Moartea cumplită a unei adolescente de 16 ani. Iubitul ei a invitat-o la o plimbare cu mașina, deși era băut VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 16 ani a murit, duminică, 3 martie, după ce maşina în care se afla s-a lovit de mai mulţi pomi situaţi pe marginea DJ 211 D, în satul Florica din judeţul Brăila.

Mașina a lovit câțiva pomi de pe marginea drumului FOTO arhivă Adevărul
Mașina a lovit câțiva pomi de pe marginea drumului FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la faptul ca pe DJ 211D a avut loc un accident rutier. 

Un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea și a lovit câțiva pomi de pe marginea șoselei.

În urma impactului, o adolescentă de 16 ani a fost aruncată din mașină. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să constate decesul. 

„Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roşiori, la întrarea în localitatea Florica, ar fi părăsit partea carosabilă şi a lovit pomii situaţi pe marginea acostamentului. În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roşiori, pasageră în autovehicul”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Poliţiştii l-au testat pe soferul de 23 de ani şi au stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. În cazul său aparatul a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

SURSA VIDEO IPJ Brăila

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.S

Tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest Preventiv din Brăila.

Pe 4 martie, șoferul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere luării unei măsuri preventive.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite