Carne de vită cu sos de hrean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce spuneţi dacă astăzi am să vă prezint un preparat cu carne de vită. Am auzit deseori că vita se mănâncă un pic mai crudă, cu carnea încă roz în interior şi suculentă, adică “medium”. Cu toate acestea, eu niciodată nu am putut să o mănânc aşa pentru că mie îmi place friptura bine făcută. Însă, am găsit un preparat care-i fix pe gustul meu: carne de vită cu sos de hrean.

Ingrediente pentru carne de vită cu sos de hrean:

– 800 de grame de carne de vită,
– 3 linguri de faină,
– 5 căţei de usturoi,
– 4 linguri de smântână,
– sare,
– piper,
– ulei de măsline,
– hrean tocat mărunt,
– 1 arde iute (chiar doi, dacă vă place mâncarea picantă)
– boia dulce de ardei,
– 6 cartofi fierţi.

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite