Autostrada de centură a Capitalei: Lucrările pe Lotul 2 încep săptămâna viitoare. Când ar trebui să fie gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Hotnews
Foto Hotnews

Etapa de execuţie pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) începe săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Supravegherea aeriană a şantierului, pe care o realizăm permanent în parteneriat cu INCAS, arată că, în acest moment, constructorul român are pregătite stocuri de materiale şi de elemente prefabricate pentru începerea lucrărilor: grinzi poduri 428 bucăţi; prefabricate podeţe 320 bucăţi; balast 400.000 mc; armătură 3.258 t. Lotul 2 al A0 Nord are o lungime de 19 km şi traversează teritoriile administrative ale următoarelor localităţi: Corbeanca, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de jos, Afumaţi.

Constructorul trebuie să finalizeze lucrările în vara anului 2024", a scris ministrul Transporturilor, pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că pe acest lot urmează să fie construite 9 pasaje, 2 poduri ( peste râul Moştiştea şi râul Pasărea), un nod rutier la intersecţia cu DN1 Bucureşti - Ploieşti, un nod rutier la intersecţia cu A3 Bucureşti - Braşov, o parcare de scurtă durată, un spaţiu de servicii, un centru de întreţinere şi control. 

Citeşte şi:

Autostrada de centură Nord a Capitalei: A fost desemnat constructorul pentru încă 17,5 km. Când ar trebui să fie gata

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite