Termoenergetica: Aproximativ 590 de blocuri din Sectorul 4 vor rămâne fără apă caldă, până pe 3 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Furnizarea apei calde va fi oprită pentru aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până pe data de 3 iulie,  ca urmare a lucrărilor de reparaţii la reţeaua primară în Sectorul 4, anunţă vineri Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A., care adaugă că lucrările sunt esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

„Începând din data de 14 iunie reprezentanţii companiei Acvatot Srl vor executa lucrări de primă urgenţă pentru înlocuirea conductelor de tur şi de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni. Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00”, conform CMTEB.

Potrivit sursei citate, lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur şi retur) cu diametrul de 1100 mm. De asemenea va fi efectuată şi înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcţie metalică, pentru a menţine siguranţa în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor reţelei de termoficare. 

„Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operaţiuni tot pentru menţinerea în siguranţă a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur şi de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) şi înlocuirea unor aerisiri şi a unor curbe de conductă şi înlocuirea unui alt cupon de ţeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldoviţa”, potrivit Termoenergetica.

Totodată, în această perioadă vor fi efectuate şi verificările hidraulice de etanşeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reşita, Giurgiului şi Bulevardul Brâncoveanu.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie vor lucra în regim permanent şi simultan în mai multe puncte din reţea, pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite