Banatul poate lua avans în infrastructura de transport. Investiții de 100 de milioane de lei în trei ani FOTO

0
Publicat:

Drumuri și Poduri Banat (DPB) a inaugurat la Sânandrei (Timiș), cea de-a treia stație de asfalt din portofoliu. Este compania care a câștigat licitația pentru terminarea drumului de legătură dintre Autostrada Vestului și Timișoara dinspre Sânandrei.

Inaugurarea stației de beton FOTO C.Duma
Inaugurarea stației de beton FOTO C.Duma

Cu o capacitate de producție de peste 700 de tone de asfalt pe oră, compania Drumuri și Poduri Banat (DPB), parte a grupului Maxagro, își dorește să contribuie la îmbunătățirea consistentă a infrastructurii de transport din regiune.  

Vedem infrastructura praf de pe drumurile noastre din Banat și visul meu era de a face drumuri mai bune și să circulăm mai bine. Datorită unor drumuri mai bune în Banat am putea avea avans față de alte regiuni. Stația de asfalt a inaugurat cea mai modernă stație, care recuperează între patru și zece la sută din materialul ce trebuie aruncat. Facem asfalt mai bun, în mod mai economic și tot Banatul ar avea de câștigat de pe urma acestei stații”, a spus la evenimentul de deschidere Ianco Zifceak, fondator al grupului Maxagro.  

Inaugurarea stației de beton de la Sânandrei FOTO C.Duma

Compania Drumuri și Poduri Banat a devenit lider și pe piața construcțiilor din Banat, deținând trei stații de asfalt, două stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 milioane de euro și are finalizate lucrări în valoare de peste 35 milioane de euro.

Este compania care a câștigat licitația pentru terminarea drumului de legătură dintre Autostrada Vestului și Timișoara dinspre Sânandrei. 

Stația noastră de asfalt nu este doar o simplă construcție, ci un simbol al angajamentului nostru față de excelență și inovație în domeniul construcțiilor rutiere. Producem materiale de calitate și sustenabile, utilizând echipamente și utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și poluarea fonică. Echipată cu tehnologie de vârf și facilități moderne, această stație ne va permite să producem asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficient și sustenabil”, a declarat și Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.  

Inaugurarea stației de beton FOTO C.Duma
Inaugurarea stației de beton FOTO C.Duma

Divizia de construcții a grupului Maxagro, cunoscută și sub numele de Drumuri și Poduri Banat, este membră în Asociația Profesională de Drumuri și Poduri din România. Această ramură a grupului este în plină expansiune, investind constant atât în utilaje, cât și în echipa sa. În ultimii trei ani compania a realizat investiții de peste 100 de milioane de lei. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite