Poveste tristă de Crăciun. Micuţul Dragoş Andrei, de doar doi ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a face un transplat care să-i facă inima puternică 0

Dragoş Andrei Donose, un copil de doar doi ani si jumătate, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativă, o malformaţie foarte gravă a inimii. Medicii au spus că este posibil să se fi născut aşa, sau o răceală puternică i-a afectat miocardul, muşchiul inimii, care nu mai are puterea să pompeze sângele în corp. Pana acum s-au scos la licitaţie produse şi servicii, s-au creat campanii pe reţelele de socializare.

Poveste tristă de Crăciun. Micuţul Dragoş Andrei, de doar doi ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a face un transplat care să-i facă inima puternică Vezi comentarii 0

Ultimii 25 de ani ne-au adus o americanizare ca-n filme. Obrăznicia, nesimţirea, hoţia, delapidarea, trădarea, jecmăneala, invidia, toate relele umane au fost ascunse cu neobrăzare sub sintagma: ”Ştiu eu, aşa e în America”. La 25 de ani de la Revoluţie suntem mai inumani ca nicicând unii cu alţii, iar asta se vede cel mai mult la locul de muncă şi în relaţiile noastre directe. Cred că am devenit mai americani  decât americanii.

acum 8 zile · comentarii (29)

Copii de grădiniţă şi din clasele I-IV nu vor mai primi miere la şcoală. Guvernul n-a găsit bani pentru a continua aplicarea Legii 509/2006. Vorbim de 60 de grame de miere pe săptămână pentru fiecare dintre ei. Un borcan de 1 Kg la patru luni. 60 de lei pe an în piaţa liberă, cel mult 50 dacă ştii să negociezi şi rulezi cantităţi mari.

acum 8 zile · comentarii (9)

2014 va rămâne în istoria Europei drept anul celei mai grave crize de securitate după încheierea Războiului Rece. Relansarea expansionismului  rusesc, cu încălcarea fără reţineri a normelor internaţionale, ne-a arătat cât de fragilă este pacea pe continent. De aceea, avem o singură opţiune: relansarea proiectului european, ca răspuns la provocările privind apărarea comună.

acum 8 zile · comentarii (3)

În pofida validării rezultatelor alegerilor din 30 noiembrie, Republica Moldova rămâne a fi un stat invalid, adică inapt să combată corupţia care l-a schilodit. Pe 9 decembrie s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Anticorupţiei şi în aceeaşi zi au fost validate mandatele parlamentare, deşi pe numele unor indivizi ar trebui emise mandate de arest.

acum 8 zile · comentarii (0)

Încă n-a ajuns oficial la Cotroceni, dar agenda i-a fost deja pregătită. De cînd s-a aflat rezultatul alegerilor, s-au umplut ziarele, site-urile, blogurile cu opinii despre ce trebuie să facă şi să nu facă preşedintele. S-ar părea că cea mai mare dificultate a începutului de mandat prezidenţial va fi să facă faţă enormelor aşteptări ale societăţii.

acum 9 zile · comentarii (46)

Gorbaciov intră oare în jocul complicat al lui Putin? Sau ştie o altă poveste şi e cu adevărat disperat? Doar aceste două variante pot justifica transmiterea unui mesaj deosebit de interesant în care, cu o panică reală şi parcă presat de o constrângere temporală numai de el ştiută, cere demararea de urgenţă a unor convorbiri diplomatice pentru detensionarea situaţiei existente între SUA şi Federaţia Rusă.

acum 9 zile · comentarii (22)

Economia de piaţă românească, departe de a întruni calităţile de performanţă, civilizaţie şi minim bun simţ ale spaţiului economic vest-european, este mai degrabă o cloacă în care marile corporaţii profită de indulgenţa legislaţiei româneşti şi de complicităţile înalte ale unor idivizi corupţi din cercurile politice.

acum 9 zile · comentarii (23)
Postari Recente