Aroganţele baronului Nichita, care se lăuda cu pile în SRI. Cum îl umilea pe şeful Poliţiei Locale, care îi spiona iubita: „Băi, Liviule, băi, eşti un dobitoc” 1

Baronul de la Iaşi se lăuda unui şef din Poliţia Locală, instituţie folosită pentru spionarea amantei lui Nichita, că a discutat cu presupuşi angajaţi ai SRI care i-ar fi spus că nu este supravegheat. La doar câteva zile a fost reţinut de DNA. Mai mult, potrivit rechizitoriului, la momentul respectiv, Nichita era supravegheat de cel puţin un an şi jumătate.

Aroganţele baronului Nichita, care se lăuda cu pile în SRI. Cum îl umilea pe şeful Poliţiei Locale, care îi spiona iubita: „Băi, Liviule, băi, eşti un dobitoc” Vezi comentarii 1

Număr record de implanturi cohleare la Iaşi. S-a redat auzul pentru zeci de persoane, de la bebeluşi până la vârstnici

Număr record de implanturi cohleare la Iaşi. S-a redat auzul pentru zeci de persoane, de la bebeluşi până la vârstnici

Conducerea Spitalului de Recuperare din Iaşi, unitate unde funcţionează singurul Centru de Audiologie şi Vestibulogie din Moldova, susţine că urmează să mai primească 2,3 milioane de lei pe programul naţional de implant cohlear. Astfel, celor 25 de implanturi deja realizate se vor mai adăuga încă 15, ceea ce va face ca anul acesta să se înregistreze un număr record de la înfiinţarea centrului.

Apel la solidaritate. Fiul unui preot militar are nevoie de 100.000 de euro pentru un transplant de măduvă

Apel la solidaritate. Fiul unui preot militar are nevoie de 100.000 de euro pentru un transplant de măduvă

Fiul preotului militar Valentin Pâţâligă, David, are nevoie de ajutor. Băiatul în vârstă de şapte ani a fost diagnosticat săptămâna trecută cu leucemie acută limfoblastică şi este internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Şansa lui David este un transplant de măduvă estimat la 100.000 de Euro, sumă care depăşeşte posibilităţile familiei.

Dinastia Astărăstoae, dărâmată după 16 ani. Un traseist politic, un medic acuzat de malpraxis şi un altul de luare de mită vor şefia de la Colegiul Medicilor Iaşi

Dinastia Astărăstoae, dărâmată după 16 ani. Un traseist politic, un medic acuzat de malpraxis şi un altul de luare de mită vor şefia de la Colegiul Medicilor Iaşi

Epoca profesorului Vasile Astărăstoae care se află la conducerea Colegiului Medicilor Iaşi (CMI) din 1999 se încheie în mai puţin de o lună. Momentan, şi-au exprimat public intenţia de a candida la şefia colegiului doi medici ieşeni, Tudor Ciuhodaru şi Răzvan Socolov, surse din sistem indicând că inclusiv actualul decan al Facultăţii de Medicină de la UMF, Doina Azoicăi, ţinteşte către această poziţie.

Pentru întâlnirea de vineri cu Preşedintele am propus-o pe Elena Calistru, de la asociaţia Funky Citizens. Prima dată am vazut-o pe Elena la o consultare pe care au solicitat-o Ministerului de Finanţe, în urmă cu 2 ani. Ne-am mai văzut la alte întâlniri similare. Am fost impresionat de ceea ce face şi ce spune.

acum 23 zile · comentarii (42)

”În faţa furtunii de praf, muntele părea un pitic.Profetul privea de la distanţă, din şaua antilopei sale, gândindu-se că norul acela, de două ori mai înalt decât marele Korganon şi fără capăt de-a lungul zării, avea să se strecoare prin fiecare crăpătură, murdărind odăile călugărilor, îngrozind vitele din grajduri, culcând la pământ tufele de lavandă, umplând aerul cu uscăciune[...] Veştmintele profetului începură să fluture sub bătaia...”

acum 8 zile · comentarii (0)

Toţi cei ce se îndeletnicesc cu scrisul, în sensul că şi-au făcut din aceasta o profesie ori că scrisul este o componentă a acesteia, ştiu foarte bine că nimic nu e mai greu decât găsitul primei fraze. Al frazei de început, frază de tip iluzie, de tip garanţie că ai ales drumul cel bun şi că cel care te citeşte va continua să o facă stârnit de ideea din incipit.

acum 9 zile · comentarii (0)

„Versurile melodiei conţin un mesaj social care instigă la o trezire din letargia cu care se confruntă o societate în care valorile urmează un trend degenerativ, (...)iar mesajul general e "nu te da bătut". (...)Te îndeamnă să te rupi de elementele negative din viaţa ta, chiar şi cu riscul de a te răni singur, de a găsi tăria să fii diferit faţă de restul lumii, să accepţi ceea ce eşti şi să-ţi croieşti propriul destin." (Andrei Găluţ&Alex Pascu)

acum 24 zile · comentarii (47)

În cadrul unui seminar la Centrul de Studii Strategice şi Internaţionale şeful CIA, John Brennan, spunea: „Parisul nu este singura opţiune a ISIS. Mă gândesc că şi noi în SUA trebuie să fim vigilenţi. Este clar că organizaţia teroristă are o agendă externă gata să o ducă la îndeplinire, agendă pregătită cu mult timp înainte. Acest lucru a oferit ISIS răgazul să-şi pregătească operativii şi logistica (arme şi centuri cu explozibil).”

acum 11 zile · comentarii (23)

Taximetristul e nervos de dimineaţă. „Pe unde să vă duc, doamnă, că e blocat tot oraşul! Merg jumate de Iaşi ca să duc clienţii unde-mi cer, ei ţipă la mine că vreau să-i fur şi că o iau special pe traseele mai lungi. Am crezut că scăpăm de pelerini măcar de azi, că s-a terminat cu Sfânta, dar au rămas tot aici. Au lăsat ăştia moaştele şi astă-noapte afară, ca să mai facă nişte bani. Pai, ce, le strică încă vreo cinci mii de euro?”.

acum 2 luni · comentarii (78)

„Scrisoare Deschisă către ieşeni, ăia care m-aţi votat ca proştii de trei ori. Dragii mei cretini şi isterici, înainte de toate, vă rog să primiţi scuzele mele, în care, vă spun de pe acum, nu cred nici eu. Dar, chiar şi aşa, vă rog să le primiţi, la fel cum aţi înghiţit ca fraierii, timp de 12 ani, toate minciunile pe care vi le-am îndrugat.

acum 7 luni · comentarii (19)

Multe tâmpenii s-au răspândit, dragi români, în ultimele zile, pe plaiurile mioritice. Cazul primarului de Iaşi, care şi-a spionat, ameninţat şi bătut fosta iubită, folosindu-şi slugile din Poliţia Locală şi banii cetăţenilor de rând, a scos din nou toată mizeria politico-jurnalisto-coruptă de sub preşul ţărişoarei.

acum 7 luni · comentarii (30)

„Ştii ce mi-o făcut? Mi-o trimis doi borfaşi la masă, eram cu un tip şi din ăştia, prieteni ai Cordunenilor, şi i-o zis să plece într-o oră din Iaşi, că fata asta nu e singură”. Sună bine, nu? O fi cool, onorată instanţă, să-ţi vină nişte golani la masă, în buricul târgului, să-ţi spună să dispari rapid din oraş? Din oraşul lor!

acum 7 luni · comentarii (130)

Imaginaţi-vă că aţi intra într-un oraş al României sosind acolo cu aşteptările create de cartea de istorie. Cam aşa am intrat eu în Sibiu în anul 2007, când oraşul era capitală culturală europeană. Nu puteţi avea acum această şansă, aşa că vă ofer, cu ochii minţii, drept propunere, oraşul în care locuiesc, Iaşi.

acum 1 an · comentarii (9)

În urmă cu două zile, dl Gheorghe Nichita, primarul cu care ne-a „blagoslovit” în 2003, cu vreo şase luni înainte de termenul alegerilor locale, dl Constantin Simirad (în schimbul poziţiei de ambasador al României în Cuba, primit la schimb de la PSD), a avut o nouă (şi, aş garanta, nu va fi ultima!) ieşire comică. Prin care demonstrează, cu asupra de măsură, că nu este politician.

acum 1 an · comentarii (2)

Matei nu mă mai ţine de mână. E mare. Băiat mare! Zburdă-n stânga mea. Zburd şi eu cu el, într-un joc imaginar pe care doar noi doi îl ştim. Mergem spre Sfântă. Îmi povesteşte despre misiuni posibile şi imposibile, despre eroi din lumi numai de el ştiute, despre cât de tare e, mamă, jocul ăsta!

acum 2 ani · comentarii (92)
Postari Recente