Adolescentă violată de un bărbat din Brăila la care mersese la colindat. Agresorul a fost arestat abia după trei luni

0
Publicat:

O fată de 14 ani a trăit un adevărat coșmar la finele anului trecut, după ce a mers cu un grup de tineri să colinde un brăilean, iar la plecare, acesta a băgat-o cu forța în locuința sa și a agresat-o sexual.

Fata de 14 ani a fost violată de bărbatul pe care îl colindase FOTO Shutterstock
Fata de 14 ani a fost violată de bărbatul pe care îl colindase FOTO Shutterstock

Un brăilean suspectat de viol a fost propus la arestare și a ajuns după gratii abia după trei luni de la data comiterea faptei.

Pe 4 martie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea brăileană Tătaru.

Individul este acuzat că a profitat de imposibilitatea unei adolescente de a se apăra ca să o violeze, după ce fata venise cu un grup de prieteni ca să îl colinde la sfârșitul anului trecut.

„În data de 31.12.2023, un grup de tineri ar fi mers cu colindul la bărbatul în cauză, iar la plecare, o tânără ce făcea parte din grupul de colindători, în vârstă de 14 ani, din satul Tătaru, ar fi fost obligată de bărbat să intre în locuința acestuia, unde, prin constrângere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu acesta”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Oamenii legii au deschis dosar penal în acest caz pentru viol. Pe 5 martie, Judecătoria Făurei a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului bărbatului. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Dispune arestarea preventivă a inculpatului N.B., pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”, prevăzută de articolul 218 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.03.2024 până la data de 03.04.2024 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicarea minutei pentru cei lipsă”, este soluția instanței de judecată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite