Au fost publicate imagini cu primele două intersecţii supraînălţate din Sectorul 1. Clotilde Armand: Până la sfârşitul anului vom avea 35 VIDEO

0
0
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Primele două intersecţii au fost supraînălţate în Sectorul 1, potrivit primarului Clotilde Armand care afirmă că aceasta este o premieră pentru Capitală.

"Am finalizat construcţiile primelor două intersecţii supraînălţate din Sectorul 1. Ceea ce vedeţi este o premieră pentru Capitală. Până la sfârşitul anului vom avea 35 de astfel de intersecţii supraînălţate, primele vor fi construite în zonele unde avem raportate accidente rutiere şi în apropierea unităţilor de învăţământ. Sunt măsuri luate pentru a descuraja şoferii care circulă cu viteză peste limita legală", a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.  

Conform primarului, de asemenea, au fost adaptate trotuarele la trecerile de pietoni, s-a asigurt sistemul de scurgere a apelor pluviale şi au fost montaţi stâlpi de protecţie între trotuar şi partea carosabilă. 

"În paralel, continuăm cu construcţia de treceri de pietoni supraînălţate şi montarea de limitatoare de viteză din mixtură asfaltică. Aştept feedback de la locuitorii Sectorului 1 cu privire la măsurile luate şi pentru sugestii de a ne îmbunătăţi activitatea. Pentru mine, siguranţa tuturor participanţilor din trafic (şoferi, pietoni, biciclişti etc) este pe primul loc. Aceste lucrări fac parte din Planul de siguranţă rutieră pe care vreau să-l implementez în Sectorul 1 şi sunt realizate sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră", a menţionat Armand.

VIDEO

Conform primarului lucrările fac parte din Planul de siguranţă rutieră pe care vrea să-l implementeze în Sectorul 1 şi sunt realizate sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră.

București


Ultimele știri
Cele mai citite