Preparate tradiţionale din carne de oaie

Preparate tradiţionale din carne de oaie

Cele mai bune preparate din carne de oaie, propunerile noastre la început de săptămână!

Începem această incursiune mondială printre preparatele tradiţionale din carne de oaie cu a preciza că aceasta nu este o carne prea des întâlnită în bucătăria românească. Dar şi atunci când este folosită, chiar şi împrumutând unele reţete ale arabilor, preparatele sunt absolut delicioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preparate tradiţionale din carne de oaie – Carne de oaie cu orez – Ingrediente

1 kg carne de oaie porţionată
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pastă de tomate
3 roşii tăiate cuburi mici, mici
1 ardei gras verde
1 ceapă mică
½ linguriţă piper negru
2 ceşti cu apă
sare, după gust

află toate reţetele şi modul lor de preparare pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările