Look de Revelion: paiete, pene sau culori metalizate? FOTO

Look de Revelion: paiete, pene sau culori metalizate? FOTO

Alegerea unui outfit pentru petrecerea dintre ani nu este uşoară, în ciuda faptului că tendinţele ne vin în ajutor cu detalii pretenţioase precum penele, paietele şi nuanţele argintii şi aurii. Tocmai această ofertă bogată în accente caracteristice ţinutelor pentru ocazii speciale reprezintă o capcană în care avem toate şansele să cădem dacă nu ştim să le combinăm şi să le temperăm.

Modă
Articol publicitar

DiAmanti vă urează Sărbători fericite!

DiAmanti vă urează Sărbători fericite!

DiAmanti este un brand tânăr, care a reuşit prin genţile şi accesoriile lucrate exclusiv din piele naturală, cu designuri de excepţie, să aducă în România spiritul proaspăt al modei italienesti, una dintre expresiile cele mai înalte ale fashion-ului universal.

Victoria’s Secret 2017: modă, decizii economice şi greşeli politice FOTO VIDEO

Victoria’s Secret 2017: modă, decizii economice şi greşeli politice FOTO VIDEO

Îngerii Victoria’s Secret nu au avut anul acesta o misiune uşoară, iar principalul motiv a fost locaţia aleasă pentru spectacol, respectiv Shanghai, China. Autorităţile chineze nu au fost îngăduitoare cu cele mai fermecătoare femei din lume, aşa că o parte dintre acestea nu au primit viză de călătorie, tratament de care a avut parte inclusiv interpreta Katy Perry. Organizatorii au fost prinşi pe picior greşit, iar ignoranţa se plăteşte.

Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

Iarna îşi intră în drepturi, aşa că o haină groasă, călduroasă, confortabilă, dar şi la modă este indicată pentru lunile care urmează. Designerii au mizat pe aspectul practic în cazul vestimentaţiei pentru sezonul rece, prin urmare paltoanele, pardesiele şi jachetele au croieli lejere, care nu stingheresc libertatea de mişcare, fie că este vorba despre o haină de blană sau de piele, fie de una din stofă sau matlasată.

Moda sub asediul stilului militar FOTO

Moda sub asediul stilului militar FOTO

Uniforma militară a fascinat mereu prin simbolistica sa, iar moda a preluat nenumărate elemente din ţinutele specifice acesteia. Simbol al puterii, curajului, masculinităţii, pericolului, acest ansamblu vestimentar a influenţat designeri de pretutindeni. Poate cea mai ingrată legătură dintre fashion şi armată este cea dintre brandul Hugo Boss şi nazişti, pentru care au fost realizate vestitele uniforme negre ale ofiţerilor SS.

Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

Regina Maria dă tonul în moda românească la 142 de ani de la naşterea sa FOTO

Regina Maria dă tonul în moda românească la 142 de ani de la naşterea sa FOTO

Personalitatea şi stilul Reginei Maria a inspirat 17 colecţii ale designerilor români, prezentate la evenimentul „Soirées de la mode”, organizat de analistul de modă Alin Gălăţescu. Fiecare ţinută a surprins o latură a personalităţii complexe a reginei fashion-icon, de la pasiunea ei pentru portul tradiţional românesc şi pentru flori, până la perioada în care a îmbrăcat uniforma de asistentă medicală pe front, în timpul Primului Război Mondial.

Cizmele peste genunchi, provocarea fashion a sezonului rece FOTO

Cizmele
peste genunchi, provocarea fashion a sezonului rece FOTO

Modelele de cizme, botine, bocanci şi ghete sunt extrem de variate în acest sezon rece, de reţinut fiind culorile care ies din registrul clasic: negru, gri sau maro. Roşu, alb, galben, imprimeuri florale sau glitter auriu şi argintiu, iată numai câteva dintre propunerile care ne vor însenina zilele mohorâte şi reci. Piesele de rezistenţă sunt cizmele peste genunchi şi cizmele-şosetă, mulate pe picior.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 2 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 2 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 3 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 3 ani · comentarii (5)
Postari Recente