Poliţist de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila, condamnat pentru uciderea unui coleg la o partidă de vânătoare

Poliţist de la Biroul
Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila, condamnat pentru uciderea unui coleg la o partidă de vânătoare

Agentul şef principal Iulian Constantin Dobrotă a primit trei ani de închisoare, cu suspendare condiţionată, pentru ucidere din culpă, după ce în decembrie 2013  l-a împuşcat mortal pe colegul său de birou, Adrian Cireaşă, tată a doi copii, în timp ce se aflau la vânătoare de mistreţi, în pădurea Bâlhac, pe fondul de vânătoare Corbu Vechi.

O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul. Şoferul, dus cu elicopterul SMURD la Bucureşti UPDATE

O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul. Şoferul, dus cu elicopterul SMURD la Bucureşti UPDATE

Şoferul cisternei încărcate cu GPL, care s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe drumul european 584 Brăila - Slobozia, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, a fost scos din cabina autovehiculului şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Traficul rutier este în continuare blocat.

Victimele vremii: O femeie a murit în Brăila după ce un copac a căzut peste ea. Galaţi: Zece răniţi, 130 de copaci doborâţi, o casă şi cinci maşini avariate

Victimele vremii: O femeie a murit în Brăila după ce un copac a căzut peste ea. Galaţi: Zece răniţi, 130 de copaci doborâţi, o casă şi cinci maşini avariate

O femeie a murit, marţi seară, după ce un copac a căzut peste ea în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila, iar alte trei persoane au fost rănite. Şi la Galaţi, zece oameni au ajuns la spital după ce au fost răniţi de copaci sau crengi rupte de vântul puternic, peste 150 de apeluri de urgenţă înregistrându-se în urma furtunii puternice.

Un şofer băut a lovit în plin cu maşina un alt autoturism. Un copil de 6 ani a fost rănit şi transportat la spital

Un şofer băut a lovit
în plin cu maşina un alt autoturism. Un copil de 6 ani a fost rănit şi transportat
la spital

Un brăilean a dat dovadă de inconştienţă maximă. Bărbatul de 67 de ani a consumat o cantitate apreciabilă de alcool, analizele ulterioare arătând că avea o alcoolemie de de 0,92 mg/l în aerul expirat, şi apoi a plecat cu maşina. Pentru că nu mai putea aprecia corect distanţa faţă de autovehiculele din faţa sa, a intrat cu viteză într-un alt autoturism.

Săptămâna trecută am văzut cum statul român, deşi dispune de toate mijloacele pentru a filtra aplicaţiile de cetăţenie şi, respectiv, pentru a retrage această calitate celor care îi încalcă flagrant Constituţia şi legile, s-a pricopsit cu un număr impresionant de cetăţeni a căror traiectorie de viaţă este tocmai lupta împotriva statului român.

acum 8 ore · comentarii (14)

M-am întors în România din multe motive, dar probabil primul motiv e pentru că îmi plac românii. Pe parcurs am să vă spun şi alte motive. În anii de când am revenit am recunoscut pe de o parte, natura procesului prin care trece acest popor în acest moment, dar şi faptul că e o oportunitate de a participa la ceva care în majoritatea celorlalte ţări europene s-a încheiat demult – construcţia unei naţiuni.

acum 10 ore · comentarii (0)

Nu trebuie să fii cine ştie ce rafinat analist politic spre a băga de seamă că PSD greşeşte zilnic. Se vede cu ochiul liber că cel mai mare partid din România şi-a pierdut busola. Că este din ce în ce mai nesigur pe sine. Că vectorii săi de imagine una spun azi, alta spun mâine. Că s-a insinuat deja o oarecare prăpastie între Daddy Dragnea şi premierul Mihai Tudose şi că în guvernul PSD-ALDE există mai mulţi poli de putere decât ar fi cazul.

acum 13 ore · comentarii (19)

România există datorită unor eroi. Eroi demni, repere de curaj, patriotism şi integritate. Eroi cu biografii care întrec şi cele mai spectaculoase scenarii de film. Eroi de care însă ştiu tot mai puţini români. Am susţinut mereu că vorbim prea puţin despre cei care ne fac sau ne-au făcut mândri în lumea întreagă.

acum 2 zile · comentarii (13)

Observ că a devenit o modă atacarea în scris ori în emisiuni de televiziune a filosofului Andrei Pleşu. Mai-mai să cred că este vorba despre un nou hobby sau despre o modalitate de a-ţi petrece, fără prea mari cheltuieli, concediul. De a-ţi dovedi ţie însuşi că eşti persoană importantă şi că, în fine, ţi-ai găsit un rost în viaţă.

acum 2 zile · comentarii (106)

După ce a atacat virulent „corectitudinea politică“ într-un text pe care îl găsiţi mai jos, domnul Pleşu se plînge de „poluarea“ aerului pe care îl respirăm. Dualitatea unui astfel de comportament ar trebui să îl pună pe gânduri. Este însă posibil ca la vârsta dânsului să nu-şi mai amintească ce a scris fie şi cu doar câteva zile în urmă.

acum 2 zile · comentarii (0)

ISIS a lovit din nou, necruţător şi sângeros. La câteva ore după atentat, Amaq News Agency, agenţia care de regulă difuzează mesajele teroriştilor islamişti în care apar revendicările atentatelor, i-a numit pe teroriştii de la Barcelona drept „Soldaţi ai Islamului“:

acum 2 zile · comentarii (26)

Doi tineri bucureşteni – Alina Pătru şi soţul ei, Radu Bârlă –, fondatori ai Asociaţiei Renascendis, şi-au părăsit carierele din capitală (lucrau la Muzeul Naţional de Artă), s-au stabilit în Felmer şi şi-au dedicat activitatea punerii în valoare a patrimoniului săsesc (în principal religios) din Braşov, Făgăraş şi, în viitor, restul Ardealului. Fac astfel ce-ar trebui să facă statul român – putrid, corupt şi într-o agonie urât mirositoare.

acum 3 zile · comentarii (1)
Postari Recente