Cinci răniţi, între care doi copii, într-un accident produs pe DN 72, în Dâmbovița

0
Publicat:

Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, duminică, într-un accident pe DN 72, în localitatea dâmboviţeană Răzvad, în urma coliziunii dintre două maşini, potrivit Agerpres.

Echipajele medicale au preluat trei răniți. FOTO arhiva ISU Dâmbovița
Echipajele medicale au preluat trei răniți. FOTO arhiva ISU Dâmbovița

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Doiceşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 72, din direcţia Târgovişte către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ocniţa.

„În urma impactului, şoferul de 46 de ani şi alţi patru pasageri ai autoturismelor, cu vârste cuprinse între 5 şi 35 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", precizează IPJ Dâmboviţa.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

Amintim că, tot săptămâna aceasta, un bărbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN2, în Buzău.

Un alt accident rutier a avut loc vineri în zona localității constănțene Nicolae Bălcescu, între un microbuz și un autoturism. În total, au fost implicate 16 persoane, dintre care 13 din microbuz și trei din autoturism. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite