Un avocat din Iaşi, membru PNL, lăsat un an să conducă deşi fusese prins cu alcoolemie record la volan. Poliţiştii au uitat să trimită probele la IML 2

Un avocat din Iaşi a fost cercetat timp de patru ani, timp în care procurorii i-au închis o data dosarul şi i-au restituit permisul, după ce poliţiştii ar fi uitat să trimită în timp util probele de sânge pentru a fi analizate. În cele din urmă, avocatul Dinu Şerban, membru PNL, a fost trimis în judecată după ce anchetatorii i-au redeschis dosarul. În urmă două săptămâni, un alt avocat ieşean a ucis un pieton după ce s-a urcat la volan beat.

Un avocat din Iaşi, membru PNL, lăsat un an să conducă deşi fusese prins cu alcoolemie record la volan. Poliţiştii au uitat să trimită probele la IML Vezi comentarii 2
Pnl

Cu câte kilograme este normal să te îngraşi în perioada sarcinii

Cu câte kilograme este normal să te îngraşi în perioada sarcinii

Alimentaţia în perioada sarcinii este extrem de importantă, dar multe femei se plâng de kilogramele în plus pe care le iau pe parcursul celor nouă luni. Medicii susţin că mesele trebuie să fie regulate şi să nu se facă excese. Kilogramele care se iau în plus diferă de la o femeie la alta, dar în medie este recomandat să fie cuprinse între 13 şi 15.

Şefii Bisericii vor să stingă scandalul „schismaticilor“ cu ajutorul unor prelaţi străini

Şefii Bisericii vor să stingă scandalul „schismaticilor“ cu ajutorul unor prelaţi străini

Patriarhul Ioan al X-lea al Antiohiei şi al Întregului Orient şi o delegaţie din partea Patriarhiei Georgiei au vizitat săptămâna aceasta România. Reprezentanţii BOR arată că vizita se explică în contextul împlinirii a 550 de ani de la punerea pietrei de temelie a Mănăstirii Putna. Anunţul vizitelor din partea celor două patriarhii a fost făcut imediat după izbucnirea conflictului dintre BOR şi unii credincioşi.

Metoda secretă prin care şefii DSV câştigă sute de mii de euro de la stat. Cum s-a lepădat de nevastă un şef din Iaşi

Metoda secretă prin care şefii DSV câştigă sute de mii de euro de la stat. Cum s-a lepădat de nevastă un şef din Iaşi

Petru Opriş, director în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Iaşi a divorţat e soţia sa, în timpul unei anchete „Adevărul”, pentru a scăpa de un eventual conflict de interese. Nevasta sa, medic veterinar, derulează de peste un deceniu contracte cu DSV. În aceeaşi situaţie se află şi directorul adjunct Vasile Gaboran care a înfiinţat o firmă, condusă în prezent de nevastă, abonată şi ea la contracte publice.

Despre existenţa regeluiui Mihai am aflat la 23 august 1944. Eram foarte mică, dar îmi amintesc de bucuria celor din jur care spuneau, „uite, regele Mihai ne-a scăpat de nemţi, acum suntem cu englezii şi americanii” (despre ruşi s-a vorbit mai târziu când, la începutul lui septembrie, au ajuns la Arad de unde sunt). Pentru familia mea a scăpa de nemţi a însemnat că am supravieţuit, dar aceasta este altă poveste.

acum 2 luni · comentarii (69)

Cu câteva luni în urmă, pe baza unui set de informaţii care parveneau pe linie diplomatică la Bruxelles, vă anunţam că se prefigura cu certitudine finalizarea procesului de normalizare a relaţiilor dintre Turcia şi Israel, acum confirmându-se procesul similar dintre Turcia şi Rusia, marcat prin vizita pe care Preşedintele Erdogan o va face pe 9 august la Sankt Petersburg.

acum 2 luni · comentarii (31)

D-na Gabriela Vrânceanu-Firea a spus, din poziţia de Primar al General al Capitalei, că ar vrea să nu mai fie închise străzile pentru evenimente culturale, pentru că se blochează circulaţia, iar asta „nu se întâmplă în nicio capitală europeană”. O enervase că Şoseaua Kiseleff era închisă.  Apoi a revenit, într-o conferinţă de presă, spunând că era vorba doar despre concertele din Piaţa Constituţiei. Cum o dăm, tot prost iese.

acum 3 luni · comentarii (26)

Ţara de „doctori”, din România s-ar putea să fie zguduită din temelii dacă se va judeca fără părtinire, cinstit, pe baze ştiinţifice şi legale. Dacă se va merge până la capăt, cum ar fi normal, ar trebui să vedem „Geniile” cu doctorate rămaşi fără diplomele, titlurile şi privilegiile obţinute fraudulos. Plagiatorii ar fi trimişi în judecată pentru furt intelectual. Oare Codul Penal prevede încadrări şi pedepse pentru plagiate?

acum 3 luni · comentarii (1)

Taximetristul e nervos de dimineaţă. „Pe unde să vă duc, doamnă, că e blocat tot oraşul! Merg jumate de Iaşi ca să duc clienţii unde-mi cer, ei ţipă la mine că vreau să-i fur şi că o iau special pe traseele mai lungi. Am crezut că scăpăm de pelerini măcar de azi, că s-a terminat cu Sfânta, dar au rămas tot aici. Au lăsat ăştia moaştele şi astă-noapte afară, ca să mai facă nişte bani. Pai, ce, le strică încă vreo cinci mii de euro?”.

acum 12 luni · comentarii (78)

„Scrisoare Deschisă către ieşeni, ăia care m-aţi votat ca proştii de trei ori. Dragii mei cretini şi isterici, înainte de toate, vă rog să primiţi scuzele mele, în care, vă spun de pe acum, nu cred nici eu. Dar, chiar şi aşa, vă rog să le primiţi, la fel cum aţi înghiţit ca fraierii, timp de 12 ani, toate minciunile pe care vi le-am îndrugat.

acum 1 an · comentarii (19)

Multe tâmpenii s-au răspândit, dragi români, în ultimele zile, pe plaiurile mioritice. Cazul primarului de Iaşi, care şi-a spionat, ameninţat şi bătut fosta iubită, folosindu-şi slugile din Poliţia Locală şi banii cetăţenilor de rând, a scos din nou toată mizeria politico-jurnalisto-coruptă de sub preşul ţărişoarei.

acum 1 an · comentarii (30)

„Ştii ce mi-o făcut? Mi-o trimis doi borfaşi la masă, eram cu un tip şi din ăştia, prieteni ai Cordunenilor, şi i-o zis să plece într-o oră din Iaşi, că fata asta nu e singură”. Sună bine, nu? O fi cool, onorată instanţă, să-ţi vină nişte golani la masă, în buricul târgului, să-ţi spună să dispari rapid din oraş? Din oraşul lor!

acum 1 an · comentarii (130)

Imaginaţi-vă că aţi intra într-un oraş al României sosind acolo cu aşteptările create de cartea de istorie. Cam aşa am intrat eu în Sibiu în anul 2007, când oraşul era capitală culturală europeană. Nu puteţi avea acum această şansă, aşa că vă ofer, cu ochii minţii, drept propunere, oraşul în care locuiesc, Iaşi.

acum 2 ani · comentarii (9)

În urmă cu două zile, dl Gheorghe Nichita, primarul cu care ne-a „blagoslovit” în 2003, cu vreo şase luni înainte de termenul alegerilor locale, dl Constantin Simirad (în schimbul poziţiei de ambasador al României în Cuba, primit la schimb de la PSD), a avut o nouă (şi, aş garanta, nu va fi ultima!) ieşire comică. Prin care demonstrează, cu asupra de măsură, că nu este politician.

acum 2 ani · comentarii (2)

Matei nu mă mai ţine de mână. E mare. Băiat mare! Zburdă-n stânga mea. Zburd şi eu cu el, într-un joc imaginar pe care doar noi doi îl ştim. Mergem spre Sfântă. Îmi povesteşte despre misiuni posibile şi imposibile, despre eroi din lumi numai de el ştiute, despre cât de tare e, mamă, jocul ăsta!

acum 3 ani · comentarii (92)
Postari Recente