Adolescent de 15 ani înjunghiat în stradă, la Brăila, în urma unui conflict cu alt tânăr de 17 ani

0
Publicat:

Caz șocant la Brăila, unde un adolescent în vârstă de 15 a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr de 17 ani. Agresorul a fost dus la Secția de Poliție pentru audieri.

Înjunghiere în stradă, la Brăila FOTO: Arhivă, Adevărul
Înjunghiere în stradă, la Brăila FOTO: Arhivă, Adevărul

Incidentul a avut loc sâmbătă, 9 martie 2024, în jurul orei 18:00, pe o stradă din Brăila. În urma unui conflict, doi adolescenți de 15 și 17 ani s-au luat la bătaie. Scandalul a degenerat, iar cel de 17 ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 15 ani.

Victima a ajuns la spital, iar cadrele medicale au fost cele care au sesizat polițiștii.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi avut un conflict cu alt tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, care l-ar fi lovit cu un cuțit. Tânărul de 17 ani a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Adolescent înjunghiat de cinci ori în Brăila.

În februarie 2024, un adolescent de 16 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a fost înjunghiat luni de cinci ori, una din lovituri perforându-i un plămân.

Adolescentul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol, potrivit informaţiilor furnizate de directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului. A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare", a declarat, pentru Agerpres, Dragoş Voicu.

Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Brăila cu privire la faptul că unui tânăr i se acorda îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni, informează IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite