Rochii purtate peste pantaloni şi haine sexy-sport pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO 1

Săptămâna Modei de la New York a dat startul prezentării colecţiilor pentru toamna şi iarna acestui an. S-au evidenţiat ţinutele relaxate şi trimiterile la anii ’90, unele dintre mărcile stilistice în moda respectivei perioade fiind materialele în carouri şi pantalonii cu talie înaltă. La capitolul noutăţi intră şi piesele sexy-sport, dar şi outfiturile formate din fuste sau rochii în combinaţie cu pantaloni.

Rochii purtate peste pantaloni şi haine sexy-sport pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO Vezi comentarii 1

Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO

Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO

Luna februarie poate fi considerată perioada în care amorul este sărbătorit în mod oficial datorită celor două zile dedicate cuplurilor îndrăgostite, Valentine’s Day, pe 14 februarie, şi neaoşul Dragobete, pe 24 februarie. Şi pentru că felul în care alegem să ne îmbrăcăm transmite de fiecare dată un mesaj despre cine suntem sau despre ceea ce ne dorim, iată câteva propuneri vestimentare în tendinţe, potrivite pentru a vă declara iubirea.

Modă
Articol publicitar

Cum să ai o garderobă mereu la modă cu bani puţini

Cum să ai o garderobă mereu la modă cu bani puţini

Cu toţii râvnim la ţinutele pe care le îmbracă vedetele şi care poartă semnăturile celor mai renumiţi designeri. Din păcate, însă, ele sunt foarte scumpe pentru buzunarele noastre şi nu foarte multă lume îşi permite să achiziţioneze piese ale brandurilor de lux. Sau poate că da? Noi îţi oferim soluţia prin care să arăţi de milioane şi cu bani puţini!

Poveşti purtabile: genţi pictate de o arhitectă

Poveşti purtabile: genţi pictate de o arhitectă

După cei şase ani de studiu la Universitatea de Arhitectură, Armina Popeanu a refuzat să se închidă într-un birou ca să practice arhitectura aşa cum se face la noi. Dar nu a deviat foarte mult de la drumul ei: şi-a deschis un business care este şi creativ, şi solicitant, şi plin de satisfacţii: pictează poveşti pe genţi şi pe agende din piele. Şi îi iese.

Haute Couture primăvară-vară 2017: ţesături metalizate, pasteluri şi pene

Haute Couture primăvară-vară 2017: ţesături metalizate, pasteluri şi pene

Moda haute couture este oarecum ruptă de realităţile sociale la care fac trimiteri adesea colecţiile designerilor de prêt-à-porter. Iar Săptămâna Modei Haute Couture, desfăşurată recent la Paris, a relevat din nou acest adevăr, graţie pieselor vestimentare inspirate de o lume a fanteziei care înglobează, totuşi, trendurile anului în curs, printre care materialele strălucitoare, umerii evidenţiaţi şi alte elemente din moda anilor ’80.

De la Michelle Obama la Melania Trump: stil şi eleganţă la nivel înalt FOTO VIDEO

De la Michelle Obama la Melania Trump: stil şi
eleganţă la nivel înalt FOTO VIDEO

În ultima sa zi ca primă doamnă a SUA, Michelle Obama a primit mulţumiri postate pe reţelele sociale, din partea creatorilor de modă care au îmbrăcat-o în cei de opt ani petrecuţi la Casa Albă. Michelle a fost astfel răsplătită pentru că a promovat designerii autohtoni, dar şi pentru că a înţeles că la acest nivel, stilul vestimentar este un instrument versatil. Iată un test dificil pentru noua primă doamnă, Melania Trump.

Modă
Articol publicitar

Ai văzut super preţurile de la Nissa? Discounturi de până la 50%!

Ai văzut super preţurile de la Nissa? Discounturi de până la 50%!

Vrei să începi anul cu dreptul şi să faci nişte schimbări în garderoba ta? NISSA vine cu un discount de până la 50% la produsele de sezon! Şi doar în acest weekend, 20- 23 ianuarie, în magazinul online NISSA, ai extra 15% discount la o selecţie de produse din colecţia toamnă iarnă! Poţi să achiziţionezi produse la un preţ special!

Piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă anul acesta FOTO

Piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă anul acesta FOTO

Multitudinea de noutăţi în materie de vestimentaţie necesită o selecţie a elementelor relevate pentru moda acestui an. Editorii celor mai importante publicaţii de fashion au cernut trendurile până au rămas cele practice pentru garderoba oricărei pasionate de modă. De la pantofi cu platforme până la topuri senzuale din dantelă şi ţinute sport denumite generic „athleisure“, iată cele mai în vogă opţiuni

Modă
Articol publicitar

Reguli de aur pentru ţinute cu bun gust şi stil

Reguli de aur pentru ţinute cu bun gust şi stil

Toate femeile îşi doresc să arate bine, însă nu toate reuşesc să şi realizeze acest lucru. Dovada o reprezintă faptul că în anotimpul friguros pierd din vedere acest aspect şi îmbracă haine lipsite de bun gust. Pentru a avea stil este important ca şi în acest sezon să cadă accentul pe aspect. Desigur, asta nu înseamnă că se vor pierde din vedere confortul şi protecţia împotriva aerului rece.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 1 an · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 1 an · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 2 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 2 ani · comentarii (5)
Postari Recente