Stiri despre lucrari

  2963 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş:Şantier la Catedrala Ortodoxă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Şantier la Catedrala Ortodoxă

  Catedrala Ortodoxă din Târgu-Mureş trece printr-un amplu proces de reamenajare a căilor de acces şi a canalizării. Astăzi, muncitorii au adunat bucăţile de pavaj din faţa intrării principale spre a săpa şanţuri care vor alcătui viitorul sistem de canalizare al clădirii.

 • Bucureşti: Pasajul Băneasa, inaugurat dar încă în lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Pasajul Băneasa, inaugurat dar încă în lucru

  Autorităţile s-au grăbit să deshidă pasajul cu patru zile înainte de termenul preconizat, 1 decembrie, însă lucrările continuă, blocând traficul.Muncitorii spun că mai au de lucru la pasaj cam o săptămână, în timp ce autorităţile spun că e vorba de câteva zile şi de lucrări pentru care nu merita să fie amânată deschiderea traficului. 

 • Sute de buzoieni vor rămâne fără apă timp de două zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de buzoieni vor rămâne fără apă timp de două zile

  Locuitorii din mai multe cartiere din municipiu vor rămâne pe 2 şi pe 3 decembrie fără apă la robinete. Întreruperea furnizării apei reci va fi cauzată de nişte lucrări de modernizare a Sursei de Apă Sud prin programul ISPA, dar şi din cauza unor spălări ale reţelelor de apă.

 • Braşov: „Vectra”, implicată în scandalul amenajării centurii Sibiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: „Vectra”, implicată în scandalul amenajării centurii Sibiului

  Firma braşoveană a fost contestată de o societate spaniolă, după ce în vara acestui an a obţinut contractul de execuţie a lucrărilor pentru tronsonul II al ocolitoarei Sibiului. Construirea şoselei a fost tergiversată şi, de curând, Guvernul a ridicat fără motiv costurile realizării lucrărilor la suma de 24 de milioane de euro.

 • Se lucrează de zor la liniile de tramvai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se lucrează de zor la liniile de tramvai

  Anunţată pentru începutul lunii decembrie, reluarea circulaţiei tramvaielor în centrul Aradului mai are de aşteptat câteva zile.

 • Bucureşti: Start la lucrările de la Pasajul Lujerului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Start la lucrările de la Pasajul Lujerului

  Constructorii au montat astăzi semnele care restricţionează traficul pe prima bandă a unui sens de mers. Restricţia nu a afectat prea mulţi şoferi pentru că vremea bună şi zilele libere i-au alungat pe bucureşteni din oraş. De miercuri însă începe coşmarul!

 • Centura Timişoarei va deschisă de mâine circulaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centura Timişoarei va deschisă de mâine circulaţiei

  Şoseaua de centură va fi deschisă traficului mâine, după ce ani de zile lucrările au stagnat. Lucrarea este finalizată parţial. Primii paşi pentru şoseaua de centură au început în 2002, când licitaţia a fost câştigată de o societate grecească. Firma nu a lucrat aproape nimic, iar la sfârşitul lui 2006 contractul a fost reziliat şi s-a reorganizat o licitaţie care a fost câştigată de firmele asociate Romstrade şi Vectra,

 • Cluj: Lupta politică ar putea întârzia finalizarea stadionului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Lupta politică ar putea întârzia finalizarea stadionului

  Printre proiectele retrase astăzi de pe ordinea de zi de către preşedintele Alin Tişe se numără şi aprobarea concesionării clădirii turnului de la Stadionul „Ion Moina". Tişe a precizat că nevotarea proiectului ar putea întârzia întregul proiect al stadionului.

 • Atenţie se opreşte gazul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie se opreşte gazul!

  Miercuri, 25 noiembrie a.c., E.ON Gaz Distribuţie întrerupe temporar alimentarea cu gaze naturale în localităţile Valea, Vărgata, Mitreşti şi Vadu din judeţul Mureş.

 • “Doreiii” Capitalei taie internetul în Balcani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Doreiii” Capitalei taie internetul în Balcani

  Muncitorii care lucrează la supralărgirea Centurii Capitalei au scos din pământ stâlpi cu tot cu magistrale internaţionale de fibră optică.  Providerii de net şi companiile au rămas fără conexiune la internet şi au fost nevoite să improvizeze pentru a-şi putea continua activitatea.

 • Construcţii Drumuri somată să refacă lucrările de pe Fabricii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construcţii Drumuri somată să refacă lucrările de pe Fabricii

  După ce carosabilul proaspăt turnat din zona străzii Fabricii s-a degradat, Primăria Satu Mare somează S.C. Construcţii Drumuri S.A. să refacă pe cheltuială proprie stratul de uzură, firma fiind în situaţia de a pierde un contract de aproape 500.000 de lei

Modifică Setările