Papucii şi sandalele cu blană: încălţămintea care a „încins” vara FOTO 0

În urmă cu aproape şase ani, casa de modă Céline lansa papucii, sandalele şi pantofii cu detalii din blană, ca propuneri pentru sezonul de primăvară-vară. Dacă la acel moment trendul a fost preluat mai degrabă de vedetele care doreau să şocheze vestimentar şi de bloggerii de fashion, sezonul acesta au revenit în tendinţe şi au fost adoptaţi rapid de moda străzii.

Papucii şi sandalele cu blană: încălţămintea care a „încins” vara FOTO Vezi comentarii 0

Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

Celebru în anii ’90, chokerul a revenit în moda acestui an, însă de această dată s-a impus ca accesoriu cu trimiteri sexuale. De la cele realizate din perle sau cu diamante până la simple benzi din material care pot fi asortate la aproape orice ţinută, chokerele reuşesc să aducă un plus de senzualitate indiferent de ţinută.

TENDINŢE Costumul de baie întreg, „vedeta“ plajelor

TENDINŢE Costumul de baie întreg, „vedeta“ plajelor

Vara aceasta, silueta nu mai contează atât de mult! Costumele de baie în tendinţe sunt atât de variate, de la croieli şi materiale până la imprimeuri, încât alegerea celei mai potrivite piese va fi dificilă doar prin prisma ofertei extrem de bogate. Modelele întregi, dar cu decupaje generoase, alături de cele cu mâneci lungi, inspirate de costumele practicanţilor de surf, sunt principalele recomandări ale brandurilor internaţionale.

Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO

Autoironia în modă: când falsul devine original FOTO

Confruntate cu falsificarea masivă a propriilor produse, unele dintre marile case de modă au găsit o cale de a ironiza această obsesie a cumpărătorilor de a se mândri un produs al unei mărci de lux sau în trend, chiar dacă înseamnă să se mulţumească şi cu o copie ieftină. Aşa s-a născut trendul „real fake fashion”, produsele originale fiind realizate intenţionat astfel încât să pară imitaţii. Cel mai recent exemplu este al casei de modă Gucci.

Cannes 2017. „Testul“ covorului roşu

Cannes
2017. „Testul“ covorului roşu

Festivalul de Film de la Cannes este evenimentul despre care se spune că reuşeşte să aducă, an de an, Hollywood-ul în Europa. Recent încheiata ediţie cu numărul 70 a fost spectaculoasă, iar efectul „glamour“ se datorează în mare parte apariţiilor vestimentare de pe covorul roşu.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 1 an · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 2 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 2 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 3 ani · comentarii (5)
Postari Recente