe şi de la 12 ani se află pe podiumurile de modă. A realizat multe în 28 de ani şi speră ca într-o zi să conducă propria companie de software.

FOTO VIDEO O campioană naţională
la şah şi expertă în software reprezintă România la Miss Grand Internaţional
2014  din Thailanda Vezi comentarii 0

MedLife a deschis un Centru de Pediatrie în Braşov

MedLife a deschis un Centru de Pediatrie în
Braşov

Centrul de Pediatrie oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop  şi are aparatură pentru tratarea urgenţelor respiratorii şi digestive, precum şi instrumentar de bază pentru afecţiunile ORL. Totodată, echipa medicală se află în colaborare cu Spitalul Clinic de Copii Braşov, astfel încât să răspundă în permanenţă oricăror nevoi medicale ale pacienţilor.

După ce probabil dimineaţă s-a afişat la Sfânta Liturghie pentru a-l ruga pe bunul Dumnezeu să îl ajute în ceea ce urma să facă, Robert Turcescu a publicat ieri pe blogul său personal un text în care a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anunţul a fost însoţit de câteva documente: statele de plată şi livretul militar.

acum 23 ore · comentarii (77)

Ofiţerii acoperiţi ai serviciilor secrete ar trebui să acţioneze în interesul protejării statului pe care îl reprezintă. Al tuturor cetăţenilor acelui stat. Şi atunci de ce se simte Robert Turcescu vinovat în faţa publicului şi în faţa lui Dumnezeu? Se presupune că orice a făcut în această calitate a făcut-o cu bună-credinţă în interesul propriei ţări.

Dincolo de momentul electoral nu putem scăpa din vedere faptul că sprijinirea separatismului pe criterii etnice reprezintă astăzi motivul pentru o agresiune reală prin care se schimbă frontierele de stat la câteva sute de kilometri de noi. De frică să nu spună prostii şi încercând să joace la toate capetele posibile, candidaţii la Preşedinţie se mulţumesc să fie prudenţi.

Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

Unul din miturile fundamentale româneşti este cel al Meşterului Manole, al sacrificiului de sine pentru a lăsa ceva durabil. Oraşul Bucureşti, atestat documentar în secolul al XV-lea, devenit capitală a Ţării Româneşti, după Curtea de Argeş şi Târgovişte, iar din 24 ianuarie 1862 capitala României nu face excepţie, deoarece, pentru oricine se apleacă asupra istoriei sale, această imagine se poate desfăşura în toată splendoarea sa.

Evanghelia acestei Duminici ne vorbeşte despre pierderea şi câştigarea sufletului. Donarea de organe se încadrează perfect în această tematică: mulţi îşi pierd sufletul încercând să-şi salveze trupul. În schimb, oferirea unei părticele din trupul nostru, pentru aproapele aflat în suferinţă, ne poate salva sufletul.

acum 2 zile · comentarii (17)

Când am ajuns la Sala Radio ieri, 20 septembrie, făcând slalom într-un Bucureşti supra-aglomerat şi cu miros de mici pe grătar, mi-am spus: „Ce stare de normalitate este aici!” – publicul venise la timp, nerăbdător să asculte o orchestră străină de calibru care nu a mai apărut niciodată pe o scenă românească.

acum 2 zile · comentarii (0)

Nu este deloc o întrebare cu răspuns teoretic. Din păcate. În mod constant, aproape programatic, au fost minimalizate, ridiculizate sau chiar scoase din ecuaţie analizele de risc asupra fenomenelor violente care pot zgudui Europa în perioada imediat următoare şi proiecţiile pe termen mediu asupra dezvoltărilor extrem de periculoase care se coagulau deja de câţiva ani.

acum 2 zile · comentarii (50)

Cuvântul central al evenimentului de lansare a candidatului PSD pentru prezidenţialele din România, Victor Ponta, a fost UNIRE. În mod simbolic alături de premier au fost plasaţi în dreapta soţia şi în stânga premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă. Şi dacă nu vorbim de simbolistică ci de posibilitatea istorică de numire a unui premier, oficial de asemenea în Republica Moldova?

acum 2 zile · comentarii (9)

Braşov, Strada Prundului, nr. 9, intersecţie cu Strada Trotuş, nr. 2. Un imobil verde, ce poartă patina timpului, şi o parcare amenajată cu locuri libere. O duminică perfectă de august. Vacanţă, în sfârşit, vacanţă! Te bucuri de prieteni, de  frumuseţile ţării, de natură, de oraşe medievale devenite oraşe europene.

luna trecuta · comentarii (0)
Postari Recente