Pedeapsa primită de un asistent medical care a agresat sexual o adolescentă chiar în timpul unei ședințe de recuperare

0
Publicat:

Bărbatul de 36 de ani este acuzat de procurori că a dezbrăcat și pipăit o fată de 15 ani în timpul unei ședințe de gimnastică medicală. Judecătorii i-au interzis  să mai  profeseze ca fizioterapeut şi kinetoterapeut timp de cinci ani.

Fata de 15 ani a fost agresată sexual de asistentul medical FOTO Shutterstock
Fata de 15 ani a fost agresată sexual de asistentul medical FOTO Shutterstock

Judecătoria Brăila l-a condamnat în 19 februarie pe Aurelian Cristian Bardaș, asistent medical, la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru agresiune sexuală.

Bărbatul de 36 de ani a fost obligat de judecători să îi achite victimei sale daune morale de 20.000 de lei pentru trauma suferită în urma abuzului sexual la care a fost supusă. Decizia instanței nu este definitivă.

Asistentul medical lucra la Spitalul 3 din Brăila când a fost acuzat de o adolescentă de 15 ani că a agresat-o sexual.

„În urma probatoriului administrat, la data de 23 iunie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Brăila-Biroul Investigații Criminale l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Brăila.

În fapt, la data de 3 mai, barbatul, în calitate de asistent-specialist, ar fi agresat sexual o minoră de 15 ani, din orașul Însurăței, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată în cadrul unui spital de pe raza municipiului”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Judecătoria Brăila a admis ulterior propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 36 de ani pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

Fata de 15 ani din orașul brăilean Însurăței a depus plângere penală pe 4 mai 2023 împotriva asistentului medical de 36 de ani sub acuzația de agresiune sexuală.

Adolescenta a mers la Spitalul 3 din Brăila pentru efectuarea unei ședințe de gimnastică medicală întrucât suferă de scolioză, dar a avut parte de un cu totul alt gen de tratament.

Fata le-a spus polițiștilor că asistentul medical ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o.

„La data de 3 mai, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată de un asistent-specialist, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ar fi fost agresată sexual de către acesta. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, precizau atunci reprezentanții IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite