Stiri despre constructii

  1083 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Seminar pentru pregătirea lucrătorilor din construcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminar pentru pregătirea lucrătorilor din construcţii

  Fundaţia "Sătean Brăila" derulează în perioada 01 aprilie şi până pe 31 martie 2011 proiectul „Ocupare garantată prin formarea de competenţe specifice aliniate la necesităţile operatorilor economici din domeniul construcţiilor activi în Regiunea de Sud-Est"

 • Den Braven România, creştere de peste 38% în primele patru luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Den Braven România, creştere de peste 38% în primele patru luni

  Compania Den Braven Romania, lider local pe piaţa spumelor poliuretanice şi pe cea a izolanţilor siliconici şi acrilici, a înregistrat, în primele patru luni ale anului, vânzări de 9,25 milioane de euro, în creştere cu 38,4% faţă de rezultatul obţinut în aceeaşi perioadă din 2009.

 • Jumătate dintre constructori şomează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate dintre constructori şomează

  Deşi s-a încălzit vremea, muncitorii stau acasă, în şomaj tehnic, iar cei care lucrează au salariile înjumătăţite. La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă există solicitări de angajare doar pentru 20 de persoane calificate în construcţii.

 • Botoşani: Criză de locuri de muncă în construcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Criză de locuri de muncă în construcţii

  Firmele de construcţii nu au de lucru şi nu pot rechema oamenii din şomaj ethnic. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are solicitări de angajări doar pentru 20 de persoane în domeniul construcţiilor.

 • Construcţiile au scăzut dramatic în primul trimestru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construcţiile au scăzut dramatic în primul trimestru

  Zăpada abundentă şi frigul năpraznic din primele luni ale anului s-au simţit dramatic în sectorul construcţiilor, care au scăzut, în primul trimestru, cu peste 20% faţă de aceeaşi perioadă din 2009, când criza financiară se instalase deja în România.

 • Terasele și chioșcurile ilegale de pe plajă, demolate de buldozere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terasele și chioșcurile ilegale de pe plajă, demolate de buldozere

  Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Constanţa, Prefectura și forțele de ordine au demolat în această dimineață 28 de construcţii ilegale din staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche.

 • În Focşani fiecare clădeşte cum vrea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Focşani fiecare clădeşte cum vrea

  Din cauză că Primăria nu are arhitect-şef, în oraş se construieşte fără a se respecta nici cele mai elementare reguli de estetic.

 • Constanţa: Prea multe construcţii în Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Prea multe construcţii în Mamaia

  Ministrul Turismului, Elena Udrea, a motivat ieri de ce nu şi-a dat avizul pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al staţiunii Mamaia. Ea susţine că nu se mai oferă turiştilor posibilităţi de agrement şi relaxare, numărul construcţiilor fiind prea mare şi în continuă creştere.

 • Ioan Bolog a construit 40.000 de apartamente, 26 de şcoli şi şapte spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Bolog a construit 40.000 de apartamente, 26 de şcoli şi şapte spitale

  Ioan Bolog sau nea Jean, cum îi spun amicii mai tineri, este unul dintre cei mai cunoscuți şi apreciați oameni din județul Alba. Director vreme îndelungată la Intreprinderea Județeană de Construcții Montaj (IJCM) Alba, Ioan Bolog are în dreptul realizărilor un număr impresionant de lucrări edilitare.

 • SANCŢIUNI: Peste 100.000 de lei au intrat la buget din amenzile pentru construcţii executate ilegal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SANCŢIUNI: Peste 100.000 de lei au intrat la buget din amenzile pentru construcţii executate ilegal

  Aceasta este suma care a intrat în visteria municipalităţii de la aceia care şi-au ridicat ilegal imobile sau au făcut modificări la case Cei care sunt prinşi că au construit fără a avea aprobările legale plătesc de două ori, o dată amenda şi apoi taxele aferente intrării în legalitate. Aşa a reuşit Inspeţia în Construţii să rotunjească bugetul.

 • Muncitorii calificaţi scapă cu bine de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muncitorii calificaţi scapă cu bine de criză

  Patronii ştiu de ce nu se găseşte personal pe piaţa muncii. Muncitorii calificaţi se îndreaptă spre marii agenţi economici cu tradiţie din oraş, de teamă ca firma să nu dispară de pe piaţă. Muncitorii calificaţi caută stabilitatea pe piaţa reşiţeană a forţei de muncă.

 • Angajaţii specialişti sunt aur pentru patroni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii specialişti sunt aur pentru patroni

  Construcţiile sunt cele mai afectate de lipsa muncitorilor, iar patronii pierd contracte care le-ar aduce profit. Aproximativ 14.000 de cărăşeni sunt înscrişi pe listele de şomaj, în timp ce, firmele au prea puţini angajaţi. Agenţii economici caută forţă de muncă, dar piaţa nu este ofertantă.

 • Botoşani: Fără bani şi fără camion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Fără bani şi fără camion

  În această situaţie se află Consiliul Local Ştiubeni care a achiziţionat un camion în urmă cu doi ani de zile. Autovehiculul a fost achiziţionat prin licitaţie de la o firmă de construcţii din Botoţani care între timp a intrat în faliment, iar plăţile către firma de leasing nu au mai fost făcute iar maşina nu are cum să fie înmatriculată.

 • Criza de locuinţe a devenit tot mai acută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza de locuinţe a devenit tot mai acută

  În prezent, sunt peste 5.000 de cereri de locuinţe în Brăila, deşi investiţiile în construcţii au fost de sute de milioane de leiCele mai afectate sunt familiile tinere. Cei mai mulţi încearcă să facă un credit la bancă, alţii aşteaptă câţiva ani să prindă o locuinţă ANL.

 • Esenţialul săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Esenţialul săptămânii

  Comisia Europeană a anunţat marţi adoptarea unei decizii prin care confirmă zona de risc stabilită de autorităţile române în jurul unei ferme din comuna Letea (Tulcea), unde a fost confirmată prezenţa virusului aviar H5N1, informează site-ul Euroactiv.ro.

Modifică Setările