Stiri despre fructe

  943 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 reţete de smoothie-uri care te încarcă cu energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 reţete de smoothie-uri care te încarcă cu energie

  Programul încărcat din fiecare zi te lasă fără energie. Te gândeşti că o să bei o ceaşcă de cafea şi-ţi va fi suficientă pentru întreaga zi, nu-i aşa? Dar ajungi la birou şi după două ore simţi nevoia să bei o altă cafea. Te-ar ajuta pe moment, dar recomandate sunt smoothie-urile naturale, preparate din fructe şi legume, care oferă mai multă energie.

 • Cum să ne alimentăm corect în post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ne alimentăm corect în post

  Deşi foarte multe persoane folosesc pretexul că ţin post pentru a scăpa de surplusul de kilograme, nu întotdeauna această regulă este valabilă.

 • Alimente care ajută la combaterea  depresiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care ajută la combaterea  depresiei

  Fiecare a avut în viaţă măcar un episod depresiv şi a căutat soluţii pentru a scăpa de proasta dispoziţie. Animalul de companie, pictura, fotografia, exerciţiile fizice sau plimbările în aer liber sunt tot atâtea căi de a reduce anxietatea şi depresia. Dieta echilibrată vine să dea o mână de ajutor în acest sens.

 • 5 motive să mănânci grepfrut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive să mănânci grepfrut

  Preferat de oameni din întrega lume pentru proprietăţile pe care le deţine, grepfrutul este bogat în minerale şi vitamine, fibre, betacaroten şi flavonoide. Toate aceste substanţe nutritive prezente în fruct sunt esenţiale pentru prevenirea mai multor afecţiuni şi scăderea în greutate.

 • Bananele verzi, bune pentru diabetici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bananele verzi, bune pentru diabetici

  Bananele verzi sunt sursă importantă de fibre dietetice, vitamine şi minerale şi chiar o cantitate mică de proteine. Chiar dacă preferate sunt bananele galbene, şi cele verzi sunt foarte sănătoase. Iată de ce este bine să le mănânci:

 • Românii au cheltuit 5 miliarde de euro pe mâncarea din import, în doar 10 luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au cheltuit 5 miliarde de euro pe mâncarea din import, în doar 10 luni

  Din produsele în valoare de 5 miliarde de euro cumpărate din alte state UE, 1,3 miliarde de euro reprezintă animale şi animale vii; 1,5 miliarde de euro produse vegetale şi produse alimentare, 2 miliarde de euro băuturi şi tutun şi 136,4 milioane de euro - uleiuri, se arată în ultimul raport al Institutului Naţional de Statistică (INS).

 • Merele verzi te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merele verzi te ajută să slăbeşti

  De la sport şi alegerea cu atenţie a produselor alimentare, stilul de viaţă se tot schimbă. Dar când vine vorba de slăbit, avem tendinţa de a opta numai pentru alimente fără grăsimi, însă în acest proces se face o greşeală. Nu se includ în meniul zilnic fructele. Merele verzi, mai exact.

 • Dieta femeii moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta femeii moderne

  Stilul de viaţă este astăzi unul extrem de aglomerat. El se reflectă în activităţile de zi cu zi - nu avem timp pentru micul dejun, sport şi multe alte lucruri importante, iar sănătatea are de suferit. Poţi preveni problemele prin adoptarea unei alimentaţiei sănătoase – ea este necesară pentru buna funcţionare a organismului şi, implicit, a creierului.

 • Alimente recomandate după ce faci sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente recomandate după ce faci sport

  După antrenamentul fizic, organismul nostru are nevoie de substanţe nutritive esenţiale pentru creşterea nivelului de energie. Aşadar, alimentaţia trebuie să fie în special pe bază de carbohidraţi şi proteine, astfel încât să obţinem rezultatele dorite.

 • S-au copt căpşunile în toiul iernii, la 40 de kilometri de Bucureşti. „Dacă o mai ţine vremea mult aşa, încep să înmugurească şi pomii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au copt căpşunile în toiul iernii, la 40 de kilometri de Bucureşti. „Dacă o mai ţine vremea mult aşa, încep să înmugurească şi pomii“

  Un fermier din apropierea Bucureştiului culege căpşuni din grădină în toiul iernii. Fructele dulci şi parfumate s-au copt la începutul lunii ianuarie, ajutate de vremea anormală. Temperaturile din ultima lună au dat peste cap procesul de maturizare a fructelor şi i-au speriat pe agricultori care se tem că pomii vor fi cei mai afectaţi de vremea ciudată.