Drumurile din Teleorman vor fi deszăpezite şi iarna aceasta tot de Tel Drum. Autorităţile susţin că sunt pregătite pentru iarnă 0

Iarna bate la uşă şi prognoza meteo anunţă ninsori în acest weekend inclusiv  în zona judeţului Teleorman. Potrivit autorităţilor judeţene, zăpadă poate să vină, pentru că s-au luat toate măsurile în aşa fel încât drumurile judeţene fie deszăpezite în timp util. De deszăpezire se va ocupa şi iarna aceasta tot Tel Drum.

Drumurile din Teleorman vor fi deszăpezite şi iarna aceasta tot de Tel Drum. Autorităţile susţin că sunt pregătite pentru iarnă Vezi comentarii 0

”Garanţii pentru TINEri”-târg judeţean de locuri de muncă

”Garanţii pentru TINEri”-târg judeţean de locuri de muncă

Peste 100 de tineri din judeţul Teleorman au participat la Târgul judeţean al locurilor de muncă, organizat în Alexandria în cadrul proiectului Garanţii pentru Tineri. Tinerii. Tinerii aflaţi într-un stagiu de calificare pentru a-şi putea găsi un loc de muncă, au avut ocazia să stea faţă în faţă cu mai mulţi angajatori din judeţ în vederea unei posibile colaborări, după încheierea cursurilor.

Ponta votat la Beiu , satul în care s-a plimbat cu barca, cu 75%. Primariţă trecută la PSD spune că nu regretă mişcarea, deşi digul promis nu e nici acum terminat | victor ponta

Ponta votat la Beiu , satul în care s-a plimbat cu barca, cu 75%. Primariţă trecută la PSD spune că nu regretă mişcarea, deşi digul promis nu e nici acum terminat

Victor Viorel Ponta ar fi fost preşedintele României, dacă  în ţară s-ar fi votat precum la Beiu, comuna în care premierul s-a plimbat cu barca pe uliţele inundate şi în care care primăriţa a trecut la PSD. Victor Ponta a fost votat masiv cu procente de 60-80% în toate comunele din Teleorman în care primarii au migrat către PSD.

ACL Alexandria: „10.928 de voturi pentru Iohannis. Este cel mai mare vot anti-PSD dat la Alexandria vreodată“ | psd

ACL Alexandria: „10.928 de voturi pentru Iohannis. Este cel mai mare vot anti-PSD dat la Alexandria vreodată“

Aproape 11.000 de alexăndreni au votat la scrutinul din 16 noiembrie pentru Klaus Iohannis şi împotriva PSD. Pentru oraşul condus de PSD de două decenii, perioadă în care  voturile au fost dirijate masiv către tabăra social-democrată, numărul de voturi este un record. Cifrele au fost prezentate în cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi de Florin Titirişcă şi George Drăghici, copreşedinţi ai ACL Alexandria.

Am o greutate în suflet. Nu pot să mă relaxez şi nu pot dormi. Nu pot să continui nişte proiecte cu gândul că cineva are nevoie de ajutor, cerut mie printre altele, iar cei în măsură să o facă afişează indiferenţă şi nesimţire. Nu sunt socialistă, nici nu încurajez ajutoarele sociale, dar ceea ce vreau să vă povestesc astăzi este efectul unei nesimţiri fără margini.

luna trecuta · comentarii (150)

Aşa s-a trezit. În mijlocul Bucureştiului, în traficul infernal de la ora 18.00. Murdar, cu un sacou rupt în coate, cu pantalonii jigăriţi, cu părul vâlvoi şi uşor ameţit de haos. Se uita în stânga şi în dreapta. Claxoane, praf, gunoaie şi un maidanez. Era imaginea dezolantă pe care o avea în faţa ochilor.

luna trecuta · comentarii (3)

Nu este o sărbătoare românească, dar cu siguranţă poate fi una foarte amuzantă. Mă refer la Halloween şi la partea cu costumele caraghioase. Partea întunecată nu mă pasionează, aşa că an de an fac abstracţie de ea, pentru că vreau să le ofer copiilor o experienţă distractivă. Sigur că avem ornamente cu fantome, mumii sau vrăjitoare, dar ele sunt de fiecare dată prietenoase.

luna trecuta · comentarii (2)

Peste 2500 de femei vor fi testate în cadrul unui proiect internaţional de prevenire a cancerului de col uterin, în Regiunea de Nord-Vest. Testările sunt asigurate în cadrul unui proiect de prevenire a cancerului de col uterin câştigat de Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj, în parteneriat Registrul de Cancer din Norvegia şi o asociaţie a rromilor din regiunea de Nord-Vest.

luna trecuta · comentarii (11)

Probabil că lecţia de învăţat numărul unu, din evoluţia extrem de rapidă a evenimentelor de azi, politice, economice şi militare, care vor deveni, sau nu, istorice, o constituie determinarea fiecărei fiinţe umane de a îşi respecta identitatea, cu luminile şi umbrele sale, de a nu imita pe alţii, de a fi unică, mândră de această diferenţă specifică, care nu striveşte, ci doar amplifică corola de minuni a lumii. Marcată şi în anul 2014 de război.

luna trecuta · comentarii (0)

La şase luni de la trecerea sa la cele veşnice, Înalt Prea Sfinţitul Arhiepiscop al Râmnicului intră tulburător în legendă. Cu acest nume simplu, popular şi emblematic, GHERASIM AL RÂMNICULUI, ierarhul care a slujit strălucit Biserica Ortodoxă în Oltenia de sub munte păşea, din al nouăzecilea an al vieţii sale, ca şi cum ar fi plutit, cum spunea el însuşi, pe calea veşniciei. A veşniciei creştine.

luna trecuta · comentarii (0)

Peste 10 000 de români au cerut în stradă, Duminica trecută, Reunirea României cu Republica Moldova. „Profesionalismul” presei a făcut ca şi de această dată mesajul public să fie diminuat prin înaintarea unei cifre eronate de aproximativ 3000, valabilă cu 1 oră înainte de eveniment. O fi incompetenţă, o fi rea intenţie, o fi manipulare voită, e mai puţin important.

luna trecuta · comentarii (2)

ÎNDRĂZNEALĂ Filmul „Dracula: Povestea nespusă“ este poezie pură, spunând istoria transformării prinţului Vlad Ţepeş în Dracula aşa cum nu a mai fost spusă niciodată pe ecran. Aceasta în ciuda numeroaselor licenţe istorice şi anacronisme pe care le conţine. Cine n-a învăţat istorie în şcoală n-are decât să se informeze, dar sala de cinema are alt rost.

luna trecuta · comentarii (1)

Reacţia iritată a lui Iohannis la întrebarea despre dobândirea caselor şi acel „ghinion” rostit atât de nefericit arată incompetenţă. Iar cei care îl văd pe Iohannis nu neapărat ca pe salvatorul României, ci măcar ca pe candidatul cu cele mai multe şanse de a-l bate pe Ponta, s-ar putea să înceapă să se uite şi mai jos pe lista de candidaţi.

luna trecuta · comentarii (54)

Cu câteva ore înainte ca preşedintele Federaţiei Ruse să se reîntâlnească cu preşedintele Ucrainei - stat european liber să îşi aleagă singur viitorul -, un dialog dedicat posibilelor evoluţii ulterioare, ale raporturilor, acum tensionate, dintre Moscova şi Kiev, dintre Moscova şi Bruxelles, dintre Kremlin şi Casa Albă a inclus un flux de date, nuanţări şi predicţii de interes general, la postul public de radio.

luna trecuta · comentarii (0)

A venit din nou momentul să fim mândri că suntem români! Acum e vremea cea mai fecundă să înghesuim prejudecăţi fudule, să fluturăm mituri şi resentimente, să facem paradă cu salvări naţionale şi să fim măcar înduioşaţi, dacă nu chiar să ne identificăm cu acest fatalism romantic al propriului românism. O să fim, fără să ţinem seama de periodicitatea trăirilor noastre, patrioţi.

luna trecuta · comentarii (22)
Postari Recente