Semne care indică faptul că eşti prea stresată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Durerea de maxilar poate fi un semn al apariţiei bruxismului, semn al stării accentuate de stres
Durerea de maxilar poate fi un semn al apariţiei bruxismului, semn al stării accentuate de stres

Consideri poate ca încă mai ai suficientă energie ca să rezolvi lucrurile în ritmul tău, dar în realitate este posibil ca stresul să îşi spună de mult cuvântul, fără ca tu să realizezi. Poate ar fi cazul să îţi iei concediu.

Dacă ai foarte mult de lucru la serviciu iar termenele te presează atât de mult încât nu mai poţi dormi nopţile, sau te confrunţi cu o serie de probleme în viaţa personală cărora simţi că nu le mai poţi face faţă, e posibil să suferi de stres. Iată ce simptome îţi pot indica faptul că suferi de stres:

Te doare maxilarul

Durerea de maxilar poate fi un semn al apariţiei bruxismului - scrăşnirea dinţilor -, care apare de obicei în timpul somnului şi poate fi agravat de stres, spune Matthew Messina, DDS, consilier la American Dental Association. 

Visezi ciudat

De obicei visele ar trebui să inducă o stare pozitivă, ceea ce ar trebui să te facă să te trezeşti într-o stare de spirit mai bună decât erai când ai mers la culcare, spune Rosalind Cartwright, PhD, profesor emerit de psihologie la Rush University Medical Center.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce alte simptome arată că eşti prea stresată

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite