Cardurile a sute de italieni, golite de „tâlharii“ de pe net din România. Cum riscaţi să rămâneţi fără fondurile online crezând că aţi câştigat la loterie 0

Cel puţin 180 de tranzacţii frauduloase au fost efectuate de câţiva tineri din Iaşi care au obţinut, folosindu-se de metoda "phishing", datele de identificare de pe cardurile bancare ale unor italieni. Escrocii achiziţionau bunuri de la magazinele online pe care le vindeau la jumătate de preţ în Iaşi.

Cardurile a sute de italieni, golite de „tâlharii“ de pe net din România. Cum riscaţi să rămâneţi fără fondurile online crezând că aţi câştigat la loterie Vezi comentarii 0

FOTO VIDEO Cordunenii versus România. Cum au ajuns interlopii care înjură statul să fie plătiţi din bani publici

FOTO VIDEO Cordunenii versus România. Cum au ajuns interlopii care înjură statul să fie plătiţi din bani publici

În ciuda mediatizării generoase de care au avut parte, membrii importanţi ai clanului Corduneanu nu au fost până acum condamnaţi în dosarele în care au fost implicaţi. Mai mult, trei dintre fraţii care conduc gruparea, printre care şi liderul Costel, au înjosit statul român după ce au obţinut daune morale chiar de la justiţia care încearcă de atâţia ani să îi trimită în spatele gratiilor.

Am văzut că Ioana Lupea vrea cu orice preţ salvarea UDMR în editorialul său ”Miza existenţială a UDMR: recâştigarea electoratului”, fără să spună niciun cuvânt despre cazul Marko Attila sau despre felul hidos în care Hunor l-a apărat pe deja închisul Nagy Zsolt. Ioana Lupea vorbeşte de ”utilitatea intrării UDMR în Parlament”. În ce scop, ca să-şi ascundă penalii la Budapesta sau ca să continue proiectul autonomiei secesioniste pe model rusesc?

acum 6 zile · comentarii (12)

Pentru mine nu a existat un singur moment în care am ştiut cu certitudine că am ajuns pilot. Sigur, există o mulţime de paşi meniţi să te pregătească să ajungi pilot. Licenţele, examenele şi orele de zbor te duc mai aproape de un scop, însă scopul propriu-zis nu este definit de încrederea autorităţilor în abilităţile tale de a manipula manşa unui avion.

acum 5 zile · comentarii (2)

Prima mea reacţie la necazul cucoanei Vasilica, ce-şi cheltuie bănuţii de la stat (vreo 5000 de lei pe lună) doar pe coafor şi e ţinută în viaţă de soţ şi părinţi a fost una, să mă ierte doamnele şi domnişoarele, eminamente misogină. E limpede că parlamentarii ar trebui să fie bărbaţi, eventual cu chelie. Doar aşa ar putea, sărăcuţii, să supravieţuiască.

acum 5 zile · comentarii (37)

La începutul anilor 2000, în sectorul gazelor naturale s-a demarat ideea unei masive restructurări conceptuale a pieţei de gaze, prin liberalizarea acesteia cu scopul declarat, de scădere a costurilor şi creşterea calităţii furnizării gazelor. Analizând cei 15 ani, se poate desprinde că instituţiile responsabile cu funcţionarea pieţii au cea mai mare responsabilitate în nefuncţionarea ei.

acum 6 zile · comentarii (4)

În Parlament, am cunoscut cei mai mulţi oameni fără dileme. Fie au convingeri ferme, fie îşi citesc cu religiozitate mailurile de partid. Deci ştiu. Şi pot. Nu m-am mirat, deci, nici când am văzut lunga listă a semnatarilor unei legi prin care îşi asigură la pensie liniştea financiară, nici când am citit despre senatoarea căreia îi plătesc părinţii coafeza, domnia sa drămuind cei 4.800 de lei de la stat pentru sase ţinute modeste pe lună.

acum 6 zile · comentarii (5)

Dacă în ceruri există o Sfântă Treime, care coboară din când în când, şi în diverse forme, pe Pământ, pe acesta există o Profană Treime, care aspiră în sus, cât mai sus cu putinţă. Aspiraţia merge spre condiţia lui Dumnezeu, care este omniprezent, omniscient şi omnipotent. Aceasta este şi o aspiraţie a Eului individual, formulată de ateul J.P.Sartre în enunţul „Fiecare Eu tinde să devină Dumnezeu”.

acum 6 zile · comentarii (4)

Într-un articol recent, Noii justiţiari ai României, inamicii puşcăriei, ziaristul Dan Tăpălagă, de la Hotnews, analizează poziţii recente al politicienilor români privind justiţia. Sunt corecte aprecierile asupra discursului dlui Kelemen Hunor, care contestă decizii definitive şi irevocabile ale judecătorilor, în dosarul Nagy Zsolt.

acum 6 zile · comentarii (18)

De câteva zile tot citesc despre parlamentarii care îşi votează pensii speciale. Mă oripilez şi nu îmi vine să cred cum pot ofensa o întreagă naţiune cu aceste propuneri. Deunăzi, am repetat că ţara arde şi este măcinată de probleme mari, iar unii se joaca de-a pescuitul. Aruncă momeli, iar mulţimea muşcă. Unde este societatea civilă în ecuaţia asta?

acum 6 zile · comentarii (41)

Imaginaţi-vă că aţi intra într-un oraş al României sosind acolo cu aşteptările create de cartea de istorie. Cam aşa am intrat eu în Sibiu în anul 2007, când oraşul era capitală culturală europeană. Nu puteţi avea acum această şansă, aşa că vă ofer, cu ochii minţii, drept propunere, oraşul în care locuiesc, Iaşi.

acum 6 luni · comentarii (9)

În urmă cu două zile, dl Gheorghe Nichita, primarul cu care ne-a „blagoslovit” în 2003, cu vreo şase luni înainte de termenul alegerilor locale, dl Constantin Simirad (în schimbul poziţiei de ambasador al României în Cuba, primit la schimb de la PSD), a avut o nouă (şi, aş garanta, nu va fi ultima!) ieşire comică. Prin care demonstrează, cu asupra de măsură, că nu este politician.

acum 10 luni · comentarii (2)

Matei nu mă mai ţine de mână. E mare. Băiat mare! Zburdă-n stânga mea. Zburd şi eu cu el, într-un joc imaginar pe care doar noi doi îl ştim. Mergem spre Sfântă. Îmi povesteşte despre misiuni posibile şi imposibile, despre eroi din lumi numai de el ştiute, despre cât de tare e, mamă, jocul ăsta!

acum 2 ani · comentarii (92)
Postari Recente