Machiajul pentru primăvară-vară: sclipici, culori electrice şi ten de porţelan FOTO

Machiajul
pentru primăvară-vară: sclipici, culori electrice şi ten de porţelan FOTO

Tendinţele în machiaj pentru sezonul cald sunt pe cât de variate, pe atât de îndrăzneţe. De la folosirea fardului, eyelinerului şi rujului cu sclipici până la vopsirea buzelor în două culori, make-up artiştii vin cu propuneri dintre cele mai interesante. Perioada disco este dominantă la nivel de influenţe, alături de trendul „no make-up make-up“, care presupune abordarea unui machiaj cât se poate de natural

Stilul nu are vârstă: modelele trecute de a doua tinereţe, revelaţia momentului FOTO VIDEO

Stilul nu are vârstă: modelele trecute de a doua tinereţe, revelaţia momentului FOTO VIDEO

Selecţia discriminatorie a modelelor este un subiect de discuţie tot mai prezent în rândul organizaţiilor care apără drepturile femeii. Dincolo de problema manechinelor niciodată suficient de slabe, ideea de diversitate s-a extins la sex, rasă şi, mai nou, vârstă. Eforturile nu au rămas fără ecou. În cadrul recentelor Săptămâni ale Modei au fost angajate cele mai multe modele cu vârsta de peste 50 de ani din istoria recentă,

Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO

Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO

Directorii de creaţie ale marilor branduri internaţionale au transmis prin intermediul prezentărilor din cadrul Săptămânilor Modei pentru toamnă-iarnă că nu mai sunt dispuşi să urmeze doar câteva teme de bază în realizarea noilor colecţii, mizând pe diversitate. De la ţinute realizate din materiale strălucitoare la cele croite din piele şi denim, umerii evidenţiaţi şi detaliile precum penele şi volanele, registrul a fost foarte variat.

Şic parizian: piele, motive ecvestre şi detalii delicate pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO

Şic parizian: piele, motive ecvestre şi detalii delicate pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO

Săptămâna Modei de la Paris a tras „cortina“ peste prezentările colecţiilor dedicate sezonului toamnă-iarnă 2017/2018. Designerii au făcut o adevărată obsesie pentru piele, un al doilea laitmotiv vestimentar fiind reprezentat de elementele inspirate din echitaţie sau cele ecvestre, pentru ca materialele transparente, volanele şi fundele să le asigure creaţiilor feminitatea tipic pariziană.

Stil italian pentru toamnă-iarnă 2017/2018: pălării, mesaje sociale şi diversitate culturală FOTO VIDEO

Stil italian pentru toamnă-iarnă 2017/2018: pălării, mesaje sociale şi diversitate culturală FOTO VIDEO

Săptămâna Modei de la Milano a fost o explozie de creativitate, nu numai de culoare. Dincolo de trenduri, fie că este vorba despre prezenţa pălăriilor negre, elegante, fie a blănurilor masive sau a influenţei anilor ’40, designerii au transmis mesaje politice şi şi-au comunicat poziţia faţă de subiecte precum diversitatea culturală, drepturile femeilor sau îngrijorarea faţă de viitor.

Rochii purtate peste pantaloni şi haine sexy-sport pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO

Rochii purtate peste pantaloni şi haine sexy-sport pentru toamna lui 2017 FOTO VIDEO

Săptămâna Modei de la New York a dat startul prezentării colecţiilor pentru toamna şi iarna acestui an. S-au evidenţiat ţinutele relaxate şi trimiterile la anii ’90, unele dintre mărcile stilistice în moda respectivei perioade fiind materialele în carouri şi pantalonii cu talie înaltă. La capitolul noutăţi intră şi piesele sexy-sport, dar şi outfiturile formate din fuste sau rochii în combinaţie cu pantaloni.

Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO

Declaraţie de dragoste vestimentară: imprimeuri florale, dantelă şi strălucire în luna iubirii FOTO VIDEO

Luna februarie poate fi considerată perioada în care amorul este sărbătorit în mod oficial datorită celor două zile dedicate cuplurilor îndrăgostite, Valentine’s Day, pe 14 februarie, şi neaoşul Dragobete, pe 24 februarie. Şi pentru că felul în care alegem să ne îmbrăcăm transmite de fiecare dată un mesaj despre cine suntem sau despre ceea ce ne dorim, iată câteva propuneri vestimentare în tendinţe, potrivite pentru a vă declara iubirea.

Modă
Articol publicitar

Cum să ai o garderobă mereu la modă cu bani puţini

Cum să ai o garderobă mereu la modă cu bani puţini

Cu toţii râvnim la ţinutele pe care le îmbracă vedetele şi care poartă semnăturile celor mai renumiţi designeri. Din păcate, însă, ele sunt foarte scumpe pentru buzunarele noastre şi nu foarte multă lume îşi permite să achiziţioneze piese ale brandurilor de lux. Sau poate că da? Noi îţi oferim soluţia prin care să arăţi de milioane şi cu bani puţini!

Poveşti purtabile: genţi pictate de o arhitectă

Poveşti purtabile: genţi pictate de o arhitectă

După cei şase ani de studiu la Universitatea de Arhitectură, Armina Popeanu a refuzat să se închidă într-un birou ca să practice arhitectura aşa cum se face la noi. Dar nu a deviat foarte mult de la drumul ei: şi-a deschis un business care este şi creativ, şi solicitant, şi plin de satisfacţii: pictează poveşti pe genţi şi pe agende din piele. Şi îi iese.

Haute Couture primăvară-vară 2017: ţesături metalizate, pasteluri şi pene

Haute Couture primăvară-vară 2017: ţesături metalizate, pasteluri şi pene

Moda haute couture este oarecum ruptă de realităţile sociale la care fac trimiteri adesea colecţiile designerilor de prêt-à-porter. Iar Săptămâna Modei Haute Couture, desfăşurată recent la Paris, a relevat din nou acest adevăr, graţie pieselor vestimentare inspirate de o lume a fanteziei care înglobează, totuşi, trendurile anului în curs, printre care materialele strălucitoare, umerii evidenţiaţi şi alte elemente din moda anilor ’80.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 1 an · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 2 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 2 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 2 ani · comentarii (5)
Postari Recente