Părinții Robertei, fata ucisă de șoferul drogat de la 2 Mai, vor să plece din țară. Care sunt temerile familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Robertei ia în considerare să părăsească țara, după accidentul provocat de șoferul drogat Vlad Pascu, din cauza lipsei de siguranță.

Robrta a fost ucisă în accidentul de la 2 Mai
Robrta a fost ucisă în accidentul de la 2 Mai

Cătălin Dragomir, tatăl tinerei Roberta, ucisă de șoferul drogat Vlad Pascu în accidentul de la 2 mai, a declarat că trăiește cu temerea și incertitudinea, motiv pentru care ia în calcul să părăsească țara și să caute un loc mai sigur pentru familia lui.

Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni", a declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus.

El a spus că nu are încredere în instituțiile statului, care sunt în complicitate cu criminalii.

Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână", a subliniat el. 

Matei Vlad Pascu, tânărul de bani gata care a condus drogat și a ucis doi tineri și a fugit de la locul accidentului, a revoltat o țară întreagă cu fapta sa pentru care riscă ani grei de închisoare.

Cei opt tineri în care a intrat Matei Vlad Pascu, tânărul care a produs teribilul accident în localitatea constănțeană 2 Mai, erau cu toții studenți la Facultatea de Geografie din București.

Roberta Marina Dragomir, fata ucisă, era bursieră. Ea și un băiat, Andrei Sebastian Olariu, au fost spulberați de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat.

Alți trei tineri dintre cei opt pietoni au fost răniți. Printre răniți se numără și verișorul Robertei Dragomir.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite