Dosar penal pentru fiul milionarului din Brăila prins conducând băut şi drogat. Avea o adevărată avere în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul unui milionar din Brăila, prins cu 45 de lingouri de aur și peste 400.000 de euro în maşina pe care o conducea beat şi sub influenţa drogurilor, este anchetat pentru spălare de bani, conducere fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau al substanţelor interzise.

Polițiștii au descoperit o avere în portbagajul bărbatului din Brăila FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii au descoperit o avere în portbagajul bărbatului din Brăila FOTO arhivă Adevărul

Fiul unul milionar din Brăila a rămas fără avere, cel puțin deocamdată, fiind vorba despre 400 de mii de euro şi 45 de lingouri de aur, găsite în portbagajul maşinii sale, când a fost oprit în trafic de către poliţişti.

Totul a pornit în urma unui control de rutină al polițiștilor în trafic efectuat miercuri, 21 februarie, în jurul orei 19,00, asupra unui bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, brăileanul a fost testat și cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Anchetatorii au pus sechestru pe bani și lingourile de aur până când se vor lămuri în legătură cu proveniența acestora.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de spălare a banilor. Șoferul mai este anchetat şi pentru conducere fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau al substanţelor interzise.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, este fiul unui celebru milionar care a murit la o partidă de vânătoare şi care acumulase o avere impresionantă pentru că avea mai multe afaceri în zona portuară şi cumpărase, recent, şi mai multe clădiri din centrul oraşului Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite