O copilă din Brăila a plecat de la școală și nu a mai revenit acasă. Este căutată la nivel naţional și internațional

0
Publicat:

Alertă la Brăila, unde o fată de 15 ani, a plecat de la școală și nu a mai revenit acasă. Mama adolescentei a sesizat autoritățile, iar acum este căutată la nivel naţional și internațional.

Copila a plecat de la liceu și nu a mai revenit acasă FOTO: Poliția Română
Copila a plecat de la liceu și nu a mai revenit acasă FOTO: Poliția Română

Potrivit Poliției Brăila, joi,  4 aprilie, în jurul orei 14:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la dispariţia fiicei sale minore. 

Mama fetei a anunțat că fiica sa, Andreea Casimatu, în vârstă de 15 ani, a plecat în jurul orei 9:00, în mod voluntar de la cursurile Colegiului National Munteanu Morgoci - Braila și nu a mai revenit acasă.

Semnalmentele fetei sunt: 168 cm înălțime, 67 kg, ochi căprui, păr șaten lung peste umeri, fără semne particulare. În momentul dispariției era îmbrăcată cu o maletă albă, vestă de culoare negru, blugi de culoare gri, adidași de culoare alb, rucsac negru.

Poliția mai anunță că a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află minora sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!”, anunță Poliția. 

Fată de 12 ani, dispărută 

De asemenea, Poliția Română anunță vineri, 5 aprilie 2024, că o fată de 12 ani, din localitatea Șuncuiș, comuna Finiș, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 64 de kg., constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie. În momentul dispariției, Ștefania Olah era îmbrăcată cu o geacă neagră, tricou negru, blugi negri, pantofi sport, albi cu dungi albastre.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, transmite Poliția. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite