Lucrări la drum între Predeal şi Râşnov. Ce alternative au şoferii

0
0
La drumul dintre Predeal şi Râşnov se va lucra până în preajma sărbătorilor de iarnă FOTO DRDP Braşov
La drumul dintre Predeal şi Râşnov se va lucra până în preajma sărbătorilor de iarnă FOTO DRDP Braşov

Drumarii lucrează până în preajma Crăciunului la DN73A, care face legătura între Predeal şi Râşnov. Şoferii care vor să evite această porţiune pot alege să treacă prin Braşov

Turiştii care vin din sudul ţării şi vor să ajungă în zona Bran-Moieciu trebuie să ştie că, până la iarnă, vor fi lucrări pe DN 73A, în zona Pârâul Rece. Cei care doresc să evite drumul pe care se lucrează pot alege să ocolească prin Braşov.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că a demarat lucrările la DN 73A, între localităţile Râşnov şi Predeal. Strada este una foarte circulată, în special în weekenduri, când turiştii se îndreaptă spre Bran şi vor să scurteze drumul, fără să mai treacă prin Braşov. 

„Pe DN73A între Predeal şi Râşnov traficul se desfăşoară doar pe o singură bandă, iar circulaţia este dirijată de semafoare. Restricţia este cauzată de o lucrare de consolidare pe o porţiune de câteva zeci de metri. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă rugăm să circulaţi cu prudenţă în zona lucrărilor”, a transmis Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov. 

Reprezentantul drumarilor braşoveni spune că lucrările vor dura aproximativ 4 luni, adică se vor încheia până la începutul iernii. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Vaci dispărute de pe o păşune şi apărute pe o plantaţie de afine. Ce s-a întâmplat

Ursuleţ prietenos, filmat de un turist pe  Transfăgăraşan. Cum a reacţionat mama

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite