Bătrână lovită de o mașină răsturnată și proiectată pe trotuar. Acum câteva zile, un șofer a intrat cu mașina într-un șantier

0
Publicat:

O femeie de 81 de ani, pieton, a fost rănită, după ce o un șofer de 49 de ani a pătruns într-o intersecție, a lovit o altă mașină care s-a răsturnat și a fost proiectată, ulterior, în afara părții carosabile, pe trotuar.

Poliția face verificări la locul accidentului FOTO: Arhivă, Adevărul
Poliția face verificări la locul accidentului FOTO: Arhivă, Adevărul

Accidentul a avut loc miercuri, 6 martie 2024. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brăila au fost sesizați prin apel 112 și au stabilit că accidentul a pornit de la o ciocnire între două mașini.

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 49 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Școlilor, dinspre strada Griviței către Calea Galați, a pătruns în intersecția cu Bulevardul Independenței și a lovit un alt autovehicul ce se deplasa pe bulevard, dinspre Calea Călărașilor, condus de o femeie de 41 de ani, din Brăila.

În urma impactului autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara părții carosabile unde s-a răsturnat și a lovit o femeie de 81 de ani, din Brăila, ce se afla în calitate de pieton pe trotuar. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 81 de ani, ce a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, urmând a le fi recoltate mostre biologice la spital”, a precizat Poliția Brăila.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șofer intrat cu mașina într-un șantier din Brăila

Tot la Brăila, zilele trecute, un şofer a intrat cu mașina într-un șantier de pe o stradă din Brăila. Acesta a trecut printre balizele de semnalizare și s-a izbit de un buldoexcavator. 

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că șoferul unei mașini a intrat într-un șantier. 

Din primele cercetări, un bărbat de 66 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe podul Apollo, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, în zona unde se efectuează lucrări, a pătruns în șantier printre balizele de semnalizare, lovind molozul și un utilaj parcat.

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în autoturism, o femeie de 56 de ani, din comuna Gemenele, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Poliția Brăila.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„În cauză sunt continuate verificările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite