Zeci de trenuri de călători, deviate din cauza unor lucrări pe calea ferată. Anunțul CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

29 de trenuri care circulă pe ruta feroviară dintre Pitești și Golești vor fi deviate din cauza unor lucrări pe calea ferată, a anunțat CFR.

Zeci de trenuri vor fi deviate din cauza unor lucrări pe calea ferată
Zeci de trenuri vor fi deviate din cauza unor lucrări pe calea ferată

Compania Națională de Căi Ferate a atenționat călătorii care folosesc ruta feroviară dintre Pitești și Golești că trebuie să se pregătească pentru perturbări în mersul trenurilor.

Asta din cauza lucrărilor de reînnoire a infrastructurii feroviare pe acest traseu, lucru ce va duce la devierea mai multor trenuri.

Potrivit CFR SA, linia CF Pitești - ramificație Golești continuă lucrările de reînnoire a suprastructurii căii, lucrări care impun menținerea măsurii de deviere a circulației pentru 29 de trenuri R/RE prin Bradu de Sus, pe traseul Golești - Bradu de Sus - Pitești, precum și transbordarea auto, între Pitești și Golești pentru călătorii din cele două trenuri IR, care circulă pe ruta Sibiu - Golești - București Nord - Constanța și retur.

Lucrări similare de reînnoire a suprastructurii căii sunt executate de asemenea și între stațiile Călinești și Golești (FIRUL II) în zona km 95+000 - 99+300 și pe două linii din Stația CF Golești, interval CF pe care traficul feroviar de călători se desfășoară doar pe FIRUL I și cu restricție de viteză pentru protecția muncitorilor de la Călinești la Golești, iar în stația Golești pe celelalte linii deschise traficului.

Astfel, până pe 15 iulie 2024, termen solicitat de constructor pentru continuarea lucrărilor, 29 de trenuri care circulă în relația București Nord / București Basarab - Pitești (și retur) vor avea traseul deviat, prin stația Bradu de Sus, pe ruta Golești - Bradu de Sus - Pitești, iar pentru circa 100 de călători din trenurile IR 12912/12914, care circulă în relația Sibiu - Sibiu Triaj - Piatra Olt - Bradu de Sus - Ramificație Golești - București Nord - Constanța (și retur), se asigură transport auto între stațiile Pitești - Golești și retur.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite