Trafic îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa din cauza unor lucrări. Zonele afectate

0
Publicat:

Aglomerație, luni, pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona localităţii Feteşti, potrivit unui anunț al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.Traficul este îngreunat, din cauza efectuării unor lucrări.

Aglomerație pe A2 Bucureşti - Constanţa FOTO Arhivă
Aglomerație pe A2 Bucureşti - Constanţa FOTO Arhivă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, pe sensul de mers către Capitală.

Lucrări de consolidare ale unui pod

Traficul se desfășoară pe câte o singură bandă, pentru fiecare direcţie, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea.

Pentru fluidizarea traficului, începând cu ora 12:25, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, cât timp va fi necesar. Poliţiştii vor proceda la oprirea circulaţiei pe sensul către Constanţa, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti.

Având în vedere că se va circula în condiţii de aglomeraţie pe durata zilei în zona lucrărilor, se recomandă conducătorilor auto să aibă multă atenţie, asigurându-se foarte bine la schimbarea benzii, semnalizând din timp această intenţie şi să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule, adoptând o conduită preventivă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite