Șofer intrat cu mașina într-un șantier din Brăila. A trecut de balizele de semnalizare și s-a izbit de un buldoexcavator

0
Publicat:

Un şofer a intrat cu mașina într-un șantier de pe o stradă din Brăila. Acesta a trecut printre balizele de semnalizare și s-a izbit de un buldoexcavator O femeie a fost rănită și a ajuns la spital.

Un șofer s-a izbit cu mașina de un buldoexcavator FOTO: Obiectiv Vocea Brăilei
Un șofer s-a izbit cu mașina de un buldoexcavator FOTO: Obiectiv Vocea Brăilei

Accidentul a avut loc luni, 26 februarie 2024, în zona podului Apollo, din Brăila. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că că șoferul unei mașini a intrat într-un șantier. 

Din primele cercetări, un bărbat de 66 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe podul Apollo, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, în zona unde se efectuează lucrări, a pătruns în șantier printre balizele de semnalizare, lovind molozul și un utilaj parcat.

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în autoturism, o femeie de 56 de ani, din comuna Gemenele, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Poliția Brăila.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„În cauză sunt continuate verificările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat IPJ Brăila.

Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins cu 4 kilograme de aur

Tot la Brăila, zilele trecute, fiul unui cunoscut afacerist din Brăila, a fost prins beat la volan și fără permis de conducere. Bărbatul avea în autoturism peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur și 7.000 de lei.

Totul a pornit în urma unui control de rutină al polițiștilor în trafic efectuat miercuri, 21 februarie, în jurul orei 19,00, asupra unui bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, brăileanul a fost testat și cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și spălare de bani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite