FOTO Dragnea a adus chinezii în Teleorman ca să îndeplinească visul lui Ceauşescu : hidrocentrala de la Seaca 2

Însoţit de ministrul Economiei, Constantin Niţă şi trei chinezi, Liviu Dragnea a poposit, astăzi, în mijlocul pustietăţii pădurii de la Seaca, pe malul Dunării.  Dragnea a venit în Teleorman în ultima zi de campanie electorală pentru a promite ridicarea hidrocentralei despre care se vorbeşte de ani buni.  În mijlocul pădurii, Dragnea a ţinut să precizeze că hidrocentrala se va face numai dacă în România nu se întâmplă ”altceva”.

FOTO Dragnea a adus chinezii în Teleorman ca să îndeplinească visul lui Ceauşescu : hidrocentrala de la Seaca Vezi comentarii 2

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu cei 65 de primari pesedişti din Teleorman. A ciocnit un pahar de ziua lui şi i-a mobilizat pentru alegeri

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu cei 65 de primari pesedişti din Teleorman. A ciocnit un pahar de ziua lui şi i-a mobilizat pentru alegeri

Liviu Dragnea a poposit în weekendul trecut pe meleaguri teleormănene. În data de 26 octombrie vicepremierul a venit în judeţ pentru a se întâlni cu cei 65 de primari ai PSD .  Vizita a avut pe de o parte un scop electoral, edilii PSD fiind mobilizaţi în vederea alegerilor prezidenţiale din data de 2 noiembrie. Pe de altă parte, Dragnea a vrut să îi cunoască pe noii veniţi în partid.

La Botoroaga s-au împărţit materiale electorale şi bere. S-a întocmit dosar penal pentru coruperea alegătorilor

La Botoroaga s-au împărţit materiale electorale şi bere. S-a întocmit dosar penal pentru coruperea alegătorilor

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale este pe ultima sută de metri şi în Teleorman au început să apară primele incidente electorale cu iz penal. În urma unei sesizări făcute de un cetăţean organelor de poliţie cu privire la faptul că, într-o localitate din judeţ, reprezentanţii unei formaţiuni politice împărţeau bere şi materiale de propagandă, s-a întocmit un dosar penal.

ACL Teleorman  a depus două plângeri la Biroul Electoral Judeţean

ACL Teleorman  a depus două plângeri la Biroul Electoral Judeţean

Alianţa Creştin Liberală Teleorman a depus vineri, 24 octombrie, două plângeri la Biroul Electoral Judeţean Teleorman. Organizaţia reclamă modul în care au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din Alexandria şi alte localităţi. În plus, ACL atrage atenţia asupra faptului că unul dintre preşedinţii secţiilor de votare din Alexandria , Eana Cristian Silviu este ”cunoscut” ca fiind apropiat al PSD.

Primaria Alexandria a oficializat voluntariatul

Primaria Alexandria a oficializat voluntariatul

Primăria Alexandria dă de lucru alexăndrenilor. Cetăţenii cu mult timp liber şi spirit civic pot încheia contracte de voluntariat cu municipalitatea. Regulamentul de organizare şi funcţionare a activităţii de voluntariat la nivelul municipiului Alexandria a fost aprobat în Consiliul local Alexandria, la finalul săptămânii trecute.

Am o greutate în suflet. Nu pot să mă relaxez şi nu pot dormi. Nu pot să continui nişte proiecte cu gândul că cineva are nevoie de ajutor, cerut mie printre altele, iar cei în măsură să o facă afişează indiferenţă şi nesimţire. Nu sunt socialistă, nici nu încurajez ajutoarele sociale, dar ceea ce vreau să vă povestesc astăzi este efectul unei nesimţiri fără margini.

acum 13 zile · comentarii (150)

Aşa s-a trezit. În mijlocul Bucureştiului, în traficul infernal de la ora 18.00. Murdar, cu un sacou rupt în coate, cu pantalonii jigăriţi, cu părul vâlvoi şi uşor ameţit de haos. Se uita în stânga şi în dreapta. Claxoane, praf, gunoaie şi un maidanez. Era imaginea dezolantă pe care o avea în faţa ochilor.

acum 14 zile · comentarii (3)

Nu este o sărbătoare românească, dar cu siguranţă poate fi una foarte amuzantă. Mă refer la Halloween şi la partea cu costumele caraghioase. Partea întunecată nu mă pasionează, aşa că an de an fac abstracţie de ea, pentru că vreau să le ofer copiilor o experienţă distractivă. Sigur că avem ornamente cu fantome, mumii sau vrăjitoare, dar ele sunt de fiecare dată prietenoase.

acum 14 zile · comentarii (2)

Peste 2500 de femei vor fi testate în cadrul unui proiect internaţional de prevenire a cancerului de col uterin, în Regiunea de Nord-Vest. Testările sunt asigurate în cadrul unui proiect de prevenire a cancerului de col uterin câştigat de Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj, în parteneriat Registrul de Cancer din Norvegia şi o asociaţie a rromilor din regiunea de Nord-Vest.

acum 14 zile · comentarii (11)

Probabil că lecţia de învăţat numărul unu, din evoluţia extrem de rapidă a evenimentelor de azi, politice, economice şi militare, care vor deveni, sau nu, istorice, o constituie determinarea fiecărei fiinţe umane de a îşi respecta identitatea, cu luminile şi umbrele sale, de a nu imita pe alţii, de a fi unică, mândră de această diferenţă specifică, care nu striveşte, ci doar amplifică corola de minuni a lumii. Marcată şi în anul 2014 de război.

acum 14 zile · comentarii (0)

La şase luni de la trecerea sa la cele veşnice, Înalt Prea Sfinţitul Arhiepiscop al Râmnicului intră tulburător în legendă. Cu acest nume simplu, popular şi emblematic, GHERASIM AL RÂMNICULUI, ierarhul care a slujit strălucit Biserica Ortodoxă în Oltenia de sub munte păşea, din al nouăzecilea an al vieţii sale, ca şi cum ar fi plutit, cum spunea el însuşi, pe calea veşniciei. A veşniciei creştine.

acum 14 zile · comentarii (0)

Peste 10 000 de români au cerut în stradă, Duminica trecută, Reunirea României cu Republica Moldova. „Profesionalismul” presei a făcut ca şi de această dată mesajul public să fie diminuat prin înaintarea unei cifre eronate de aproximativ 3000, valabilă cu 1 oră înainte de eveniment. O fi incompetenţă, o fi rea intenţie, o fi manipulare voită, e mai puţin important.

acum 14 zile · comentarii (2)

ÎNDRĂZNEALĂ Filmul „Dracula: Povestea nespusă“ este poezie pură, spunând istoria transformării prinţului Vlad Ţepeş în Dracula aşa cum nu a mai fost spusă niciodată pe ecran. Aceasta în ciuda numeroaselor licenţe istorice şi anacronisme pe care le conţine. Cine n-a învăţat istorie în şcoală n-are decât să se informeze, dar sala de cinema are alt rost.

acum 15 zile · comentarii (1)

Reacţia iritată a lui Iohannis la întrebarea despre dobândirea caselor şi acel „ghinion” rostit atât de nefericit arată incompetenţă. Iar cei care îl văd pe Iohannis nu neapărat ca pe salvatorul României, ci măcar ca pe candidatul cu cele mai multe şanse de a-l bate pe Ponta, s-ar putea să înceapă să se uite şi mai jos pe lista de candidaţi.

acum 15 zile · comentarii (54)

Cu câteva ore înainte ca preşedintele Federaţiei Ruse să se reîntâlnească cu preşedintele Ucrainei - stat european liber să îşi aleagă singur viitorul -, un dialog dedicat posibilelor evoluţii ulterioare, ale raporturilor, acum tensionate, dintre Moscova şi Kiev, dintre Moscova şi Bruxelles, dintre Kremlin şi Casa Albă a inclus un flux de date, nuanţări şi predicţii de interes general, la postul public de radio.

acum 15 zile · comentarii (0)

A venit din nou momentul să fim mândri că suntem români! Acum e vremea cea mai fecundă să înghesuim prejudecăţi fudule, să fluturăm mituri şi resentimente, să facem paradă cu salvări naţionale şi să fim măcar înduioşaţi, dacă nu chiar să ne identificăm cu acest fatalism romantic al propriului românism. O să fim, fără să ţinem seama de periodicitatea trăirilor noastre, patrioţi.

acum 15 zile · comentarii (22)
Postari Recente