Ultima semifinală „Românii au talent“, audienţă de 2,6 milioane de telespectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV, prin emisiunea de divertisment „Românii au talent“, a fost lider de audienţă vineri seară, înregistrând cifre de trei ori mai mari decât Antena 1, postul clasat pe locul secund. Pe lângă cele două televiziuni, în primele cinci locuri au intrat şi producţia „O dată-n viaţă“, de pe TVR 1 sau serialele de pe postul turcesc Kanal D.

La nivel naţional, show-ul de pe Pro TV a atras o audienţă medie de 2,6 milioane de telespectatori, mai mică decât cea din semifinala de săptămâna trecută., care a avut 2,9 milioane de privitori. Pe de altă parte, „Românii au talent“ a înregistrat cifre de trei ori mai mari decât filmul de acţiune programat de Antena 1, care a avut în jur de 876.000 de privitori. La mică distanţă de Antena 1 s-a clasat postul turcesc Kanal D, care a difuzat serialele „Suleyman Magnificul“ şi „Fetele lu’ domn’ profesor“, asigurându-şi astfel o medie de 784.000 de telespectatori. Locul patru i-a revenit postului public de televiziune, cu emisiunea „o dată-n viaţă“, iar locul al cincilea postului Antena 3, arată site-ul paginademedia.ro.

Pe segmentul urban, producţia „Românii au talent“ a fost urmărită de 1,4 milioane de oameni, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, avea 505.000 de telespectatori. Antena 1 a fost la mică distanţă pe locul trei, cu 504.000 de privitori, mai arată paginademedia.ro. Pe acest palier, locurile trei şi patru au fost schimbate, de această dată, între TVR 1 şi Antena 3, primul înregistrând 224.000 de privitori, iar cel de-al doilea 239.000 telespectatori.

La nivel comercial, Pro TV a înregistrat pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani de la oraşe o medie de 752.000 de telespectatori în fiecare minut, în timp ce Antena 1, aflată pe locul al doilea, a înregistrat o medie de 291.000 de persoane. Au urmat apoi, Kanal D (182.000 de telespectatori), Naţional TV (73.000 de telespectatori) şi TVR 1 (65.000 de telespectatori).

Semifinala cu numărul cinci a show-ului „Românii au talent“ şi-a desemnat ultimii trei finalişti care vor concura pentru marele premiu de 120.000 de euro, în marea finală. Aceştia sunt trupa Brios Sonores, dansatorul Sabin Cojocaru şi mica balerină Alexandra Siverenco. În ceea ce priveşte premiul de originalitate, juriul l-a desemnat pe sârbul Biba Struja, „prietenul curentului“.

Astfel, tabloul finalei este complet. Pe lângă aceştia, în finala „Românii au talent“ s-au calificat deja Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Ştefan Popescu, Cătălin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Drăgoi, Octavian Stoica, Alin Beca şi Cătălina Tampău, iar pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro mai concurează Riccardo Masidda, Cătălin Mihalache, trupa Qui Peut şi Florinel Lăutaru.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite