Ce se întâmplă dacă te lași de zahăr. Cum arată un om după două săptămâni

0
Publicat:

Zahărul este plăcerea vinovată a multor oameni, însă pe cât de gustoase sunt alimentele în a căror compoziție se regăsește, uneori, pe atât de nesănătoase. Specialiștii trag un semnal de alarmă în acest sens, explicând și ce efecte are lipsa zahărului.

Zahărul de află în compoziția a aproape toate produsele alimentare FOTO Freepik
Zahărul de află în compoziția a aproape toate produsele alimentare FOTO Freepik

Să nu consumi zahăr este o misiune grea, dar nu imposibilă. Cu atât mai mult cu cât el se regăsește în aproape toate produsele alimentare pe care le cumpărăm. Totuși, lipsa zahărului din dieta noastră ar putea aduce numeroase beneficii.

Fără zahăr timp de două săptămâni

În momentul în care vei renunța la consumul de zahăr vei începe și să arzi grăzimi. Îmbunătățiri se vor observa atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și al stării emoționale. Despre toate aceste beneficii a vorbit și medicul nutriționist, Nicoleta Lupașcu, pe pagina sa de Tiktok, într-un videoclip devenit viral.

„Iată ce se întâmplă cu organismul tău după două săptămâni, dacă te lași de zahăr:

Forma feței se modifică. Nu vei mai avea fața rotundă și umflată, ci vei avea un aspect normal. Aspectul pufos dispare, pentru că nivelul de insulină se reduce, nu vei mai reține apă și asta se întâmplă în întreg corpul.

Vei pierde din ...”

Citește continuarea și vezi videoclip-ul pe site-ul Click!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite