Expoziţie de tehnică de luptă şi jocuri pentru copii de Ziua Internaţională a Copilului

Expoziţie de tehnică de luptă şi jocuri pentru copii de Ziua
Internaţională a Copilului

Cea de-a patra ediţie a evenimentului preferat al copiilor, “Fii eroul nostru!” se va desfăşura pe 1 Iunie în parcarea Shopping City Galaţi, între orele 10,00 – 13,00. Toţi copiii dornici să petreacă ziua de 1 Iunie cu activităţi speciale, concursuri atractive, joacă educativă, teatru de păpuşi şi multă aventură, sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Galaţi.

Ce se întâmplă când intri în depăşire ca nebunul. Un gălăţean a ajuns cu maşina în gardul unui imobil după ce un alt şofer a intrat în el

Ce se
întâmplă când intri în depăşire ca nebunul. Un gălăţean a ajuns cu maşina în
gardul unui imobil după ce un alt şofer a intrat în el

Un bărbat de 29 de ani este anchetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a efectuat o depăşire riscantă. Şoferul imprudent a observat că din faţă vine o altă maşină, a revenit pe sensul său de mers, dar a intrat într-un autoturism care circula regulamentar, scoţându-l pur şi simplu de pe şosea.

Olimpicul care vrea să descopere noi subdiviziuni ale materiei: ”Pentru cei din afară nu vom fi niciodată decât nişte minţi strălucite”

Olimpicul
care vrea să descopere noi subdiviziuni ale materiei: ”Pentru cei din afară nu vom fi niciodată decât nişte minţi strălucite”

Cristian Ilie (18 ani) este elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri” din Galaţi şi a ocupat locul întâi la concursul de Fizică organizat de Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele, unde a fost construit cel mai mare laser din lume. El a câştigat şi olimpiada judeţeană la Fizică în clasa a IX-a şi a obţinut medalia de bronz la naţională, fiind calificat şi la olimpiada din acest an.

Român condamnat după ce s-a dat drept o brunetă sexi şi le-a luat zeci de mii de dolari străinilor îndrăgostiţi

Român condamnat după ce s-a dat drept o brunetă sexi şi le-a luat zeci de mii de dolari străinilor îndrăgostiţi

Judecătoria Galaţi l-a condamnat la închisoare cu suspendare pe gălăţeanul Eduard Gabriel Căpăţână, pus sub inculpare pentru înşelăciune, după ce şi-a creat conturi pe diverse site-uri matrimoniale, reuşind să păcălească mai mulţi cetăţeni străini, care şi-au deschis cu generozitate portofelele pentru onoarea de a se căsători cu o româncă.

Un adolescent de nota 10. Este olimpic la Franceză şi scrie poezii fără rimă: „Ne bucurăm de micile victorii pe care le obţinem pe parcursul călătoriei“

Un adolescent de nota 10. Este olimpic la Franceză şi scrie poezii fără rimă: „Ne bucurăm de micile victorii pe care le obţinem pe parcursul călătoriei“

George Sebastian Găinaru (14 ani) este elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Galaţi şi a câştigat din clasa a V-a până acum peste 60 de premii la olimpiadele de Franceză, Română şi la concursuri naţionale de lectură şi interpretare, creaţie literară şi poezie, 43 dintre ele fiind premii I.

Peste 40 de studenţi ai Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi-au mutat pentru o zi sala de curs la Salonul Internaţional de Carte Bookfest pentru a participa la un dublu eveniment, o dezbatere pe tema „Puterea morală a cărţilor” şi lansarea romanului profesorului şi scriitorului Caius Dobrescu, „Moarte în ţinutul secuilor”.

acum 16 ore · comentarii (1)

Coaliţia pentru familie îmi aduce aminte de Ion Ţiriac. Acelaşi mod de lamentare fără sens şi nevoia de a face ceva care se transformă într-o formă respingător de critică la adresa concetăţenilor tăi. Conservatorism şi mulţumire de sine pentru simplul fapt că suntem „rumâni” sau „familişti” de parcă acest lucru ar fi o diplomă de bună purtare.

acum 17 ore · comentarii (37)

Ţi s-a întâmplat şi ţie? Ai simţit că îţi fuge de sub picioare, nu-i aşa? Pentru majoritatea oamenilor, pierderea dinţilor este un adevărat coşmar nu doar din perspectiva estetică sau funcţională, cât şi din punctul de vedere al confortului, pentru că, de regulă, tratamentul complet al unui spaţiu lăsat în urmă de un dinte pierdut presupune multiple vizite la dentist şi intervenţii complexe precum adiţia osoasă sau implantul dentar.

acum 17 ore · comentarii (0)

Ce urlă unii că au apărut informaţii secrete, înainte de desecretizarea dosarelor secretizate de stat?!!! Cum să acuzi „Incidente de securitate”?!!! Banalităţi. La noi e un lucru normal, firesc, care se întâmplă de ani de zile, indiferent de ocârmuirea de partid. Nu vedem cu toţii în media, cum apar „bombe” şi dezvăluiri permanente, ca şi cum ar fi fost redactate dinainte, în laboratoare specializate.

acum 21 ore · comentarii (0)

Cei care au cumpărat, din bani publici, dezinfectantul falsificat, fără să facă niciun demers pentru a verifica (din lene, din incompetenţă sau din interes) ceea ce cumpără, sunt nişte ucigaşi. Nu bacteriile ucid în spitale, ci corupţia. Şi batista de pe ţambal, căci de ani de zile se ştie ce se întâmplă, dar instituţiile statului, anesteziate politic, se fac că nu văd.

acum 1 an · comentarii (2)

Modelele tembele îndelung hăulite la televizor au dat roade. Nu mai contează preotului milostiv, pomana oferită cu discreţie sau binefăcătorul anonim. Societatea modernă a reuşit să facă modele din inşi precum Gigi Becali, care cumpără imagine pozitivă cu acte de milostenie ostentative, transmise în direct, la ore de maximă audienţă.

acum 1 an · comentarii (6)

Văzută dinspre reprezentanţii societăţii civile româneşti, criza europeană a refugiaţilor nu seamănă de nicio culoare cu „filmul” trăit de o bună parte din migraţia românească. Şi nu vorbesc aici de migraţia aceea admirabilă, care a apucat calea străinătăţii pentru a munci pe brânci, pentru o plată pe măsură, ci de ceilalţi.

acum 2 ani · comentarii (11)

Vrem, nu vrem, asistăm la o adevărată avalanşă de scandaluri în Sănătatea românească. Nimic nu pare să mai meargă, iar lucrurile nu ţin doar de mentalitate, oricât de mult s-ar căzni unii să ne facă să credem că ar fi de vină pentru balamuc doar năravurile proaste din sistem.

acum 2 ani · comentarii (4)

Până la urmă, nimic nou sub soare. Acum vreo 30 de ani, democraţia americană a fost lovită de un val de indignare legat de declaraţiile unui candidat la Senat, care acuza sistemul de falsă religiozitate. Situaţia de peste Ocean seamănă perfect cu fenomenul românesc al falsei atitudini pro-monarhice,

acum 2 ani · comentarii (82)
Postari Recente