Tatăl fetei ucise de șoferul drogat la 2 Mai: „Nu m-a contactat nimeni de la Poliție. Am aflat că fata mea a murit de la verișorul ei“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Vlad Pascu, tânărul de bani gata care a condus drogat și a ucis doi tineri și a fugit de la locul accidentului, a revoltat o țară întreagă cu fapta sa pentru care riscă ani grei de închisoare.

Cei opt tineri în care a intrat Matei Vlad Pascu, tânărul care a produs teribilul accident în localitatea constănțeană 2 Mai, erau cu toții studenți la Facultatea de Geografie din București.

Roberta Marina Dragomir, fata ucisă, era bursieră. Ea și un băiat, Andrei Sebastian Olariu, au fost spulberați de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat.

Alți trei tineri dintre cei opt pietoni au fost răniți. Printre răniți se numără și verișorul Robertei Dragomir.

Matei Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri FOTO Viața Dobrogei
Matei Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri FOTO Viața Dobrogei

Acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, Matei Vlad Pascu riscă minimum 10 ani de închisoare prin Legea Anastasia, intrată în vigoare în luna iulie.

”În loc să îi cumpăr mașină îi iau coșciug”

„Vreau să facă pușcărie pentru ce a făcut șoferul drogat, să se căiască și să vadă și alții, dar să ne lase pe noi în pace. Sper ca în pușcărie acest tânăr să realizeze ce a făcut. Tânărul a făcut cu bună știință ce a făcut pentru că a luat droguri. Pe mine nu mă interesează banii, vreau să plătească în pușcărie până uit. Tinerii veniseră cu o seară înainte la mare, au petrecut seara. Fata îmi făcuse o surpriză cu câteva zile înainte și își luase permisul de conducere. Vream să îi cumpăr o mașină. Acum, în loc să îi cumpăr mașină îi iau coșciug...”, spune Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise de șoferul drogat.

La mai bine de 24 de ore de la producerea tragicului accident, nimeni din cadrul Poliției Constanța nu l-a contactat pe tatăl tinerei ucise, acesta aflând teribila veste de la verișorul fetei.

„Nu m-a contactat nimeni de la Poliție. M-am apucat să caut eu informații. Am aflat că fata mea a murit de la verișorul ei”, adaugă Cătălin Dragomir.

Poliția Constanța, despre anunțarea familiei privind decesului fetei omorâte la 2 Mai: „Verișorul a sunat-o pe mama victimei“. Precizările IGPR | VIDEO

Și bunica Robertei Dragomir este răvășită de durere și își dorește ca Matei Vlad Pascu, șoferul drogat, să stea ani grei la închisoare.

„Vreau ca șoferul drogat să stea 20 de ani în pușcărie, să îi zacă oasele acolo, așa cum zac și oasele nepoatei mele”, spune bunica Robertei Dragomir.

Pe reţelele sociale, Matei Vlad Pascu se laudă constant cu maşini, haine şi ceasuri de mii de euro. Celalaltă maşină din garajul său este un bolid de 200.000 de euro. Șoferul drogat s-a pozat într un tricou care poartă mesajul „Drogurile sunt viaţa mea". Părinţii lui sunt cunoscuţi pentru afaceri în imobiliare. Tatăl lui este pasionat de maşini şi organizează concursuri de off road.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite