Au fost finalizate lucrările la pasajul de la intrarea pe Autostrada Soarelui VIDEO

0
Publicat:

Au fost finalizate lucrările la pasajul de la intrarea Autostrada Soarelui, iar astăzi a fost făcut testul de rezistență, potrivit anunțului primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Foto: Captură Video / Facebook / Robert Negoiță
Foto: Captură Video / Facebook / Robert Negoiță

Pentru test, pe pod au fost puse patru camioane încărcate.

„Suntem la Pasajul de la A2 și, da, suntem la final. Mai avem să punem plantele, azi-mâine punem plantele și dăm drumul la circulație. Nu înainte să facem testele de sarcină. Ia uitați camioanele noastre încărcate conform normativelor și stau pe pod, verificăm rezistența podului la sarcină, niciodată nu poate fi încărcat mai mult decât îl încărcăm noi acum. Am convingerea că totul va ieși în regulă, doar testare conform normelor, să ne asigurăm că totul este în regulă și dăm drumul la circulație”, a declarat Robert Negoiță într-un videoclip live pe Facebook.

Lucrările la pasaj au început în aprilie 2022, iar termenul de finalizare anunțat de primar era sfârșitul anului 2022. Potrivit datelor făcute publice, investiția ar fi de 38 milioane de lei, iar constructorul este ALGORITHM RESIDENTIAL S3, una dintre firmele primăriei. 

  La începutul lunii aprilie, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, îi acuza pe cei din Sectorul 3 că și-au însușit proprietatea intelectuală a conceptului pasajului Europa Unită (intersecția străzii Turnu Măgurele cu bd. Metalurgiei). Este vorba despre suprastructura metalică cu iluminare arhitecturală „tip Vortex” aplicată la pasajul rutier suprateran care s-ar regăsi și în conceptul folosit de Primăria Sectorului 3 la pasajul spre A2 (Autostrada Soarelui).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite