Momentul șocant în care o mașină s-a răsturnat peste o femeie de 81 de ani, după ciocnirea cu un alt autoturism, în Brăila VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tamponare violentă, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc miercuri într-o intersecție din Brăila. Una dintre cele două mașini a fost proiectată în afara carosabilului, ajungând pe trotuar, unde s-a răsturnat peste o femeie, în vârstă de 81 de ani.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care una dintre cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier ajunge pe trotuar și se răstoarnă peste o femeie. În urma incidentului, femeia de 81 de ani s-a ales cu răni și a fost transportată la o unitate spitalicească. 

Femeia de 81 de ani s-a ales cu răni. Foto Captură video Facebook/ debrăila
Femeia de 81 de ani s-a ales cu răni. Foto Captură video Facebook/ debrăila

Conform IPJ Brăila, în accidentul rutier au fost implicate două persoane: un bărbat, în vârstă de 49 de ani, și o femeie de 41 de ani. În timp ce se deplasa la volanul unei mașini pe strada Școlilor din Brăila, bărbatul de 49 de ani ar fi intrat în intersecția cu Bd. Independenței și ar fi lovit mașina condusă de femeie, care circula pe bulevardul dinspre Calea Călărașilor. 

În urma impactului, autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat şi a lovit o femeie de 81 de ani, din Brăila, ce se afla în calitate de pieton pe trotuar”, a transmis IPJ Brăila, potrivit News.ro. 

Cei doi conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, motiv pentru care urmează să li se recolteze probe biologice la spital. În continuare se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite