Droguri servite la farfurie, la Brăila. Tupeul fără margini al unor consumatori de substanțe interzise VIDEO

0
Publicat:

Jandarmilor brăileni le-a atras atenția mai mulți bărbați care se comportau ciudat. Oamenii legii au descoperit asupra unuia dintre aceștia o farfurie acoperită cu staniol, iar în aceasta era un praf alb, cel mai probabil cocaină, pe care brăilenii se pregăteau să îl prizeze.

Drogurile găsite asupra celor trei bărbați din Brăila FOTO IJJ Brăila
Drogurile găsite asupra celor trei bărbați din Brăila FOTO IJJ Brăila

Jandarmii brăileni au făcut o descoperire ciudată după ce au depistat trei bărbați într-o mașină, iar unul dintre ei se comporta suspect. Brăileanul în cauză ținea în mână o farfurie, pe care se putea observa un praf alb, iar ulterior asupra lui a fost găsit un cuțit tip briceag. Verificarea de rutină a avut loc luni, 25 martie, pe o stradă din municipiul Brăila.

În momentul în care autospeciala de Jandarmerie a trecut pe lângă mașina în care se aflau cei trei bărbați, unul dintre ei a coborât ținând în mână o farfurie acoperită cu staniol și comportându-se ciudat.

Praful alb găsit pe farfurie va fi analizat pentru a se stabili ce gen de drog este FOTO IJJ Brăila
Praful alb găsit pe farfurie va fi analizat pentru a se stabili ce gen de drog este FOTO IJJ Brăila

Un jandarm i-a întrebat ce este praful alb de pe farfurie, iar unul dintre bărbați a declarat că el este doar șoferul celorlalți doi și „nu are treabă” cu s-a descoperit asupra lor.

Atunci jandarmii au decis să îi  legitimeze pe cei trei brăileni cu vârste cuprise între 32 de ani și 42 de ani. 

„Întrebați dacă au asupra lor obiecte interzise la deținere, cel cu farfuria în mână a prezentat membrilor echipajului și un cuțit tip briceag. În urma controlului corporal preventiv, nu au fost identificate alte obiecte interzise prin lege. În farfuria acoperită cu staniol, jandarmii au găsit o substanță de culoare albă sub formă de praf, susceptibilă a avea efecte psihoactive, un card cu urme vizibile de praf alb și un tub. Cei trei bărbați au refuzat să spună ce se află în recipientul respectiv”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar verificările în acest caz sunt continuate de polițiști. Cel mai probabil, praful alb din farfurie este cocaină, dar acest lucru se va stabili cu exactitate după ce acesta va fi supus analizelor de laborator.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite